EİG çoğunuz hak ediyorsunuz gönül koymayın size eig veremediysem🙏🏻🙏🏻
Güzel seven erkekler gördükçe eşimden soğuyorum, ne yapabilirim 😔?
EİG çoğunuz hak ediyorsunuz gönül koymayın size eig veremediysem🙏🏻🙏🏻
7 yıldır evliyiz ben heyecanımızı ayakta tuttukça o soğutuyor beni kendinden, sevgi sözcüğüne muhtaç bırakıyor beni😔 ne yapacağımı bilmiyorum
Öncelikle ilişkinizi her ne olursa olsun kıyaslamayın. Karşınıza alıp hislerinizi anlatın. Yumuşak sesle nazik dille başlayın söze bu ilgisini tamamen size döndürecektir. Senin sorumluluklarının bilincinde olman benim hoşuma gidiyor (burada amaç takdir etmektir) ama bir de bana sevgi sözcükleri iltifatlar etsen ben de sana karşı takdirler teşekkürler etsem diyin ya da açıkça neden iltifat etmediğini sorun sizde ne gibi şeyler hissettiriyor anlatın. Bütün bu söylediklerim işe yaramaz ise size vereceğim en güzel tavsiye Esra Ezmeci 'nin kitaplarını okuyun. Çünkü ne kadar erken o kadar iyi. Sağlıcakla kalın. 🤲
çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için 🙏🏻🙏🏻
Merhaba,
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Herkes herkes gibi sevemez ve bu herkesten beklenemez. Hani derler ya her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır öyle işte, eşinden seni, senin onun sevdiği gibi sevmesini bekleyemezsin. Hoş olsa da beklesende hiçbir şey olmaz..
Ömer Köroğlu diyor ki, çevrenizdeki insanların ne hissettiği ya da ne düşündüğünden o kadar emin olmayın. Bazen bir kalbin içinde neler sakladığını öğrendiğiniz de her şey için çok geç olabilir!
Eşin heyecanlı olmaya bilir, romantik olmaya bilir, güzel söz söylemeyi sevgi sözcüklerini sevmiyor olabilir. Bazı şeyler evlenmeden önce iyice düşünülmeli, ince eleyip sık dokumalı, kafada soru işareti kalmamalıdır..
Ben çok nadir de olsa güzel sevenleri görüyorum. Genel olarak yaşlı çiftler, seviniyorum, mutlu oluyor ve onlara dua ediyorum. Allah sayılarını arttırsın, sağlık sıhhat versin, huzur ve mutluluk versin. İnsanları kıskanmayın, bir başkası öyle seviyor da benim eşim niye böyle seviyor demeyin, çünkü haksızlık olur..
Yedi senedir evlisiniz, her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Çözümü yoktur. Monotonluktan kaçış yok o yüzden monotonluğu da sevmeliyiz. Ne kadar zengin olursak olalım yapacağımız şeyler hep aynı olur, yine aynı tine aynı sürekli sürekli farklı ne yapabilir ki! İnsan sevdiğinden sıkılmaz sıkılmamalıdır..
Yine de elinizden geldiğince oturup konuşun rahatsız olduğunuz ne varsa dile getirin. Uygun bir dille olsun tatlı dil yılanı delikten çıkarır demişler. Hani şöyle şöyle olsa daha iyi olur, şöyle olsa çok mutlu olurum gibi gibi paylaşabilirsiniz. Seven sevdiğine sevdiğinin isteklerine saygı duyar duymalı ve mutluluğu için çabalamalıdır...
Birbirini seven iki kişi arasındaki mutluluk huzursuzluk uyumsuzluk tatminsizlik bahanedir. Seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise her şey çok güzel olur, olmak zorundadır. Ancak seven ya da sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapmaz ise hüsran olur...
Ek olarak monotonluğu da sevelim ama önüne geçmek için de elimizden geleni yapalım. Gezelim tozalım aktivitelere katılalım etkinliklere katılalım mümkünse her şeyi birlikte yapalım ve her türlü yeniliklere açık olalım...
yorumunuza bayıldım elinize sağlık
Teşekkür ederim sizin güzelliğiniz 😊 Hayırlısı ve gönlünüzce olsun, dilerim her şey yoluna girer. 🫡
amin umarım her şey güzel olur, tek duam bu 🙏🏻 ii geceler
Amin inşaAllah 🫡 EyvAllah
Teşekkür ederim hanfendi 😊
Ne gereksiz bir soru bu milletin sevgisini görüp eşinden soğumak nedir 😂😂 hem bu sevgiye açlık nedir dünya beni sevmese umrumda olmaz ben beni sevmedikçe ruhum doyum bulmaz sen seni sevmeyi öğren geri kalan sevgilerin sana bir faydası dokunmaz...
