Burada büyük bilindik bir market var içinde yok yokkk. Tam hayalimdeki markete market sahibide çok zengin arabasından bilmem nesinden belli. Gencte nası tav ederim? Markette napılır yani😅 adını bile bilmiyorum cokta iyi tipi falan
en buyuk hayalimdi kucukken market sahibi bi manit olsun dükkan senin desiiin of of😨
en buyuk hayalimdi kucukken market sahibi bi manit olsun dükkan senin desiiin of of😨
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hani kizlar adim atmazdi bak atiyomus iste bana niye atmiyorlar of
atarim vallaaa niye atmiyim ki
atılması lazim😅
Bize gelmez
"marketteki çocuk" diye düşünmeye devam ettikçe nah tavlarsın:d
nasi düsünücem😅
Adamın metresi olmaktan öteye geçemezsin, zenginse playboy şeklinde takılıyordur.
Yerinde olsam bir ürün alicam bahanesine soru sorar ordan muhabbeti kurardim fiyatını sor ne bileyim fiyatı niye pahalanmis de ordan muhabbete gir de ya o araba market babasının ise 😂😂😂😂
haahahha yok😅sanmıyorum icinde hep o var
Olsun konuş nolcak utangaç biri misin
yo utangac biri değilim aslinda ama bilemedim
strsliyim😅😅
Diyelimki bu çocukla çıktın sevgilisin bu çocuk dükkanı batırdı falan ayrılır misin ondan
yoo gaz veririm daha iyisini acar😂😂😂😂 bide hemen ayrilmam ya o kadarda nankçr deilim sanmıyorum ama batmaz bunlar
Ahahahaj çocuk çirkin olsa ve daha da zengin olsa yazılmak ister miydin peki 😂😂
neden olmasınyaa denenir 😅
Ne bilim zengin olasım geldi birden 😂😂😂 soru sorcam sana zengin çirkin mi fakir yakışıklı mı
fakir dedigin orta halliyse ve yakısıklıysa tamam ama cok fakir yakisikliysa hayirrr
zengin dediğin eğer türkiyede çok bilindik çok zengin çirkinse olur ama sıradan doktor bilmem neyse olmazz
Burcun ne senin ya
koc yukselenim akrep
bence tipten pradan çok daha önemli şeyler var😅
Akrep ve koç gizlisin zaten rahat ol aşırı azgındir yatak önemli şimdi değil dersen linclerim 😂😂😂 akrep kızları gerçekten libidolari yüksek koç zaten yine aynı hem zengin hem yakışıklı hem de cinsellikte iyi iyi gider bee umarım olur senin iş
aynen en onemli şey budur
sonra para sonra tip
En önemli o yatak ama ikinci ve üçüncü sıralamayı yanlış yaptın bence 2 tip 3 para abi çirkin erkekle yapmaz istemez be insan yatsan zevk alamazsın ki igrenirsin be abi yakışıklı olsa zevk ala ala yapar insan haksız mıyım para da önemli eyvallah yalan yok ama bence pastanın çileği olur para
hayirrr sen yanlis dusunuyorsun ben cinsellikte iyi olab birinin tipinin kötü olduğumu hiç görmedim para dünuanın en önemli şeyi bu arada
Ama doğru diyorsun yani evet şimdi biraz düşündum de para olunca hepsi oluyor sağlık haric en önemlisi sağlık kronik rahatsızlıklar var dünyalar kadar paran olsun tedavi yok sağlık para seks ve tip konuyla alakasız bir şey soracağım diyelim ki zengin bir erkekle evlendin deli gibi parası var yatakta kötüyse ona karşı olan sevgin azalır mı hiç beklemediğin gibi çok kötü yatakta gözündeki karizması cizilir mi
evet kesinlikle aldatırdım herhalde ama asla ayrılmam
Anladım cinsellik önemli diyorsun ne bileyim aldatacagin erkegin parasına bakmazsin di mi aldatacagin erkekte önemli olan senin için yatakta iyi olması mı olur ne bileyim Afrikalı aşırı koyu siyah simsiyah tenli komur renginde bir zenci erkekle mi aldatirsin
ooo zenci severim kesinlikle
aldatacagım kisnin parasına bakmam zaten param var eşimden yatağa bakarim beb
Evlensen çok aşırı zengin erkekle yatakta kötü olsa kaçamak yaparım diyorsun yani Afrikalı zenci erkekle yemin ederim tabi gerçekten kız isen erkek değilsen soru troll değilse sen harbi yürekli gözü pek kızmışsın ama benim bu bahsettiğim zenciyi aşırı koyu siyah tenli düşün böyle simsiyah kömür mazot renginde şeyi de büyük eşinden gizli mi onunla gider yatardin ve eşinden sogumaz mısın sks yaparsan zenciyle
Dm den mesaj atsana bana
Zenginsen ciddi düşünür ama fakirsen sadece yatak da sıkılana kadar seninle olur
ailem orta durumda ama bende hemsirelik okuyorum yani😅 ne kadar zengin olunabilirse o kadar zengimim
Olmaz o zaman o iş büyük market sahibi adam hemşire ile evlenmez
eee evlenmezse evlenmesin😅 napim ben bakarim basimin caresine
En iyisi o zaten bağlanma keyfine bak kimseye güvenme
Arsızlık yap hemen düşer
nasil
Cesur bir şekilde giyin süslen markette oyalan biraz sonra önünden geç bir ürün sor baktın olmuyor biraz frikik ver tamamdır
ooo frikik benim isim😂 bunu zaten hep yaparim
Ciddi misin nasıl yaparsın ki
ben hep veririm frikik
Merak ettim işte nasıl veriyorsun anlatsana bi
gogus dekoltesi
Tamam işte hemen tav olur sana ozaman
Numarani ver cocuga
yok artik😅