Marketteki Çocuk Benden Hoşlanıyor mu?

Evimizin önündeki marketde calışan bekçi koruma var yakışıklı biri benim icin ismini bilmiyorum ama.. Beni tanıyorlar markette, hatta kızların çoğu kaldıramıyor sevmiyor beni aradıkları her şey bende o yüzdenn🥴Bugün marketin giriş kapısında para ödemesi yapmaga gittim, markete girmedim ama, yavaş yavaş para odemesini gercekleştirirken bu koruma çocuk geldi arkamda durdu 3saniye, heyecanlandim, sonra fişi goturdum geri cekilmek isterken baktı bana iyice sonra selam verdi ben de selaaaaammm dedim.. Sonra içimde bi mutluyum ki anlatamam yani.. Bu çocuk geçen hafta beni evime bıraktı, eşlik etti bana hiç aklıma bile gelmezken.. yemek dokunmuş bana eve dönmeden önce markete uğramışım gecenlerde kaybetmişim kendimi nasıl çöktüm calışanın biri "hanımefendi iyi misiniz" falan dediklerinden sonra "su su" dedim su getirdi içtim sonra kendime geldim, hatta acıladıgım çocuk bile bana yardıma koştu "ayran iyi gelir" falan gibi şeyler de soyledi.. Sonra o bekçi koruyan çocuk evime kadar eşlik etti sagolsun nasıl hoşuma gitti.. Sonra yine girdim markete ama hicbir değişiklik olmadı.. Yani şöyle: markete girmeden önce çocuk oturuyordu öylece ben girdim cikolatami götürdüm ve geldim kasiyer tarafa, çocuk kalkmış yerinden ve sanki benim yanımda durdu 4-5 saniye sonra bi kere bana döndü baktı tatlı görünüyordu.. Yani düşünüyorum sen sadece markete bakiyorsun senin ne ödemen ola bilirr ki neden benden önce ve ya benden sonra yapa bilirdin yani.. Sizce neden?🥰
Marketteki Çocuk Benden Hoşlanıyor mu?