kendime sevgim var zaten evlilikte bambaşka , aynı evde birbirine soğuk olunca ister istemez canı sıkılabiliyor insanın
Soğuk olana soğuk yaparsın olmadı boşanırsın ama sevgi istemekle alınacak bir duygu değil birinin sizi sevmesine bu kadar kafa da yormayın derim hayat bunları düşünmek için fazla kısa gelir
hele birde ortada çocuk olunca ister istemez ilgi açlığı yaşıyorsun çünkü tüm enerjini gün boyu evladına veriyorsun, banada enerji motivasyon eşimden gelmeli çünkü desteksiz olmuyor çocuk yetiştirmek
bana davrandığı gibi ona davransam galiba iyice kopacağız
Haklısın tek başına olmaz ama her insanın sevgi dili başkadır sizin eşinizin de sevme şekli belki de diğerleri gibi değildir ya da sizi neden sevdiğini neden aşik olduğunu ona hatırlatmamız gerekebilir bazen umarım daha iyi olur her şey sizin için...
onun sevgi dili dediği şey benden fazlasını bekleme ben yapamıyorum demesi ve geri çekilmesi eskiden ama öyle değildi elimide tutabiliyordu sevgi sözcüğüde söyleyebiliyordu
Haklısın bir kadın bir evin üstesinden gelir her işe koşar parasizliga katlanır eşine çok büyük destekde olur ama ilgisizliğe gelemez kadının en ince noktasidir ve bu konuda biraz olsun anlayış gostermesi lazım. İki çift güzel söz söylemek bu kadar zor olmasa gerek bence.
ağzınıza sağlık ne güzel özetlediniz teşekkür ederim
🥺 doğru söylüyorsunuz
Cevap
97Cevap
Şu evlilik terapisti dediklerine başvurun bence.
O zaman sizde gerçekten seveni bulun ayrılın sizi sevmeyen birinden
Bu durumu anlıyorum, ancak ilişkide yaşanan sorunların nedenleri ve çözümleri her zaman karmaşık olabilir. Bu tür durumlarda, aşağıdaki faktörlere dikkat etmek önemlidir:
1. İletişim: Sorunlarınızı açık bir şekilde paylaşmanız, duygularınızı ifade etmeniz ve karşılıklı olarak birbirinizi anlamanız önemlidir. Eşinizle duygusal bir bağ kurmaktan bahsettiğinizde, açıklama, anlama ve kabul etme üzerinde odaklanın. İlişkinizde neyin eksik olduğunu, nasıl hissettiğinizi ve isteklerinizi açıkça ifade etmek önemlidir.
2. Birlikte yeni şeyler denemek: Rutinler zamanla ilişkide monotonluğa neden olabilir. Birlikte yeni deneyimler paylaşmak, birlikte seyahat etmek, yeni hobiler edinmek veya ortak ilgi alanlarına yönelmek gibi aktiviteler, heyecanı ve tutkuyu yeniden canlandırabilir.
3. Eşinizle birlikte çalışın: İlişkinizi iyileştirmek için eşinizle birlikte çalışmaya odaklanın. İlişki terapisi veya danışmanlık gibi dış yardım kaynaklarından destek almak, çiftlerin iletişim becerilerini ve ilişkilerini güçlendirmelerine yardımcı olabilir.
4. Kendinize odaklanın: Kendinize iyi bakmak, duygusal ve fiziksel sağlığınıza yatırım yapmak önemlidir. Kendinizi seven ve değer veren biri olarak, kişisel gelişiminize önem verin ve mutluluğunuz için kendi ihtiyaçlarınızı karşılayın.
5. Yeni deneyimlere veya hobilere yönelin: Yeni hobiler edinmek veya ilgi alanlarınızı keşfetmek, sizin için yeni bir heyecan kaynağı olabilir. Kendinizi mutlu eden şeylere yönelerek, kendi iç mutluluğunuzu bulabilirsiniz.
Son olarak, uzun süreli bir ilişki zaman zaman zorluklarla karşılaşabilir. Ancak, bu zorlukların üstesinden gelmek için emek harcamak ve karşılıklı çaba göstermek önemlidir. Eşinizle dürüst ve açık bir şekilde konuşmak, birlikte yeni deneyimler paylaşmak ve kendinizi ihmal etmemek, ilişkinizi yeniden canlandırmak için önemli adımlardır.
Güzel seven erkekleri eşiyle o dört duvar arasında 24 saat boyunca görbildin mi peki? Dışarda iki dakika gördüğünüz yaklaşımlarla kendi ilişkinizi kıyaslamayın, bu kıyas sadece eşinizden soğumaniza ve gereksiz beklentilere girmenize neden olur. Bazı insanlar olduğundan farklı ilişki yaşıyormuş gibi göstermeye bayılır, yani gordukleriniz ne kadar gerçeği yansıtıyor bilemeyiz.
Aşk, belli bir süre sonra alışkanlığa dönen ve heyecanını kaybeden bir duygudur. Heyecanı ayakta tutmaya çalışıyorum gibi hayalperest düşüncelerden arının. Önemli olan birbirinizi anlıyor olmanız, saygıyı koruyor olmanız, birlikte bir şeyler yapabiliyor olmanız.. falan.
Doğru açıdan ve doğru konulardan bakarsanız evlilik bir süre sonra eziyete dönmez
Cevap yazmadan neler yazılmış bir bakmak istedim, yazmak istediklerimin büyük kısmını çok doğru anlatmışsın, ben sorsam en iyi cevap seçerdim..
