- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni bir çok konu da rahatsız ediyor çünkü mesela dışarı çıkıyorum sevgilisi ile el ele tutuşanları öpüşenleri ya da sarılanları görünce mutsuz oluyorum yani çünkü benim de sevilmeye hakkım vardı herkes gibi. hatta aldatılanlar bile mutluyken benim mutsuz olmam adaletsizlik gibi geliyor. bunun dışında bir de yalnız olmak kendi başına zaten üzücü bir durum her insan kendi ailesi olsun evlensin her sabah eşi ile uyansın kızı olsun ve mutlu bir hayat yaşasın isterdi. bunların dışında bazı kötü yanları da şunlar olabilir mesela. Bekar olan bazı insanlar, yalnızlık hissi yaşayabilirler. Özellikle aile ve arkadaş çevresinde çiftlerin çoğunlukta olduğu durumlarda, yalnızlık hissi daha belirgin olabilir. Toplumda çiftlerin çoğunlukta olduğu bir ortamda, bekâr olanlar zaman zaman sosyal baskılarla karşılaşabilirler. Aile üyeleri, arkadaşlar ve yakın çevre, evlilikle ilgili beklentilerle ilgili sorular ve yorumlar yapabilir. Bazı bekâr insanlar, evlilik ve aile kurma isteğine sahip olabilirler. Bekarlık, bu tür isteklerin gerçekleşmesine bir engel gibi görünebilir. Evlilikte olduğu gibi, bekâr olmak da kendi sorumluluklarınızı üstlenmeyi gerektirir. Yalnız yaşayan insanlar, ev işleri, faturalar ve diğer günlük görevlerle tek başlarına başa çıkmalıdır.
12 Yorumla- +1 yıl
Bekar olmak yeterince zormuş gibi çevredeki insanların baskısı daha zorlayıcı oluyor cidden. Sorumluluklarda ayrı bir konu 😒
- +1 yıl
Kesinlikle..
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Mutlu paylaşımlar görünce acaba hep yalnız mı kalacağım düşüncesi oluşuyor. Ama kısa süren bir düşünce bu. Çünkü mutluluk objektife oynanan bir oyunda olabiliyor. O yüzden sadece görünene aldanmamak gerekir. Yalnız olunca aslında her istediğimi yaptığımı fark ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılBeni çok beğenerek isteyerek çılgınlar arzulayan 3 erkek var hayatım da iki kuzenim bir de arkadaşım ama onlar da ne kadar dile getirseler de söyleseler de bir kaç müsade ettiğim istediğim şeyler hariç fazlasına asla dokunamiyorlar. Ve ben çok iyi biliyorum her biri Özgürce istediğini yapsa sadece bir o yapilan gün olur diğer günler unutmaya başlarlar. Ama gerçekten seven erkek öyle mi hic sevgiliyken yıllarca nişanlı aynı şekilde ne yaparsa yapsın evlenince de ayni devam ediyor unutan yok 😳😘😍 o yüzden seven birini istiyorum yapalim
45 Yorumla- +1 yıl
Musade ettiğin derken neye müsade ediyosun mesela , merakimdan sordum
- +1 yıl
dikkatini çekerim şu an 21 yaşındasın. Tüm organlar olabiliceği en taze ve prüzsüzlükte asla olamıyıcak kadar. 4 yıl sonra bir şeyleri fark ediceksin 9 yıl sonra 30 geldiğinde artık bir erkekle aynı kefeye konduğunu fark edince bir aklın başına gelicek ama o çevrende deli divane olan erkekleri gecesinde seks vermeden gölgelerini dahi tutamıyıcağını fark ediceksin. Bu deneyimleri 50 yaşında evlenememiş kariyer sahibi bir kadın anlatıyor. Şimdi de günde 3 paket siğara ile evli evlenicek adam bulamıyom diyor 😅😆😆 3-5 yıla selasını okuyucağız bu teyzenin. Bir tane yakını var kız aynı kendi gibi kariyerli 23 yaşında. Anlattığım döngünün içinde. Kadıncağız kafa verse de kız 23 lük çıtırlık kafasında bir kulağından girip diğer kulağından çıkıyor. Çok genç kız gençken vazgeçilmez sanıyor kendini solipizim seviyesinde ama hep aynı yaşta kalamadıklarını anlıyınca fena bir şekilde acımasızca bedenin cildin kırışıklıkların ve çökkün bir bedenin korku verici sonunu iziliyorsunuz. 22 yıllık kuyum tezgahtarlığı bu döngüyü şaşmaz bir şekilde hep aynı şekilde gösterdi. Bir tek babası gerçekten erkek olan kızların sonları mutlu ve refah dolu bittiyordu. Diğerleri kariyer ve prüssüz cildin sonsuz olduğunu sanan saftiriklerin sonu olan evde kaldı ya da son anda enayi birilerini bulmak için erkekten erkeğe deli gibi atladılar.
