Bugün yazlığa geldim güzel küçük sakin bi yer ama yaz ayı olunca kalabalıktan geçilmiyor neyse denizde baya yandım kıpkırmızı oldum sonra arkadaşlarla sahile inelim takılalım dedik sonra markete girdim market dediğim zincir marketlerden biri iki kasa açıktı sağdaki olan çocukla baya bi bakıştık arkadaş anladı hemen beni o tarafa itledi tabi o sırada biz çocukla hâla bakışıyoruz elimdeki şeyi uzattım bi tane mi dedi bende evet bi tane diyip güldüm sonra arkada da aynısından var ya o da senin sandım pardon dedi ücreti 54 lira tuttu elli artı bi de kâğıt 10 uzattım bozuk yok mu dedi bende hayr yok ya dedim sonra tamam gerek yok o zaman dedi sadece 50 lirayı aldı ben bi şaşırdım sonuçta burası zincir market ve 10 kuruşun hesabını bile yaparlar sonra bi toparlanıp teşekkür ettim ben çıkışa doğru giderken gülüyormuş yarın tekrar gidip sadece bakışıyım mı yoksa sohbet muhabbet açmaya çalışayım mı gerçi gerek kalmayacak gibi görünüyor çocuk yakışıklıydı bi 20 vardır bende 18 yaşındayım soruyu yanıtlarken saçma sapan şeyler yazacak olan olursa hiç yazmasın lütfen sadece soruma cevap istiyorum
Marketteki çocukla oluyum mu?
Güncellemeler
+1 yıl
şu an güncel durumu bildiriyorumm çocuk numaramı istedi konuşmaya başladık 1 hafta daha yazlıktayımm🤍🤍🤍😊
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
olma bende gençken çok duşuyordu açık konuşayım kulanıp bırakır
Kullanıp bırakmak ne anlayamadım ama büyük ihtimalle olursa bende eğlencesine takılıcam ciddi düşünür müyüm bilmiyorum sonuçta yaz aşkı uzak mesafe falan filan
yani yüzeyselde olsa seks partneri
desene gitin sen çocuk götürecek senı keyfıne bakacak ıkı güne sevişir
Ne alaka ya her sevgili olduğumla ya da konuştuğumla yatacak değilim ha diyelim oldu sevişirsem sevişirim bende zevkimi alır kenara çekilirim sonra s*ktir olup gidebilir
barı bır kaarın olsun bukadar ucuz olma saçma
Ben satılık bi mal değilim canım isterse yaparım canım istemezse yapmam.
ilerde çok vurursun kafanı duvara babasının gururu
:D
Hayatımı cinselliğe bağlayan veya adayan biri değilim evet babamında gayette gururuyum sevdiğim adamla yatmamda hiç bi sakınca görmüyorum ha ilerde de benden farklı düşünen olursa direkt ben elerim zaten iyi geceler
Aranizda bisey yokki olmamista. Kizarak sormana gerk yok
Yok hayır sitede bazı aptallar bunu mu sordun bu muydu falan yazıyorlar benim cinler geliyor o yüzden önceden diyim dedim sjskkdkd 😇
Hoslandiysa da seni bulamazki tekrardan. Senin onu bulman lazim. Ama sende cok. heyecanlisin sanki
Çünkü yakışıklı boylu posluydu yani kibarlık yapması falan hoşuma gitti benim denk geldiklerim biraz ayıymış onu anladım akşam sahilde oturkende buna benzer bi olay yaşadık ama çok takılmadım bu kasiyer olan çocuk çıkmıyor aklımdan
Sen baya hoslanmissin. Biraz da sanırım cekim var ona karsi. Sen once hoslanti ve sonrasinda cekime kapilmissin degilmi
Evet ama olursa da ciddi düşünmem ay bende bilmiyorum ne istediğimi şu konuşma işini bi bağlayım sonrası bende sjkskdk
Kafan mi karisik sen
Flört etmek hoşuma gidiyor zaten çoğu kişiyle de ediyorum ama aklımda sadece biri var o çocuk diğerleri öylesine sevgililik falan olursa flört olayı kapanır o kesin ama mesela sevgili olsam bi süre sonra ayrılacağımıza eminim bilmiyorum anı yaşamak en iyisi sjdkkd
Cok enerjik bir kizsin orasi kesin. Ama biraz daha ciddi yaklasmanj oneririm hrr erkek ayni olmaz. Sen kafaya koymuşsun ama onu :)
Ya bu nasıl bi tespit yeteneğidir iki mesajda gak çözdün beni 🤍 yarın bi markete gidip boy göstereyim bakalım ne tepki verecek bende ona göre hareket ederim evet maalesef ki taktım mı tam takıyorum 😂
Sen cok fzla belli etmesenee bence tutkularin guclu. Tutkulusun arzulu bir kizsinda ve bu yonun ilk kez uyandi. Sende bunu gulerek gecistirmeye calisiyosun
Evet sanırım bu sefer biraz farklı hissettim bi heyecanlandım ✨gülerek geçiştirmiyorum hem geçiştirsem böyle kabullenmem yaa sjskkskd
Biraz gicik olabilirmisin sen :)
Sjsjsjs evet neden olmasın vardır belki birazcık 😊
Merak ettim seni valla ama gizlisin
Evet gizliyim gizliden de devammm 🤍🤍✨
Peki
Nerde yazlık
Bu bilgiyi vermeme gerek yok değil bence 😊sskskdks
Ben Muğla'da yım da belki yakinizdir diye sordum
Yok uzaktan yakından alakamız yok 😂
Kesin öyledir 🤣