Marketteki çocukla oluyum mu?

Bugün yazlığa geldim güzel küçük sakin bi yer ama yaz ayı olunca kalabalıktan geçilmiyor neyse denizde baya yandım kıpkırmızı oldum sonra arkadaşlarla sahile inelim takılalım dedik sonra markete girdim market dediğim zincir marketlerden biri iki kasa açıktı sağdaki olan çocukla baya bi bakıştık arkadaş anladı hemen beni o tarafa itledi tabi o sırada biz çocukla hâla bakışıyoruz elimdeki şeyi uzattım bi tane mi dedi bende evet bi tane diyip güldüm sonra arkada da aynısından var ya o da senin sandım pardon dedi ücreti 54 lira tuttu elli artı bi de kâğıt 10 uzattım bozuk yok mu dedi bende hayr yok ya dedim sonra tamam gerek yok o zaman dedi sadece 50 lirayı aldı ben bi şaşırdım sonuçta burası zincir market ve 10 kuruşun hesabını bile yaparlar sonra bi toparlanıp teşekkür ettim ben çıkışa doğru giderken gülüyormuş yarın tekrar gidip sadece bakışıyım mı yoksa sohbet muhabbet açmaya çalışayım mı gerçi gerek kalmayacak gibi görünüyor çocuk yakışıklıydı bi 20 vardır bende 18 yaşındayım soruyu yanıtlarken saçma sapan şeyler yazacak olan olursa hiç yazmasın lütfen sadece soruma cevap istiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
şu an güncel durumu bildiriyorumm çocuk numaramı istedi konuşmaya başladık 1 hafta daha yazlıktayımm🤍🤍🤍😊
Marketteki çocukla oluyum mu?