- +1 yıl
@psikogumuz sana yanıtım muhtelif fetiş fantezi tarzında bir taraftan kendi menfaatime uygun oluyor (ASLA MADDİYAT ya da MADDİ DEĞERİ OLAN BİR KARŞILIK TALEBİM VE KABULÜM OLAMAZ) Güzel yani işten gelince ort. 15 saat kadar iş sosyal aktiviteler falan derken aktif oluyorum ev harici istirahatsiz ya da boş durmuyorum. 15 saat hafta nin 3 günü kesinlikle calisip biraz da arkadaşlar ile vakit geçirdiğimiz olur. Hafta da 2 gün de Ne yazikki 20 saat oluyor bu dışarda geçen vakit. İş yerinde hafta nin bir kaç günü spor ayakkabı biraz daha rahat giyiniyorum. Bazı günlerde biraz daha klasik giyiniyorum elbise kumaş ya da keten pantolon ve kesinlikle ayakkabı da topuklu giyiyorum ya şeffaf ya da renkli terlik ya da en fazla parmaklarım görünen ayağımı tam dolu dolu saran yüksek topuklu veyahutta yine yüksek topuklu yazlık gerçek deri ve çok kaliteli markaların botlarını tercih ediyorum (asla imitasyon ve gerçek deri olmayan ayağıma giydiğim çorap dan başka bir şey olamaz sağlık önemli!! ). Bu sebep den dolayi da ayaklarıma zaten çok fazla eğilimleri istekleri nin olmasının verdiği zaafiyeti değerlendirip 3 kişi ye de iş dönüşu benim öncelikle tercihim olarak onlara da gerekli zaman ve mekan müsait olduğunda masajlar kremler sade su soda tuzlu karbonatlı su gibi vs. İle onlar beni rahatlatıyor bende onların ayağımla diledikleri gibi fantezi fetisler yapmalarina footjop ve dahaa. Da ileri isteklerinee razıyim seve seve. Bu burdan anlatabileceğim en masum ama bir o kadar da heyecan verip merak ettirecek bir konu daha fazla ve farklı merak ettiklerin için mesaj atabilirsin. İyi günler
- +1 yıl
Tp ettim
- +1 yıl
Biz şimdi neyiz? Ayaklarına mı nişşan yüzüğü takmalıyım yoksa botlarına mı? 💁♂️😱 Acilen sosyalleşmen lazım kızım senin. Bu nedir yahu. Hiç kızarkadaşın yoksa hayrına watsapp açıyım 20 dk konuşak. Bu nasıl depresyon seviyesi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Hiç rahatsız olmuyorum
10 Yorumla
+1 yılHiç bir konuda rahatsız etmiyor. Kendi kendime yetebiliyorum. bir kadına muhtaç değilim şükür. Her şeyimi kendim hallediyorum. Ha olur da bir insan seversem, maddi manevi buna hazır hissedersem evlenmekte çok uzun süre düşünmem. Hayat müşterek sonuçta.