Selamlar,
Bunun çözümü aslında iletişimden geçiyor. Rahatsız olduğun konuları kendisi ile konuşsan belki daha sağlıklı bir çözüme kavuşabilir durum. Açık ve samimi iletişim, ilişkinizdeki sorunları ve duygularınızı paylaşmak için önemlidir. Eşinizle duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı açıkça konuşun ve birbirinizi anlamaya çalışın. Elinizden geldiği kadar birlikte vakit geçirmeye gayret edin. Yoğun günlük yaşantınız içinde birbirinizle kaliteli zaman geçirmek için çaba gösterin. Ortak ilgi alanlarınıza odaklanmak ve birlikte keyifli zamanlar geçirmek, bağınızı güçlendirebilir.
selam çok teşekkür ederim yorumunuz için hepsini deneyeceğim umarım her şey güzel olur
Güzel seven erkeklere bakıp eşinizden beklentiye girmeyin emin olun üzmeyen erkek yok sadece hatasını telafi edenler var. Asla kıyaslama yapmayın eşiniz de sizi başka kadınlarla kıyaslar ben çok çirkin buluyorum kıyaslamayı. Bazı erkekler sevgisini belli edemiyor sahiplenici tavırlarıyla sevgilerini gösteriyorlar. Evliliğinizi kurtarmak sizin eşinizle oturup konuşun bir arkadaş gibi sorunlarınızı çözün. Evinden işine, işinden evine gidip geliyorsa, karı kızla işi yoksa, helal kazanıyorsa, romantikliğin olmamasını büyütülecek sorun olarak görmüyorum.
yorumunuz için teşekkür ederim
dediğiniz gibi helal kazanır aldatması da yok evden işe işten eve gelir
bilmiyorum kafam karışık😔
İşte zaten özellikle bu sosyal medyanın etkisiyle böyle bilinç altı etkiliyor insanların yuvaları dağılıyor. Asıl önemli olanlar değersiz kalıyor. Bir tanıdığım çok beğendiği kibar dediği adamın karısına karşı tavrını görmüş şok oldum kibar dediğim adam ne kadar kabaymış evde ne biçimdir dedi. Dış görüşüne aldanıp eşinize haksızlık etmeyin. Sizinle birlikte sorunlarınıza göğüs geriyor mu, sıkıntılarınızı paylaşıyor mu, derdinizde yanınızda mı ona bakın. Benim eşimde romantik değildir hiççç takılmam Ben pastayı bulurum, çiçeği bulurum, hediyeyi bulurum ama sorunlarıma ortak olan yükümü birlikte taşıyabileceğim eşimi her zaman bulamam.
bu yönden hiç düşünmemiştim
peki tamamda nasıl davranmalıyım ben herzaman ilgiliyim ona karşı böyle devammı edeyim sizce
Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz yani hayat ona da zor belkide hayat koşturmacasından ilgi gösterecek gücü kalmıyordur karşınıza alıp konuşun veya siz kendiniz etkinlik yapın birlikte sinemaya gidin elini tutun. Yatarken sarılın mesela ilk adımı atın
tşkler yorumunuz için deneyeceğim 🙏🏻
Rica ederim 🤗
Seninle ilgilenmeyen adam geri cekildiginde farkina bile varmayacak hatta varsa bile sessizligin keyfine varacak emin ol. En iyi konusmak ve gercekten cok yiprandigini ve ara vermenin senin icin daha dogeu olduğunu söyle. Yani gözünü korkut derim. Değişiklik görürsen burada pes etme sende degis daha farkli daha kaliteli yasa. Daha bakimli ol ama kendinden kaciracak şeyler yapma. Fazlasi zarar... ama en önemlisi onun dilini öğrenmen lazim. 7 yil uzun bir zaman sen onun püf noktasini ögrenmen lazim
doğru, uygulayacağım tşkler
Senin yaşadığın durumu yaşayan bir sürü kadın var ne yazık ki bir evlilikte ilgi önemlidir eşler birbirinden ilgi görmek ister fakat eğer birbirlerine ilgi göstermezlerse zamanla birbirlerinden sıkılırlar ve soğurlar ve bu da ilişkinin bitmesine sebep olur yani eğer bu böyle giderse sizin sonunuz belli ikinizde birbirinizden boşanırsınız fakat eğer hala eşini seviyorsan ve o da seni seviyorsa bu evliliği kurtarmalısınız eşinle bu durumu konuş eğer bu durum böyle giderse ayrılırım de eğer buna rağmen hala böyle devam ederse yapacak bir şey yok iyi geceler dilerim
sizede iyi geceler tşkler yorumunız için
Bir şey sorabilir miyim acaba
tabi
İletişiminizi güçlendirin, oturup konuşun, bazı değişiklikler yapın, körelen taraflarda nasıl çözümler bulabilirsiniz oturup tartışın, yetemiyorsaniz terapiste gidin, kendi iliskinizi baskalariyla kiyaslamayin milyonlarca yıldır tüm hayvanat uyum içinde yapıyor bu işi. Bi beceremediniz, öğrenin artık bu işleri
ben gayet kadınlığımı biliyorum kendi cinsine söyle bunları iatersen
adam ortada sorun yok diyor
anlıyorum deneyecm tşkler
çok teşekkür ederim
Evet mutlu çiftler var ama sorunsuz bir ilişki bulmak imkansız. Bence her çiftin illaki kavgasi sorunlari küslüğü olur. O yüzden dışarıdan gördüğün mutlu evliliklere fazla inanma. Kesinlikle eşini karşına alıp sakince konuşup derdini anlatmalisin. Sonra tekrar ederse o zaman bitirmelisin ama once konuş
her ilişkide sorun olur sorunsuz demiyorum fakat sorun olsa bile bunu dışarı yansıtmayıp eşine saygılı sevgili olanlar var
evde kanlı bıçaklı olsalar bile ortamda sevgi var el ele gezenler var ben eşimle en son nezaman el tuttum hatırlamıyorum bile bu normal mi?
