Hiç bekar arkadaşım kalmadı kendimi evde kalmış hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?
En iyisi yeni bekar arkadaşlar bulayım 🥲

Hiç bekar arkadaşım kalmadı kendimi evde kalmış hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?
En iyisi yeni bekar arkadaşlar bulayım 🥲

geçen hafta evli arkadaşım ile karşılaştım 15 yaşında oğlu vardı yanında (arkadaşım 18 yaşında anne oldu) bende o gün bi süslenmişim arkadaşıma dedim kız oğlan benim boyumu geçmiş ya nasılsın teyzecim?
Çocuk bana cevap vermeden anne bu kim dedi
arkadaşım da arkadaşım oğlum diyince çocukta şaşkınlık ifadesi ve benim ona teyzecim demem 😂😂😂 söyleyeceklerim bu kadar
Allahtan bu kadar büyük çocuğu olan arkadaşım yok 😃
işte bunlar hep psikolojik anlık teyze miyim acaba ben ya düşündüren şeyler 😂
İnsana boş yere travma yaşatıyolar ya 😃
bir de ben minik olduğumdan çocuk benim tepemden bakması travması 😂
Bi de o var dimi 😃😃
evet :/ zaten herkes anca benden uzun olsun tepemden baksın 🥺
Sen tatlılığınla gömersin herkesi 😌
dilimle gömerim 😂 küçük olmak iyi amma velakin insanın kız kardeşinin bile kendisinden büyük olması koyuyor be 😂
Zaten hep öyle olur ki ben de ablalarımdan uzunum hele büyük ablam yanımda minicik gibi 😃😃
işte senle ablan, ben ile kız kardeşim gibi 😀 boyu 1,70 ama sanki benim yanımda 1,80 gibi 😂 o nasıl oluyor acaba
normalde bizden ayrı yaşıyor tamam mı geçen geldiğinde abla bana alt pijama versene dedi bana çok uzun gelen pijamamı seçip verdim ona kapri gibi oldu 😂😂😂 bu ne şimdi abla dedi 😂😂😂 ama çatladık gülerken bende aynı pijama hem daha bol oversize gibi hem yerlerde bi karış sürüklenerek oluyor 😂😂
😃😃😃 gözümün önüne geldi de tam komedi 😃 senden malzemeyi mi çalmışlar napmışlar 😃
anlamadım gitti tüm hakkımı bu kız sömürmüş :/ güzelliği de benden yirmibeş kat güzel olduğu yetmiyor gibi bacak boyu da upuzun 😒
bir de ailede bi mesele olsun annemler hemen ablan daha minyon ablan daha küçük sen öyle değilsin sen kaldır ağır şeyleri vs diyorlar buna 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😃😃😃 ne güzel kayırıyolar maşallah ya bi ablan prenses o yapamaz demedikleri kalmış 😃
benim yaratılışım nazlı o daha güçlü her konuda prenseslikle alakası yok 😀 ben daha mıymıyım o daha dirençli her anlamda 😀
Ne kadar da benmiş o 😃
işte ablalar sanırım daha mıymıy oluyo nazlı ve alıngan 😀 küçük kardeşler ise daha dirençli
mesela ben elime diken batsa oturup ağlarım o da bana kuş şeyini görmüş yara sanmış abla diye güler 😂😂😂😂 onun canı hiç acımıyor gibi bu gibi şeylerde 😂
Benim ablam da biraz başı ağrısa sanki ameliyat olmuş gibi sızlanır. Doğum yaptı doktor muayene ederken imdat kurtarın beni diye hastaneyi inletti. Ah bu ablalar 😃😃😃
ahahahaha ben henüz doğum yapmadım ama yaparsam hele normal doğum yaparsam ortalığı yıkacağıma eminim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 süs püs şeylerinde gıkım çıkmaz mesela lazer seanslarında hassas tenliyim bir de cayır cuyur yanarım gıkım çıkmaz ama dişime dolgu yapılırken bayılıcaktım nerdeyse 😂 bir kere elime tel battı ağlarken bayılacaktım annemler elimi tutarak aşağıya indiğim için gerçekten parmağıma ciddi bir şey oldu sandılar 😂😂😂😂 geçenlerde heliximi deldirirken bayılıyordum nerdeyse koltukta fenalaşıyordum bildiğim bağırdım yani 😂😂😂😂😂😂😂
Çok şaşkınım şu an yani bi insan nasıl bu kadar nazlı olabilir 😃 bazen ben de nazlanmaya çalışıyorum ama annem yemiyo tabi bunu hasta hasta ateşim varken iş yaptığım günler oluyor benim 😃
dedim ya fıtrat 😂 benim çocukluğum hadta geçti sürekli bademciklerim şişer iğnelerle tedavi olurdum geniz etim vardı o şişerdi uykuda tıkanma tehlikeleri yaşamışım hep anne babam başımda uyumadan bekledikleri olmuş 😂 işte böyle böyle mızmız oldum çıktım galiba ama acı eşiğimin düşük olması kesinlikle yaratılış 😀
mesela babamla ben tartışsam ağlamaya başlarım hem ağlar hem kendimi savunurum ağlaya ağlaya.. kız kardeşim ise peki baba sen haklısın der susar gider müzik dinler dana eder o kadar takmaz
ben ise küser odamda saatlerce ağlarım nasıl babamla aram bozuldu şimdi diye 😂😂😂😂😂
dana değil dans eder 😂
Aman da aman kızımız ne kadar nazlı öyle 😃😃😃
Hahhahha 😂 Benim 40'a 2 kaldı benimki daha fena bana koca bulma ihtimali olan teyzeler bir bir öbür tarafa gidiyorlar ben artık evde değil Dünya 'da kalmış gibi hissediyorum🤣🤣🤣🤣
😃😃😃😃
Bence sabret abla. yani zamanla çıkar ben daha kız eli bile tutmadım.. ama günümüzde bu kadar çok dış güzelliğe odaklı insanlar varken de gerçekten seveni bulmak zor. ama yine de Evlenen veya başka yerlere taşınan arkadaşlarınla iletişimi sürdürmeye çalış. Zaman zaman onlarla görüşmek için planlar yapabilirsin tavsiye alabilirsin çevre edinebilirsin.
Cevap
6Cevap
sor bakalım o arkadaşlarının ne kadarı gerçekten memnun hayatından :D
Hepsi kan kusuyor neredeyse 😃
Herkese bakmana gerek yok. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman evlenirsin. Kısmet olarak düşün her şeyi
Aman salla yaa ben de öyleyim tek kaldım. Üzülmüyorum hiç
Valla 30'a doğru gidiyorum. Bana da bi evde kalmışlık hissi ç9kmeye başladı.
Benim de kalmadı zirve de tek başımayım
İnsanın canı sıkılıyo be
Yok valla benim sıkılmıyor 😂
🥺🥺🥺
Bnmde çevremde bekar kalmadı
Herkes ayrı bir dünyada yaşıyor
Başkalarının hayatıyla kendi hayatını kıyaslama
Sabir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?