İnsan her ne kadar dim dik dursa da hayatın rüzgarına karşı, insanın arkasında çınar ağacı gibi sapasağlam durebileceği bir kişi hayata ilaç gibi gelir. Üzüldüğünde ya da sevindiğinde daha konuşmadan gözlerine bakıp seni anlayabilecek bir insan olması her zaman güzel bir şeydir.10 YorumlaBekar olmak özgürmüş gibi hissettirebilir. Ama bence bekar olmak insanı hapseden ve zihnini duygusunu körelten bir şey. Bir kişi sevmek , onun huyunu suyunu her halini ezberlemek , yemek yaparken yardım etmek , güzel vakitler geçirmek , hatta herşeyi olumlu demek olmaz ağlarken , mutsuzken , yıkılmışken yanında olmak destek vermek. Yalnızlık yaşayacağımız herşeyin önüne geçiyor. İnsan yanında bir ses olsun ister , kalbi çocuklaşsın ister , bir amaç ister. Yalnızlık bizi olgunlaştırır , kalbimizi soğutur , düşüncelerimizi daima fikir ayrımcılığında gerçekleştirir. Bu yüzden yalnızlık benim korkum. Çünkü insan sevip sevilebildiği kadar mutlu. Kalp sevgiye muhtaçtır , kalbin ancak sevdiğin varsa atar. Diğer türlü sadece seni hayatta tutar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGece yürüyüşü yapamıyorum bu konuda cidden rahatsız ediyor. Gece şehrin altını üstüne getirmek, saatlerce yürümek istiyorum ve bekârken bu nâmümkün.
413 Yorumla- +1 yıl
Yaşadığın yere göre değişir ben çıkıyorum seviyorum gece yürüyüşlerini
- +1 yıl
Tek başıma tedirgin ediyor doğrusu beni, en modern şehirde bile hangi it kopuk o esnada sokakta öngörmek pek mümkün değil 😎.
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun belli olmaz ne olacağı
- +1 yıl
Maalesef. Ege bölgesinde bulunan biri olarak durum böyle.
- +1 yıl
Sende mi bizim burdansın 😁
- +1 yıl
Ege bölgesindeyim evet.
- +1 yıl
Güzeldir ege ❤️
- +1 yıl
❤️ Kesinlikle
- +1 yıl
Ege bölgesi bir çok bölgeye göre iyidir aslında bu konuda bende egedeyim
- +1 yıl
@Thejuggers evet bu yüzden ben rahatım ama tedirgin olanlar olabilir normaldir
- +1 yıl
Tedirginlik illaki olur anlayabiliyorum hakta veriyorum size normaldir. Bir gün aşılması dilegiyle 😅
- +1 yıl
@Thejuggers diğer şehirlerden göç edenler sıkıntı ve tabiki yabancılar da. Egeli insanlar güzeldir ama hakiki Egeli güzeldir. Başka bölgelerden göç edenler tedirginliğin asıl sebebi esasen. Buna çözüm nasıl olur bilemiyorum ama yine de dilerim düzelir😎.
- +1 yıl
Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak benziyor. Hakiki ege insanı gibisi yok hakkınız var dışardan gelenler sıkıntı. İnsan duzelmeden toplum düzelmez maalesef
+1 yılAçık konuşmak gerekirse ben tek yaşıyorum ve akşam eve geldiğimde yemek yapan birisi olsa fena olmazdı diyorum. 😀
317 Yorumla- +1 yıl
Romantik olmayan mantıklı bir bey 😅
- +1 yıl
Bence tanımadan böyle bir önyargı ile yaklaşmayın derim :D romantik yanım oldukça var:D
- +1 yıl
Ama mantık hep ön planda bence 😆
- +1 yıl
Aşk, sevgililik vs bu tür şeylerde asla mantığımla hareket etmem kalbim daha ön plandadır
- +1 yıl
Öyle olması daha güzel bence de
- +1 yıl
Yani :)
- +1 yıl
Böyle değil de biraz daha romantik düşünsek 😊
- +1 yıl
Tabi ki örnek veriyorum evlenecek eşim benim çalışıyor yemek konusundan tutun bütün ev işlerine kadar ortak yapılması kanaatindeyim ben zaten :)
- +1 yıl
Ve sarışıngenç ortalığı karıştırır jsjd işler ortak yapılmazsa o evlilik yürümez zatenn.