🙏🏻 tşkler
Bence gönlün kırık olduğunu ifade etme yalandan ağla bir odada günlük tut tatlım içinden ne geçtiyse yaz ona günlük tuttuğunu göstere göstere yap sakladigin yeri bilmiyor muş gibi sakla ama bilsin erken yat oda arkandan gelir günlü alır okur mutlaka yatiginda yüzün ıslak olsun sıcak suyla yüzünü islamalisin odaya sıcak ılık suyla gir geldiğini hisetigin an yüzüne sur yatağa yat yüzüne dokunduğunda seni terlemiş ve sayıklama numaranla karşıla mutlaka seni geri kazanıcaktır ben anneme ya da babama yapardım hata çok sevdiğim biri vardı onada yaptım mutlaka işe yaradı tatlım
Bende aynı durumdan muzdaribim çok üzülüyorumdum önceden inan içindeki sevgi bitince onu pekte takmıyosun ne zaman takmamaya baslayinca ilgilenmedim konuşmadım köy önüne yemeğini yesin gitsin iletişim halinde olma ben 6 senelik evliyim ne zaman dikkatimi başka yöne çeksem adam üstüme titriyor he ama şöyle bişey benim eşim sırf başkasına gitmiyeyom diye boşanmıyor ben diyor bosansam bile sen benim eski karım olacaksın her hareketin bana batacak sırf bu yüzden bırakmıyor bende onu sallamıyorum ama ben sen gibi değil birebir gittim söyledim benim sana karşı sevgim ve ilgim yok bunu bil dışaradaki peri masallarinada inanma herkes mutlu değil sadece gerçek aşkı sevgiyi bulduğunda mutlusun birinin zaafı isen kırmızı çizgisi isen mutlu olursun gerisi boş kuru sevgi ile yaşanmaz eve ekmek almak değil mesele o ekmeği bolusebilmek doymasan bile sevgiden tok olduğunu hissetmek
Kesinlikle katılıyorum. Birinin zaafı olursan, karşılıklı aşktan öte birbirinizi tutku ile severseniz, adam senin üzerine titrerse o zaman heyecan gitse de ufak fanteziler, yemekler, oyunlar vs yine içini hoş tutabilir.
Sana karşı sevgim ve ilgim olmadığı halde bu evliliği devam ettirmek istiyorsan buda senin midesizligin ömür boyu asla seni sevmeyen biryle sırf namus kavramı için yaşıyorsan bu da senin cahilligin
Bana mı söylediniz anlamadım 😂 ben size laf atmadım size katıldım yani yazdıklarınıza. Ya da ben su an sizi yanlıs anlıyorum. Ama tamamen katılıyorum sizi sevmeyen biriyle ömürü geç evlilik 1 hafta dahi sürmemeli. Cok zor
Hahah yok canım yoruma ek yazacaktım bunlari😂
Sizde çok acımasız olmuşsunuz Yani ben eşinizin yerinde olsam çözemediğim ve sevgiyi eksik gördüğüm bir eşle asla aynı evde kalmazdım İnsan değerini bilenin yanında pırlanta gibi parlar
Eşini sevmiyorsa artık ne yapsın ki? Boşanalım demiş bir duygusunun kalmadığını dile getirmiş karşı tarafın hala ısrarcı olması hastalıklı
Kaptanmagarali evet acimasizim çünkü bu evreye kolay gelmedim anlaşmalı bosanalim nafaka tazminat hicbisey istemedim yeterki bosanayim diye ama hala ısrar ediyor boşanmamaya sevmedim içimde hicbisey kalmadı niye yalan soyleyeimki onuda kandırıp sahte sevgi gösterisi yapayım keşke benimde eşim sizin gibi düşünse ama maalesef herkes bir olmuo
He bu arada eşim saniyorki evlilik sadece eve bakmak hicbiseyi eksik etmemek yemek içmek ama keşke beni sevseydi karısı gibi gorseydi de ben kuru ekmek yeseydim maddi olarak şükür sıkıntımız yok ama önüne istersen portakallı ördek gelsin mutsuzsan o sofranın ne tadı olur ne tuzu ama mutluysan huzurluysan ona bakınca nefes aldığını hissedebiliyorsan kuru soğan bile acı gelmez
Bazen sadece sevmek de olmuyor. Benimle aynı hayat görüşüne sahip olmayabilirsiniz benim 2 senelik ilişkin vardı evlenecektik taşınmaya hazırlanıyorduk ailelerimizle tanıştık vs beni öyle seviyordu ki duygusal şarkı olduğunda birbirimize bakar gözlerimiz dolar ve ağlardık sarılırdık beraber uyurduk vs. Doğum günümüz bile aynı gündü (tesadüfen) ve doğum günümüze 2 gün kala beni ERKEKLERLE aldatmayı düşündüğünü yakaladım. Evet erkeklerle. Bambaşka bir fantezi dünyası varmış meğer. Ve biliyor musunuz onun maddi durumunun kötü olduğu dönem ben okuyordum ve öğrenci harçlığımla cebimde 5 tl kalana dek beraber yiyorduk ona yemek alıyordum hazırlıyordum vs. Sonuç? Şu an hayata insanlara güvene sevgiye mutluluğa her şeye küstüm
