Aşk İlişkileri Sevgiliniz olması için size de baskı uygulayan kişiler bulunuyor mu? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz olması için size de baskı uygulayan kişiler bulunuyor mu 🤔#Aşkİlişkileri Sevgiliniz olması için size de baskı uygulayan kişiler bulunuyor mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hayır, olmamam için baskı uygulayanlar oluyor 😃 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Bulunmaz 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Evet oluyor.. Özellikle iş yerindeki saçma sapan yakıştırmalar, hiç sevmem.. 1 0 Yorumla
Gülxxx Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Uyguluyolsr sunu yapalim diyolar vende isim vermeyin diyodim birisi duyar gider ona soyler yanlis anlasilir diye yok ya oyle illa bununla olsun diye zorlakayla olmaz 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Kimse uygulamıyor annem abim evlenecek diyip duruyor beni sona attı zaten sorunlu hayatımız var hayırlısı herşeyin 1 0 Yorumla
MacHardworker Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Baskalarinin hayatina mudahele edenler, bi hadi ordan artik... Rahat birakin insanlqri😎 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bir aralar baskı kuranlar vardı ama artık ümidi kestikleri için saldılar😂 1 0 Yorumla
Approved Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Sevgilim olması için değil evlen diye baskı oluyor arada bir 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zaten var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır, olmamam için baskı uygulayanlar oluyor 😃
Bulunmaz
Evet oluyor.. Özellikle iş yerindeki saçma sapan yakıştırmalar, hiç sevmem..
Uyguluyolsr sunu yapalim diyolar vende isim vermeyin diyodim birisi duyar gider ona soyler yanlis anlasilir diye yok ya oyle illa bununla olsun diye zorlakayla olmaz
Kimse uygulamıyor annem abim evlenecek diyip duruyor beni sona attı zaten sorunlu hayatımız var hayırlısı herşeyin
Baskalarinin hayatina mudahele edenler, bi hadi ordan artik... Rahat birakin insanlqri😎
Bir aralar baskı kuranlar vardı ama artık ümidi kestikleri için saldılar😂
Sevgilim olması için değil evlen diye baskı oluyor arada bir
Arkadaşlarım, kuzenlerim
Ben kendim de istiyorum ama olmuyor
Hayir
Evet ya bi salın abi
Zaten var