- +1 yıl
Hayır karıştırma yok 😂 kesinlikle ortak yapılmalı zaten :)
- +1 yıl
Herkes işe odaklanmış aşkı düşünen yok 😅 yorumuna herkes geldi o yüzden söyledim 😅
- +1 yıl
Peki o zaman :) aşk sevgi sadakat bunlar zaten olmalı
- +1 yıl
Kesinlikle bunlar en başta 👍
- +1 yıl
Evet öyle :)
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Bekar olmak beni çok da rahatsız etmiyor. Ne yapabilirim ki! 😅
Bekarım yani niye rahatsız olayım hı! 😅
Çok isterdim evli olmayı, eşimle birlikte luna parka denize pikniğe gitmeyi, çeşitli aktivitelere katılmayı, eve geldiğim de kapıyı açanım olmasını ya da uyurken birlikte uyandığımızda yanımda olmasını ama olmuyor! 😅
Mutsuzluk diyebilirim, aşk yoksa aşkım yoksa mutlu değilimdir! 😅13 Yorumla- +1 yıl
Sen ve güzel hayallerin umarım birgün gerçek olur 😊
- +1 yıl
Amin inşaAllah cümlemizin hayalleri gerçek olsun 😊
- +1 yıl
İnşallah 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. İlişki yapması kolay aslında ama özlenen şey sıradan birisiyle ilişki yapmak değil. Belirli yaştan sonra da sadece hoşlandığın ya da seni heyecanlandıran birisiyle sevgili olmak yeterli değil. O kişiyle devamlılık görmek önemli.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç sevgilim olmadı daha önce. Yalnız yaşıyorum ve bazen yalnızlıktan dolayı evlenmek istiyorum. En kötüsü eve gelince evde konuşacak, gününü paylaşacak kimsenin olmaması. Ilgi ve sevgi gösteren yok...
Annem babam ablalarım arkadaşlarım var ama hepsi de kendi evlerinde yaşıyor, kendi hayatları var. Ister 100 tane arkadaşın olsun yine de kimsenin seni hep dinleyecek ve ilgi gösterecek vakti yok. Bazen de seviyorum bekarlığı, andan ana ve gündeb güne değişiyor ruh halim33 Yorumla- +1 yıl
İnsan en çok yalnızlığı için istiyor biri olmasını
Cevap sahibi+1 yılevet öyle 😕
- +1 yıl
Yani yalnızlık zor evet dedikleriniz de haklısınız lakin evlilik bambaşka bir kurum değil midir?
Aidiyet ve bağlılığı seviyorum. Başı boş kalmak beni sinir ediyor. Sorumluluk duyduğum birini istiyorum. Her fikrine danışıp konuşabildiğim, yanında olup destek verebildiğim. Sevmeyi ve sevilmeyi istiyorum. Bağlı kalmayı seviyorum. Sorumluluk duymayı seviyorum. Bunlar olmadığında gelişimim de duruyor. Kendimi ilerletmekte problemlerim ortaya çıkıyor. 😃 Kendim dışında bir beyine daha ihtiyacım var. Ve o beyini istiyorum. 😃
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyi yek başına yapıyor olmak.
Hayatına anlam katmak istiyor insan.
Hayatında olmasını istediğin insanla hem üzülmeyi hem de mutluluğu beraber yaşamak istiyor.
Bir gülün toprakta çiçek açma sahnesini kalbinin diğer yarısıyla beraber şahit olmak istiyor.
Herşeyin olup aslında hiç birşeyin yokmus gibi yaşamak bence bekar olmak hatta hayatında birinin olmadığı durumları.