Ben eşime de diyorum biseyler alıp gelince ben eve iyi bakıyorum dimi diyor ne bileyim kıyma alıyor et alıyor ama inan gözüm görmüyor bende diyorumki keşke biz ymurta yesek ben mutlu olsam afedersinde sadece o iş için sadece sarılıp öpüp dokunan bir insan en son o zaman opmistu o iş olacagi zaman insanda kendini afedersin o.. u gibi hissediyor sevgi ilgi yok yesin içsin senle birlikte olsun ama onun dışında güzel bir kelime etmesin kusura bakma dışarıda paralı yapan o kızlar bile ilk önce ilgi alaka ileguzel söz tatlı dille yola gelip öyle yapıyor onlara bile o muammele ayrı oluyor sen herseyini yap önüne koy o... u muammelesi bile görme yok kardeşim öyle dunya
Bazen sadece sevmek de olmuyor. Benimle aynı hayat görüşüne sahip olmayabilirsiniz benim 2 senelik ilişkin vardı evlenecektik taşınmaya hazırlanıyorduk ailelerimizle tanıştık vs beni öyle seviyordu ki duygusal şarkı olduğunda birbirimize bakar gözlerimiz dolar ve ağlardık sarılırdık beraber uyurduk vs. Doğum günümüz bile aynı gündü (tesadüfen) ve doğum günümüze 2 gün kala beni ERKEKLERLE aldatmayı düşündüğünü yakaladım. Evet erkeklerle. Bambaşka bir fantezi dünyası varmış meğer. Ve biliyor musunuz onun maddi durumunun kötü olduğu dönem ben okuyordum ve öğrenci harçlığımla cebimde 5 tl kalana dek beraber yiyorduk ona yemek alıyordum hazırlıyordum vs. Sonuç? Şu an hayata insanlara güvene sevgiye mutluluğa her şeye küstüm bazen aşk da yalan
Anladığım kadarıyla cinsel düşünceleri farklı demek ki size gerçek anlamda aşık olmuş bu konuda tedavi olması konusundan yardimci olmayı denediniz ki
Denemedim çünkü bana 8 ay boyunca gözlerime baka baka yalan söylemiş. Hiçbir şeyin önemi kalmadı inanın. Ayrıca size kadın gibi hissettirmeyen bir adamla evlilik ve bunu zoraki sürdürmek inanın berbattır ne hissettiğinizi tam olmasa da anlıyorum
Evet doğru insan bir kere yalanla aldatilinca birdaha inanmak istememesi gayet normal
@seftalilicilek evet bi tuhaflık var Seni istemediğini söyleyen bi kadın var Bu evlilik evlilik degil ki 🙄
Ben bu düşüncede oldugum için boşandım Bende sizin yaşadığınızın tersi durumu yaşadım Eşimle bi çok ortak noktamız bitti Ayrı bile yattık Ben artık olmadıgını yoksa aldatacagımı bile söyledim O boşanmayalım dedi Ama en sonunda herseyi ben yaptım boşandık Sonrasında o benden önce evlendi 🤣🤣
Değil zaten aynı evi paylaşmak sen saniyorsunki evli olan herkes gerçekten bağlı Türkiye'nin yarısı çaresizlikten yarisi koca korkusundan yarisi çocuklar babasız büyümesin diyen yarısıda karşındakinin ruh hastası olmasından yarısıda ben gibi güzellikle evlilik bitsin diye bekleyenlerle dolu sen her evi yuva mi sanıyorsun be...
Sizden önce evlenmesi detayına bayıldım🤣
İnş boşanırsın ne diyim Bu çilede çekilmez
Sevgi yok ilgi yok cinsellik bu koşullarda zaten olmaz eee geriye ne kaldı Çocuk yoksa mutlaka boşanın
Sorma ben görünce güldüm🤣Adama gidip oğlum seni kimse uyarmadı mı sen bunla hiç bi
çay bile içmedin mi diye uyaracaktım ama adam ters bişey der diye sustum güldüm geçtim🤣🤣 Ben bekarım evliliğe hiç sıcak bakmıyorum Seks yapmak için cocuk yapmak için evlenmek şart degil Elalem evli desin diye niye çile cekeyim 🤣🤣
bir süre kendine odaklan, özgürleş ve zihinsel olarak kendini doyuracak yatırımlarını yap. Kendi dünyandan özsaygını kazanırken onunda oraya girmek için cabaladıgı bir donem baslayacaktır cunku ilgini isteyecektir. bu gerceklesmezse o zaman bakalım
Ahh ah aslında ne kadar kolay demi mutlu etmek. İki güzel söz söylemek. Akşam gelince halini hatırını sormak. Temas etmek. Hayatımız mutlu olacakken neden çok görürüz basit şeyleri yapmaya. Bizim hayalimiz evlilikte yaşlanana kadar bunu yapmak bekarız. Evli adamların ise imkanı var değerini bilmiyorlar. hayat işte. Bunu zorla yaptıramazsın ama kadınlığın ile hatta azcık çıkışarak ağlayarak yaptırabilirsin.