Kötü gerçekten kötü.10 Yorumla
+1 yılBekar olmak en iyisi sanırım. Güvenecek insan yok. Milletin hayatını okudukça kusasım geliyor. Kime güvencez ya kime güvencez.
37 Yorumla- +1 yıl
Tabiki kimseye
- +1 yıl
Öyle valla kendini çok düzgün tanıtan birini sapık olduğunu öğrendim iğrênč
- +1 yıl
Burdan mı 😆
- +1 yıl
Niye güldün
- +1 yıl
Burdansa çok normal şaşırmam o yüzden. Burdakileri ciddiye alma
- +1 yıl
Sevgili falan olmadım ki normal muhabbet dönmüştü. Aptal gibi nasıl inandım bilmiyorum
- +1 yıl
boş ver kafaya takma daha dikkatli olursun bundan sonra
+1 yılBazen canım kavga çekiyor ya valla ne bileyim böyle darlanmak istiyorum yanımda olamadığı için kuduran birini istiyorum ajsjsj diğer türlü bekarlık tam benlik zaten 😃
116 Yorumla- +1 yıl
Jdjdjd tam kaos adamı yaa istediği şeylere bak
- +1 yıl
Seviyorum kendimi ajsjs
- +1 yıl
Belli oluyo farkındayım hshss
- +1 yıl
Aferin andjd
- +1 yıl
Deli ya 🤣🤣
- +1 yıl
Teşekkürler güzellik periliçesi teşekkürler sjdkd
- +1 yıl
Rica ederiz aslan parçası djndfn
- +1 yıl
Aslanın tamamı var burada parçası ne yapboz muamelesi yapıyor wjsjss
- +1 yıl
Parçaları sen birleştir işte dnndnd aslanın ta kendisi mi diyelim nasıl istersin dndnd
- +1 yıl
Ayrıştırmayı seviyorum birleştirmeyi değil akdkd
- +1 yıl
Ve kavgayı seviyosun sakinliği değil jdjd
- +1 yıl
Evet çatır çatır kaos ajsjs
- +1 yıl
Manyağın birine denk gel zehir etsin hayatı sana gör o zaman kaosu
- +1 yıl
Bana kimse hayatı zehir edemez 🤪
- +1 yıl
Evet bişey yapılacaksa sen yaparsın pardon unuttum 🤣
- +1 yıl
Bundan sonra unutmazsın ajsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılToplumun bekar kadınları kolay lokma olarak görmesi. Mesela geçen birisi benim kapıma tehdit notu bırakmış. Bir komşu olduğundan şüpheleniyorum. Polise gittim. Sonra ihtiyacım olunca sarılacak biri olmaması..
30 Yorumla
+1 yılSaracak biri olmuyor o eksik yoksa onun dışında on numara beş yıldız
35 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya kafam rahat en azından
- +1 yıl
Dert yok tasa yok sjsj
- +1 yıl
Karışan yok kavga yok nereye gittin yok missss
- +1 yıl
Mis mis 🤌
- +1 yıl
Saracak 🤪😃
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında bekar olmakla ilgili hiç bir sorunum yok. Ancak her açıdan bozuk bir toplum ve ülke olduğumuz için insan kendini çoğu zaman huzursuz hissediyor. Yani düşünsenize şartlar gereği evlenemiyorsunuz ve bu durum üstelik de bu toplum sebebiyle huzursuz olmanıza yol açıyor. Böyle bir durum artık siz düşünün.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSadece bazen insan sarılmak, sevildiğini hissetmek hissetmek, bir mesaja bakıp gülümsemek istiyor…. İyi yanları saydım hep 😂
120 Yorumla- +1 yıl
Pozitif bir insan çok ponçik 😆
- +1 yıl
Senin kadar olmasa da bizimde ponçik bir kalbimiz var 😂😂 ama sanki sende daha fazlası var gibi böyle arkalarda farklı bir şeyler 😂