bekarlar evliliğe özeniyor evliler bekarlığa değilmi çok doğru söyledin ağzına sağlık
nekadar zor durum değer bilinmemek iki güzel söz duymamak
ağlayarak olmuyor denedim karşımda ağlama diyor daha çok sinirleniyor kızıyor
değilmi bende öyle düşünüyorum hakkım olanı vermeli
tşkler
Erkek sonuçta doğasında var avlamayi sever kolay bir şey oldu mu kılını bile kıpırdamaz savaşçı ruhu var onlarda bir çok erkek istiyor ki zor olsun yoksa heyecanı gider sende ne yapacaksın kendini geri çekip bekleyeceksin onlar fazla ilgiye gelemez seveceksin ama abartmayacaksin hersey dozunda olacak kaçan kovalanır misali yani
yorumunuz için teşekkür ederim deneyeceğim
Belki de sevgisini disa tam olarak yansitamiyordur. Haksizlik etmediginden ya da yanlış anlamadigindan emin misin?
eminim nankör değilimdir
teşekkür ederim yorumun için umarım düzelir
Kimsenin evliliği dört dörtlük değil... dışarıdakiler bakıp imrenme... yanlış bir şey yapma...
yanlış yapsaydım şimdiye kadar yapardım kendime saygımdan o duruma düşmem
dışardakilere özenmemek elde değil kendinde görmeyince
Eşinizle konuşun kendinize zaman ayırın aktiveteler üretin Dinleyin bazen kısa kısa özleyin Eşinizi sıkmayın sizde bunu sorun etmeyin Konuşmak yoksa anı yaşayın
Bazen bir film izleyin bazen mutfakda çay kahve için Bazen dışarıya çıkın Kampa gidin Yürüyüşler yapın Bisiklete binin Aktiveteler üretin mutlaka Monotonlaşan bir ilişki ancak konuşmakla çözülür
Kimsenin ilişkisi 4 - 4 lük değil
Size biraz iş düşüyor
Güzel seven kaç Erkek gördün? Bu tipleri nere de gördün? Güzel kardeşim evliliğin de mutsuz isen bu sizin probleminiz Kendi mutluluğunu kendin bozarsın
maalesef erkekler kadınlar için ikinci bir alternatif olmadığını sandıklarından özgüvenleri tavan. Anlayamadıkları şey ise vazgeçişimiz onları tepetaklak eder.
Güzel seven erkek kalmamıştı kadınlara göre artık. Sen kime bakıp kıyaslama yaptın ki
çevremde herkes ortamlarda eşlerinden ilgi alaka görüyorlar
televizyon da markette heryerde el ele gezen çift görüyorum mutsuz bile olsalar dışarda el ele olmaları bile bir ilgi bağı bana göre bende oturup düşünüyorum ben neden hak etmiyorum bu sevgiyi saygıyı
Biraz kendini geri çek ilgi gösterme bak bakalım ne yapacak ona görede hareket edersin
Bense ilgi ve temas bağımlısıyım sevdiğim kadına iliklerine kadar hissettirim ama gidiyorlar işte gitsinler ben memnunum
Sana yemin ederim ki bende şimdi paylaştm aynı şeyleri ve artık delirmek üzereyim onu çok seviyorum Kaç kere ayrılmak istedim yapamadm geri döndüm napcğmi bilmiyorum bir kızım var psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum bende onun gibi gamsız olmak istiyorum çok ağlıyor çok üzülüyorum ve ben çözmeye çalıştıkça o daha da darladigmi söylüyor
🥺 okadar anlıyorum ki seni biz üsteledikçe iyiye gitmeyecek biliyoruz
Her şekilde küfür edip hakaretler ediyor mu bilmiyorum yaptiklarinizi taktir etmiyor iyi de olsa iki cümleyi size söylemiyor sa siz iyilikle yaklaşıp konuşmaya çalışsanız bile anlamıyor sa sevgi ilgi düşünce kalmamıştır demek tır kendinizi boşuna yipratmayin her şey olacağına varır umursamayan gormezden gelin
küfür etmez hakaret etmez şiddette yok hiçbir tepki yok
deneyeceğim görmezden gelmeyi
okadar haklısın ki😕
Taş gibi hatunlar bakımlı ve özenli kadınlar görünce biz de sizden soğuyoruz. Siz sanki çok güzel seviyorsunuz da biz yapmıyoruz. Karolardan bıktık artık.