- +1 yıl
Ne gibi mesela hshss
- +1 yıl
Hafif bir delilik var göstermedin daha bana 😂 bir de daha başka şeyler var bence zamanında seni üzen diyeyim ama bakalım çözmeme izin verirsen çözcem 😂
- +1 yıl
boş ver hiç girme derinlere gerek yok böyle kalsın daha iyi 😆
- +1 yıl
Tamam tamam 😇 güleryüzün lazım zaten bana birazda delilik kat araya ben tamam 😂
- +1 yıl
🧚🧚
- +1 yıl
Hayat kısa İzmir sıcaktan yanıyor 😂😂
- +1 yıl
Yanmıyor yok oldu İzmir öyle bir yer yok🤣
- +1 yıl
E uçak nereye inecek 🤔🤔 😂😂
- +1 yıl
İnemicek ki kendine başka yer bul ndjd
- +1 yıl
Aaaaa kovulduk 😂😂😂 atlarım bilirsin beni 😂😂
- +1 yıl
Ateşe atlama yazık olur djdjmd
- +1 yıl
Sen acımazsın bana 😂😂
- +1 yıl
Noooo😅😅
- +1 yıl
Mesaj alındı 😂😂
- +1 yıl
Ne anladın acaba 🤣
- +1 yıl
Sen böyle deyince kafam bir daha karışmadı değil 😂😂
- +1 yıl
İyi kafa karıştırırım üstüme yok
- +1 yıl
Farkettim başarılısın vala 😂 hatta bir şey yazdım sildim 😂 başka ne özelliklerin var bilmediğim 😂
+1 yılHayatı eksik yaşıyorsun bir kere. Sonra evde duvarlar konuşmuyor, insan paylaşımda bulunacağı birini arıyor. Hayat paylaşınca güzel demişler ya işte. Onun eksikliği. Hayatımı paylaşacağım birinin eksikliğini yaşıyorum ve eksik hissediyorum.
20 Yorumla
+1 yılInsanın fıtratında Sevmek ve sevilmek var yine İnsan tek başına yaşayabilecek şekilde yaratılmamış karşı dengini arıyor. Kadın için de erkek için de geçerli bu ifade. Kısacası bekarlık makbul ve tasvip edilecek bir şey değil...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir şey.. Gerçekten seni senden dinleyip anlamaya çalışan, söylenilen bütün güzel cümleleri sadece lafta kalmayarak her zaman hissettiren biri olmadığı sürece bir önemi yok
30 Yorumla
+1 yılBekarliktan rahatsiz degilim ancak yaradilisimizda olunan sevmek sevilmeyi gunaha gitmeden yasamak istiyorsanız evlilik olmalı.
Bu yüzden evliliğe sicak bakiyorum.
30 YorumlaKendi başıma bir iş yapasım gelmiyor bazen işten çıkıp eve giderken balkonda kalabalık insanlara kafamı bakıyorum bazen sigaramdan bir fırt çekiyorum içtenlikle bide ara sıra hissediyorsun bazı şeyleri..
10 YorumlaBekar ve bakir olmak beni rahatsız etmiyor aksine tanrıya beni şu çağda doğru yola yönledirdiği için şükür ediyorum, eğer bir gün evlenirsem tanrı nasip ederse olur. Herşeyden önce tanrının planına güveniyorum
10 YorumlaSarılma ihtiyacımı giderememek üzüyor. Düzenli cinsel hayatı özlüyorum. Bir de bazı lokantalar veya derli toplu tekne turları falan çift olarak gidince daha iyi servis veriyor veya tek erkeği hiç almayabiliyorlar. Doyasıya gezmeyi de özlüyorum yani.
10 Yorumla
+1 yılŞu hayat fırtınalı bir deniz misali ve o haşin dalgalar arasında insan kendine sığınacak bir liman istiyor. Kendini güvende hissetmek, zorlu hayat yollarında derdini anlayıp paylaşacak birine ihtiyaç duyuyor. Sevgı gida gibi tıpkı.