Kadınlar mı yetinmeyi biliyor. Ya bu ne aymazlıktır. Her zaman bitmek bilmeyen istekleriniz ne zaman yetinmeyi bilmek oldu. Dünyayı taksitle satsalar onu almaya bile çalışırsınız. Kendinizi tanıyın kadınlar siz doyumsuz varlıklarsınız. Biz erkekler sizin bu boş boş triplerinizden bıktık artık. Bu yüzden ülke genelinde evlenme yaşı gittikçe azalıyor ve erkekler artık evlenmek istemiyorlar sence neden olabilir bu durum. Az gerçekçi olun ve lanet varlıklar olduğunuzu kabul edin.
Evlilik terapstine gitmeyi deneyin ve rahatsız olduğun konuları konuş kendisi ile
Maalesef belli bir süre sonra öyle oluyor insan, Ben değişiklik yaptım:)
Tüh ne büyük dert bizde Adriana Lima gibi kadın istiyoruz ama senin gibi memnuniyetsizlik içinde olan kadınlar denk geliyor
Biz kadınlar için ilgisizlik çok büyük dert bunu anlayamamissan demek neyse. 6 ay anne sütü önemli tabi
bukadar küçümseme kimseyi sende birgün bu duruma düşersin @ankarabeyefendisi
ilgisizliğin içinde boğulursun mazallah
Sadece erkeklerin tipine parasına tatlı sözüne tercih edersiniz böyle olursunuz gerçekten seven insanın kıymetini bilmiyorsunuz ki
ön yargıların beni bitiriyor şu an
birincisi eşim okadarda ahım şahım yakışıklı değil ben onunla onun için evlenmedim ikincisi parası içinde evlenmedim çünkü parası da yok yetiyor bize şükür.
ha şu var ilk başta tatlı sözlerine inandım şuanda hepsi uçtu gitti zaten
Hayat diziler gibi toz pembe değil ekonomik kriz ortada adam her dakika seni güller iltifat içinde mi bırakacak madem çok sorun var konuş herkes öyle evlenene kadar herkes sözde mükemmel
ben gülde istemedim şöhrette önce karşındakini anla öyle konuş kardeşim
iki çift güzel söz çok da yorucu çokta zor değil ok
Evlendiğin adam karaktersiz demek ki ama bunu başından bilmen gerekti
kusura bakma herkes senin gibi gerçek yüzünü ilk konuşmada göstermiyor benim eşimde yıllar sonra ilgisizleşti anladın mı
Umarım düzelir kendisiyle bunu konuşmayı denedin mi
teşekkür ederim umarım düzelir
konuştum ortada bir şey yok diyor
Anladım özel olacak ama bir şeyler yaşıyor mu seninle
evt
Ya erkeklerin geçim sıkıntısı stresi ya da başka şeyleri çok olur bilemiyorum aklından geçeni
ben yediyirmidört alışveriş yapan biri değilim paramız bize yetiyor keyfide yerinde stresi sıkıntısı yok
O zaman ablacığım kocanı al psikiyatire götür ne yapayım
saplaa
Eskiini getir yenisini götür kampanyası kovala 🤔😂😂
Sen heyecanınızı ayakta tuttukca o seni kendin den ve evlilik ten soğutuyosa fazla uğraşmiycan açıkcasi ben evli olmuş olsam ve senin gibi heyecanı ayakta tutmaya ugraşsa ya da ben işten eve gelince fantezi yapsa her gün eve uçarak giderim bi an önce eşimi göre bilmek için
Bu her kadın için geçerli ama arada ince bir çizgi var
Tamamen iletişim sıkıntısı aynı dert ten muzdaribim bende :(((
Bunu eşinle oturup konuşmalısın gerekirse psikolojik destek almalısınız
Bunun 2 yolu var ya bırakacaksın ya da bağlicak şeyler yapıp deniceksn ona göre davrancaksn👍
Bende senin gibii bu duygu yaşadım ilgiliye acız o yüzden mutlu çift görünce onlar gibi olmak istiyor insan ya
evt öyle maalesef
Ne yapacağını keşke kocanla konuşsan burada seni tanımayan insanlara akıl danışmasan.. Size evlenince konuşmak yasak falan mı dediler nikahta?
Hanımefendi uzman değilim, evli de değilim. İlk sorum evli misiniz?
İkinci sorum, sitede verilen tavsiyeleri hiç okudunuz mu? Yoksa sadece hakaret etmeye mi geldiniz? Kadın dayanışması için kendisiyle konuşup çözüm bulabilirsiniz sağa sola saldırmak sorunu çözmüyor. Oğuzhan Uğur ne der duymuşsunuzdur görüşlerime katılmak zorunda değilsin ama laf atmak zorunda da değilsin.
abi evli değilsen bir fikrin de yoksa yorum yapma ozaman
bukadar yorum yapan insana hakaret saymanıza gerek yok
Pardon da yorumum yukarıda duruyor hakaret eden kim yanlış yoruma mı geldin?