10 YorumlaSabahları markete girince diyorum allah'tan yalnızım kimse yok hayatımda. Gece olunca instagram da sevgili post ları görüyorum bi depesyon yaşıyorum ne zaman be falan diyorum
20 Yorumla
+1 yılGüzel bir soru, ev işlerini tek başına yapmak çok sıkıcı yorucu ama evde bir kişi daha yaşasaydı beraber yapardık daha az yorulurduk ve daha keyifli olabilirdi. Ya da hasta olduğun zaman çok halin yoksa o kişi sana sıcak çorba içirebilirdi. Ya da moralin bozuk olduğunda seni teselli edebilirdi.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani insan çoğu zaman kendisini bekleyen bir sevdiğinin olmasını istiyor. Sen daha konuşmadan senin neler hissettiğini anlayan biri. Bazen bir kavaltıda bazen de bir akşam yemeğinde karşılıklı oturup sohbet edeceği gerçek bir sevgiye ihtiyaç duyabiliyor. Bazen de gece onun kokusunu içine çekerek uyuması, ve bazen de yağan yağmurda birlikte ıslanması.
10 YorumlaRahatısın olduğum konuları burada söyleyemem ama genel anlamda mutluyum huzurluyum özgürüm 😇
55 Yorumla- +1 yıl
Rahatsız olduğun konular herkesin derdi merak etme
- +1 yıl
@GEZGİN5334 anladım :)
- +1 yıl
Kimler anlamadı ki ☺️😉
- +1 yıl
- +1 yıl
Gülme gel 😉
+1 yılÇok şey var düzenli bi seks hayatın yok düzenli bi eve giriş çıkış saatin yok daha birçok şey sayabilirim
Seni bağlayan bişey yok bence bekarlık sultanlık değil ya kandırdılar bizi hep10 Yorumla
+1 yılBirlikte saçmalayıp çocuk gibi gülüp eğlenecek biri olmaması ve yaşadığımız stresli hayatta eve geldiğinde huzuru yakalayabilecek birinin olmaması derim :)
10 YorumlaYalnız kurt olmak iyidir çünkü daha özgürsündür ama ikinci bir kurt yanına katılıcaksa ve özgürlüğünden fedakarlık ediceksen buna değecek biri olmalı.
10 Yorumla
+1 yılYemek bulaşık falan sorun değil de hem tensel hem ruhsal ve enerjisel olarak bir karşı cinse ihtiyac duyuyor insa.. tabi ki cinsellik bunlara dahil, dediğim gibi tensel manada. Erkek ve kadın yaradılış gereği iç güdüsel olarak bir eşe muhtaç bu sadece cinsellik için değil aynı zamanda sadece muhabbet içinde değil ya da yemeğimi bulaşığımı kıyafetimi ypkasın diye de seğil. bunlar ve diğer tamamladığı her şey için.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 34 yaşındayım hâlâ bekarım hiç evlenemedim hayatımda hiç kız arkadaşım sevgilim de olmadı gençliğim hep yalnız geçti hiç sevgi ilgi değer görmedim kendimi eksik hissediyorum yalnız yaşlanmak da kötü hissettiriyor
10 YorumlaRahatsızlık duymadığım gibi, oldukça da mutlu ve huzurluyum. ❣️❣️❣️ Canim kendim...
40 Yorumla
+1 yılHiçbir konuda rahatsız etmiyorum bekar olmaktan çok mutluyum
40 Yorumla
+1 yılHerşeyi paylaşacağın bir hayat arkadaşı arıyor insan
40 Yorumla
+1 yılZinaya sıcak bakmadığım için evlilik daha uygun gibi ancak sırf o sebepten evlenmekte istemem.
40 YorumlaKarşındakinin gözlerine bakınca heyecanlanmayı özledim diyebilirim. Birde dışarı çıkıp, eve girip ortak keyifler yaşamak, bunları sevgiyle yapmak, mükemmel hisler.
10 Yorumla
+1 yılBekar olmak beni hiçbir konuda rahatsız etmiyor benim keyfim yerinde çok şükür
32 Yorumla- +1 yıl
Hep bekar kalmak istemem açıkcası vakti gelince evlenmek isterim
- +1 yıl
Ne diyorsun sen be canım defol git
Karanlıktan korkuyorum ben biraz o konuda birazcık rahatsız ediyor. 2kişi olsan korkmazsın mesela.