güzel seven görmeyi napcaksın bu düşünce bile aldatmak sayılır neticede
sen ona ilgi ver ki o da sana öyle gördüklerin gibi davransın özenti olursa her zaman bı konuda geride kalırsınız özentilik insanın karakterini etkilediği gibi hayat aşkını da riske atar özel hayatı da
Olduğun gibi kendi yolunda git Tamam hepsi bu çok sorun veya başka bir şey aramaya gerek yok olduğun gibi ol yeterli pek bir şey yapmana gerek yok normal insan gibi davran yapılması gerekenleri yap hepsi bu
Yanı değer vermek değer görmek gerçek anlamda değer vermek değer görmek bir insanın ihtiyacıdır ve sende bir kadınsın onlar gibi ilgil duymak sevmek sevilmek istiyorsun bu da normal ne yapmam gerekiyor diyiyorsun bu gerçek ten zor bir soru
zaten senin caban onu itiyordur biraz geri cekilmeyi deneyebilirsin
böyle hiç düşünmemiştim
ilgiyi tamamen mi keseyim?
kendini geri cek, soguk davran, belliki kocan narsist. narsist insan nasil olur, nasil basedilir onu ogren.
deneyeceğim tşkler
42 milyon 704 bin 112 erkekten sadece 5 tanesi falan öyle kalan 42 milyon 704 bin 107 erkek senin kocan gibi öküz o yüzden pekte şey yapma
Keşke öyle demeseydin
Kalbimin olmadığını nereden biliyorsun
Şeyine sayaç mı taktın
@Pasaklıpisi erkeklerin kalbi kadınların kalbine göre 8 ile 10 arası daha yavaş atar ve hayır ben sayaç takmadım bilim insanları ölçmuş.
@bahargüneşi ben olsam o kadar emin olmazdım
Memlekette ki öküz sayısını biliyor olmana demiştim hepsi bir ara ahırından geçmiş gibi 😂
@SpringSun %50 şansın var sen seç
Türkiye’deki erkek sayısını googleden bulursun da bunların içinde kaç tanesinin adam kaç tanesinin öküz olduğunu anlamak içim hepsini testten geçirmek le olur
Aynisi bizlerdede olabilir kedi uzanamadigi cigere misali işde bende oyle bayanlar görüyorumki çikmiş karsisina bir gazoz ne deger goruyor ne seviliyor
Sen ilgi gösteriyor musun? Eğer ilgi gösterdiğin halde ilgilenmiyorsa sıkıntı var demektir
sıkıntı var evet
Sen güzel tarafını görüyorsundur. Kimbilir evde nasıldır.😂😂😂
öyle olsa bile evde kanlı bıçaklı olunsa bile dışarda belli ettirmemek sence en doğrusu değil mi
cinsel açıdan da bir soğuma var mı? varsa bu iş senin açından zor yürür. umarım çocuk yapmamışsınızdır...
Benzer şeyi yaşadım 5 yıl dayandım sonra yol verdim olmuyorsa zorlama ömrünü heba etme derim detayları bilmiyorum tabi anlatmak istersen dinlerim
Kendin nasılsın adama özel hissettiriyor musun
evden çıkarken eve gelirken herzaman karşılarım yemeğini eksik etmem tatlı dilliyimdir esirgemem güzelde giyinirim anlamıyorum😔
Karnını doyuruyorsun anladıkda diğer türlü nasılsın
Her dağın kendine göre boranı vardır kardeş. İnsanoğlu ve dertler ayrılmaz ikilidir.
Seni çok iyi anlıyorum aynı durum bir arkadaşın başına gelmişti uzun yıllar aynı çileyi çekti hiçbir şey değişmiyor istersen bu konu hakkında ayrıntılı konusabiliriz
Eşin hatalı bence çok yanlış bir yolda umarım düzelir yoksa olacaklara katlanmak zorunda kalır.
Evlilik terapistine gidin oradaki insan da kafayı yesin sizin yüzünüzden 😂
Ayrilmak lazim aga. Ilgi ve sevgi hak ediyorsun sen. Kolay dehil biliyorum ama o sana istedigin ilgi ve sevgiyi vermiyor. Konus ve cabalamasini iste. Cabalamaya bile tenezzul etmiyosa zaten cok problem
anladım teşekkür ederim 🙏🏻
Neler yapıyorsun mesela heyecanı ayakta tutmak için?
psikoterapiye gidin bence çift terapisi felan yapılıyor, bi çare bulurlar onlar.
valla kadınlara inancım kalmadı hep yalan dolan
Peki zamanını nasıl ve neler yaparak geçiriyor takip ettiğin kadarıyla? Yani senin yerine ne koymuş?
Bakma bakma çevir kafanı
kör gezmem lazım ozaman
Haklısın. Umarim hak ettigin kıymeti verir eşin
umarım, teşekkür ederim
Çok şükür ki aynı sorunu yaşamadım yaşamıyorum da 9 sene oldu evliyiz ilk günkü gibi bakar bana eşimin gözleri Ama bu şekilde olsaydı bende ona aynı şekilde davranıp empati yapmasını saglardim
maşallah hep öyle olun
O Odun Seni Mutlu Etmiyorsa İş Başa Düşüyor Kendini Sen Mutlu Etmelisin Ve Umursamamayı öğrendiğinde Mutluluğun Formülü de Bulmuş Olucak Sın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?