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Yani tek başına yemek alışveriş olmuyor o konularda
30 Yorumla
+1 yılEvlenmek bir düzene sahip olmak evinde özgür olmak kendi kurallarının olması bol bol seks
30 YorumlaHic bir konuda rahatsiz etmiyor aksine gayet rahatım, elalemin baskısı umrumda bile degil
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir konuda rahatsız etmiyor uzunca bir süre de rahatsız etmeyecek. Mutluyum
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBekar olmak bana karşı önyargı oluşturan bir unsur olduğu için rahatsızım ama artık evlilik çağına geldim ve evlenmem gerektiğini anladım.
10 Yorumla Her insan evladı
Bir sevgili ister onunla gezmek eğlenmek
Bir ciddi olmayan sevgilim bir de
Beraber bir ömür yaşlanacak sevgili10 YorumlaSadece cevap vermek için yazıyorum
Ailenle yaşamak. zorunda olmak..
Aksi halde bekarlık candir10 Yorumla
+1 yılNeden hala bir ilişkin yok? veya ne zaman evleneceksin?" gibi sorular ciddi anlamda rahatsızlık uyandırıyor. Hele bir de kova burcuysanız baya bir sıkıntı yaşıyorsunuz:D
12 Yorumla- +1 yıl
Özgür burç evlilik karşıtı 😅
- +1 yıl
Evet bunu fazlasıyla yaşıyorum:)
+1 yılAnne babayla geçinmek belli bir zaman sonra sıkıntılı oluyor birde sevişme isteğim de oluyor o açıdan zor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılHayatı paylaşacağın birisi yok.
Sürekli tek başına olmak insanı rahatsız ediyor.
Koca dünyada yalnız hissettiriyor.10 Yorumla Evlenip boşananları daha çok gördükçe rahatsız olamıyorum. 🤔 Özleten bir duygu yok aslında hayırlısı demek daha güzel.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılcanım sıkkın olduğunda sevdiğim kadına sarılmak 🥲 ömrüm uzuyor ya da gençleşiyor gibi hissettirir bana hep.
10 Yorumla Bekar olmak aslında o özgürluğün içinde hapsolmak gibi bir şey. Her insanın sıcak yuvaya anlamaya anlaşılmaya ihtiyacı var.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaba olma özlemim çok. 41 yaşındayım ve kimse yok hayatımda
12 Yorumla- +1 yıl
İnşallah olur
Cevap sahibi+1 yılİnşaAllah
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız arkadaşımın olmaması konusunda ve kendimi sanki bir asosyal bireymişim gibi hissettiriyor ve çevremde tipsiz erkeklerin bile güzel kızlarla gezmesi benim kendimi sorgulamama neden oluyor. Yani onlarda ne var ben de olmayan?
10 Yorumla
+1 yılerkek arkadasimin benimle ciddi dusunmedigi sadece zaman gecirmek istedigi dusuncesi konusunda
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu zaman yalnızlık rahatsız ediyor..
Düğünlerde, alışverişte, yemek yemekte, ağır eşya kaldırmada, canını sıkan olduğunda yalnız mücadele etmekte, ağlayacak omuzun olmamasından vs vs vs..20 Yorumla
+1 yılBekar olmak rahatsız etmiyor aksine kendimi daha iyi hissediyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılETmiyor gayet iyi böyle
aYrıca ilişki içindeyim.20 Yorumla
+1 yılşіmძіᥣіk ᑲі ᥱksіsіᥒі g᥆rmᥱძіm gᥲᥡᥱ𝗍 mᥙ𝗍ᥣᥙᥡᥙz ᥡᥲᥣᥒızᥣığım ᥎ᥱ ᑲᥱᥒ 🤌
20 Yorumla- Devamını Gör (179)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği