• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bekar olmak seni hangi konuda rahatsız ediyor?

GüzellikPeriSi_
GüzellikPeriSi_ Takip Et
FenomenGuru Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1215
Yapay Zekaya Sor

Bir ilişki içinde olmayı özleten şey nedir?

İlişki Soruları Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
27 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.

Beni bir çok konu da rahatsız ediyor çünkü mesela dışarı çıkıyorum sevgilisi ile el ele tutuşanları öpüşenleri ya da sarılanları görünce mutsuz oluyorum yani çünkü benim de sevilmeye hakkım vardı herkes gibi. hatta aldatılanlar bile mutluyken benim mutsuz olmam adaletsizlik gibi geliyor. bunun dışında bir de yalnız olmak kendi başına zaten üzücü bir durum her insan kendi ailesi olsun evlensin her sabah eşi ile uyansın kızı olsun ve mutlu bir hayat yaşasın isterdi. bunların dışında bazı kötü yanları da şunlar olabilir mesela. Bekar olan bazı insanlar, yalnızlık hissi yaşayabilirler. Özellikle aile ve arkadaş çevresinde çiftlerin çoğunlukta olduğu durumlarda, yalnızlık hissi daha belirgin olabilir. Toplumda çiftlerin çoğunlukta olduğu bir ortamda, bekâr olanlar zaman zaman sosyal baskılarla karşılaşabilirler. Aile üyeleri, arkadaşlar ve yakın çevre, evlilikle ilgili beklentilerle ilgili sorular ve yorumlar yapabilir. Bazı bekâr insanlar, evlilik ve aile kurma isteğine sahip olabilirler. Bekarlık, bu tür isteklerin gerçekleşmesine bir engel gibi görünebilir. Evlilikte olduğu gibi, bekâr olmak da kendi sorumluluklarınızı üstlenmeyi gerektirir. Yalnız yaşayan insanlar, ev işleri, faturalar ve diğer günlük görevlerle tek başlarına başa çıkmalıdır.

1
    2 Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Bekar olmak yeterince zormuş gibi çevredeki insanların baskısı daha zorlayıcı oluyor cidden. Sorumluluklarda ayrı bir konu 😒

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Kesinlikle..

En İyi Cevaplar

• MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Mutlu paylaşımlar görünce acaba hep yalnız mı kalacağım düşüncesi oluşuyor. Ama kısa süren bir düşünce bu. Çünkü mutluluk objektife oynanan bir oyunda olabiliyor. O yüzden sadece görünene aldanmamak gerekir. Yalnız olunca aslında her istediğimi yaptığımı fark ediyorum.

0
    0 Yorumla
  • beyzoooxx61
    beyzoooxx61 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 87%
    +1 yıl

Beni çok beğenerek isteyerek çılgınlar arzulayan 3 erkek var hayatım da iki kuzenim bir de arkadaşım ama onlar da ne kadar dile getirseler de söyleseler de bir kaç müsade ettiğim istediğim şeyler hariç fazlasına asla dokunamiyorlar. Ve ben çok iyi biliyorum her biri Özgürce istediğini yapsa sadece bir o yapilan gün olur diğer günler unutmaya başlarlar. Ama gerçekten seven erkek öyle mi hic sevgiliyken yıllarca nişanlı aynı şekilde ne yaparsa yapsın evlenince de ayni devam ediyor unutan yok 😳😘😍 o yüzden seven birini istiyorum yapalim

4
    5 Yorumla
    • psikologunuz_dogn
      psikologunuz_dogn
      +1 yıl

Musade ettiğin derken neye müsade ediyosun mesela , merakimdan sordum

Yorumla
    • ZodyakBeyi
      ZodyakBeyi
      +1 yıl

dikkatini çekerim şu an 21 yaşındasın. Tüm organlar olabiliceği en taze ve prüzsüzlükte asla olamıyıcak kadar. 4 yıl sonra bir şeyleri fark ediceksin 9 yıl sonra 30 geldiğinde artık bir erkekle aynı kefeye konduğunu fark edince bir aklın başına gelicek ama o çevrende deli divane olan erkekleri gecesinde seks vermeden gölgelerini dahi tutamıyıcağını fark ediceksin. Bu deneyimleri 50 yaşında evlenememiş kariyer sahibi bir kadın anlatıyor. Şimdi de günde 3 paket siğara ile evli evlenicek adam bulamıyom diyor 😅😆😆 3-5 yıla selasını okuyucağız bu teyzenin. Bir tane yakını var kız aynı kendi gibi kariyerli 23 yaşında. Anlattığım döngünün içinde. Kadıncağız kafa verse de kız 23 lük çıtırlık kafasında bir kulağından girip diğer kulağından çıkıyor. Çok genç kız gençken vazgeçilmez sanıyor kendini solipizim seviyesinde ama hep aynı yaşta kalamadıklarını anlıyınca fena bir şekilde acımasızca bedenin cildin kırışıklıkların ve çökkün bir bedenin korku verici sonunu iziliyorsunuz. 22 yıllık kuyum tezgahtarlığı bu döngüyü şaşmaz bir şekilde hep aynı şekilde gösterdi. Bir tek babası gerçekten erkek olan kızların sonları mutlu ve refah dolu bittiyordu. Diğerleri kariyer ve prüssüz cildin sonsuz olduğunu sanan saftiriklerin sonu olan evde kaldı ya da son anda enayi birilerini bulmak için erkekten erkeğe deli gibi atladılar.

Yorumla
    • beyzoooxx61
      beyzoooxx61
      +1 yıl

@psikogumuz sana yanıtım muhtelif fetiş fantezi tarzında bir taraftan kendi menfaatime uygun oluyor (ASLA MADDİYAT ya da MADDİ DEĞERİ OLAN BİR KARŞILIK TALEBİM VE KABULÜM OLAMAZ) Güzel yani işten gelince ort. 15 saat kadar iş sosyal aktiviteler falan derken aktif oluyorum ev harici istirahatsiz ya da boş durmuyorum. 15 saat hafta nin 3 günü kesinlikle calisip biraz da arkadaşlar ile vakit geçirdiğimiz olur. Hafta da 2 gün de Ne yazikki 20 saat oluyor bu dışarda geçen vakit. İş yerinde hafta nin bir kaç günü spor ayakkabı biraz daha rahat giyiniyorum. Bazı günlerde biraz daha klasik giyiniyorum elbise kumaş ya da keten pantolon ve kesinlikle ayakkabı da topuklu giyiyorum ya şeffaf ya da renkli terlik ya da en fazla parmaklarım görünen ayağımı tam dolu dolu saran yüksek topuklu veyahutta yine yüksek topuklu yazlık gerçek deri ve çok kaliteli markaların botlarını tercih ediyorum (asla imitasyon ve gerçek deri olmayan ayağıma giydiğim çorap dan başka bir şey olamaz sağlık önemli!! ). Bu sebep den dolayi da ayaklarıma zaten çok fazla eğilimleri istekleri nin olmasının verdiği zaafiyeti değerlendirip 3 kişi ye de iş dönüşu benim öncelikle tercihim olarak onlara da gerekli zaman ve mekan müsait olduğunda masajlar kremler sade su soda tuzlu karbonatlı su gibi vs. İle onlar beni rahatlatıyor bende onların ayağımla diledikleri gibi fantezi fetisler yapmalarina footjop ve dahaa. Da ileri isteklerinee razıyim seve seve. Bu burdan anlatabileceğim en masum ama bir o kadar da heyecan verip merak ettirecek bir konu daha fazla ve farklı merak ettiklerin için mesaj atabilirsin. İyi günler

Yorumla
    • psikologunuz_dogn
      psikologunuz_dogn
      +1 yıl

Tp ettim

Yorumla
    • ZodyakBeyi
      ZodyakBeyi
      +1 yıl

Biz şimdi neyiz? Ayaklarına mı nişşan yüzüğü takmalıyım yoksa botlarına mı? 💁‍♂️😱 Acilen sosyalleşmen lazım kızım senin. Bu nedir yahu. Hiç kızarkadaşın yoksa hayrına watsapp açıyım 20 dk konuşak. Bu nasıl depresyon seviyesi

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

92

Cevap

147

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

Hiç rahatsız olmuyorum

1
    0 Yorumla
  • birsenfonişairi
    birsenfonişairi Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 83%
    +1 yıl

Hiç bir konuda rahatsız etmiyor. Kendi kendime yetebiliyorum. bir kadına muhtaç değilim şükür. Her şeyimi kendim hallediyorum. Ha olur da bir insan seversem, maddi manevi buna hazır hissedersem evlenmekte çok uzun süre düşünmem. Hayat müşterek sonuçta.

İnsan her ne kadar dim dik dursa da hayatın rüzgarına karşı, insanın arkasında çınar ağacı gibi sapasağlam durebileceği bir kişi hayata ilaç gibi gelir. Üzüldüğünde ya da sevindiğinde daha konuşmadan gözlerine bakıp seni anlayabilecek bir insan olması her zaman güzel bir şeydir.

1
    0 Yorumla
  • İslamkrgz
    İslamkrgz Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Bekar olmak özgürmüş gibi hissettirebilir. Ama bence bekar olmak insanı hapseden ve zihnini duygusunu körelten bir şey. Bir kişi sevmek , onun huyunu suyunu her halini ezberlemek , yemek yaparken yardım etmek , güzel vakitler geçirmek , hatta herşeyi olumlu demek olmaz ağlarken , mutsuzken , yıkılmışken yanında olmak destek vermek. Yalnızlık yaşayacağımız herşeyin önüne geçiyor. İnsan yanında bir ses olsun ister , kalbi çocuklaşsın ister , bir amaç ister. Yalnızlık bizi olgunlaştırır , kalbimizi soğutur , düşüncelerimizi daima fikir ayrımcılığında gerçekleştirir. Bu yüzden yalnızlık benim korkum. Çünkü insan sevip sevilebildiği kadar mutlu. Kalp sevgiye muhtaçtır , kalbin ancak sevdiğin varsa atar. Diğer türlü sadece seni hayatta tutar.

1
    0 Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Gece yürüyüşü yapamıyorum bu konuda cidden rahatsız ediyor. Gece şehrin altını üstüne getirmek, saatlerce yürümek istiyorum ve bekârken bu nâmümkün.

4
    13 Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Yaşadığın yere göre değişir ben çıkıyorum seviyorum gece yürüyüşlerini

Yorumla
    • tuba-sueda
      tuba-sueda
      +1 yıl

Tek başıma tedirgin ediyor doğrusu beni, en modern şehirde bile hangi it kopuk o esnada sokakta öngörmek pek mümkün değil 😎.

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Doğru söylüyorsun belli olmaz ne olacağı

Yorumla
    • tuba-sueda
      tuba-sueda
      +1 yıl

Maalesef. Ege bölgesinde bulunan biri olarak durum böyle.

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Sende mi bizim burdansın 😁

Yorumla
    • tuba-sueda
      tuba-sueda
      +1 yıl

Ege bölgesindeyim evet.

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Güzeldir ege ❤️

Yorumla
    • tuba-sueda
      tuba-sueda
      +1 yıl

❤️ Kesinlikle

Yorumla
    • Thejuggers
      Thejuggers
      +1 yıl

Ege bölgesi bir çok bölgeye göre iyidir aslında bu konuda bende egedeyim

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

@Thejuggers evet bu yüzden ben rahatım ama tedirgin olanlar olabilir normaldir

Yorumla
    • Thejuggers
      Thejuggers
      +1 yıl

Tedirginlik illaki olur anlayabiliyorum hakta veriyorum size normaldir. Bir gün aşılması dilegiyle 😅

Yorumla
    • tuba-sueda
      tuba-sueda
      +1 yıl

@Thejuggers diğer şehirlerden göç edenler sıkıntı ve tabiki yabancılar da. Egeli insanlar güzeldir ama hakiki Egeli güzeldir. Başka bölgelerden göç edenler tedirginliğin asıl sebebi esasen. Buna çözüm nasıl olur bilemiyorum ama yine de dilerim düzelir😎.

Yorumla
    • Thejuggers
      Thejuggers
      +1 yıl

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak benziyor. Hakiki ege insanı gibisi yok hakkınız var dışardan gelenler sıkıntı. İnsan duzelmeden toplum düzelmez maalesef

Yorumla
  • Sarışıngenc23
    Sarışıngenc23 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Açık konuşmak gerekirse ben tek yaşıyorum ve akşam eve geldiğimde yemek yapan birisi olsa fena olmazdı diyorum. 😀

3
    17 Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Romantik olmayan mantıklı bir bey 😅

Yorumla
    • Sarışıngenc23
      Sarışıngenc23
      +1 yıl

Bence tanımadan böyle bir önyargı ile yaklaşmayın derim :D romantik yanım oldukça var:D

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Ama mantık hep ön planda bence 😆

Yorumla
    • Sarışıngenc23
      Sarışıngenc23
      +1 yıl

Aşk, sevgililik vs bu tür şeylerde asla mantığımla hareket etmem kalbim daha ön plandadır

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Öyle olması daha güzel bence de

Yorumla
    • Sarışıngenc23
      Sarışıngenc23
      +1 yıl

Yani :)

Yorumla
    • Cerensuna
      Cerensuna
      +1 yıl

Açık konuşmak gerekirse bende eve geldiğimde yemeğimi yapan bir erkek olsa fena olmazdı evliliğin tek güzel yanı eve geldiğimde kocam yemeği temizliği halletmiş olur

Yorumla
    • Geiltoy
      Geiltoy
      +1 yıl

Hizmetci ariyorsun yani 😁

Yorumla
    • thestarmy
      thestarmy
      +1 yıl

geiltoy. bunun hizmetçi aramakla ne alakası var bende aynı fikirdeyim biz kadınlar'da aynı şeyleri yapıyoruz

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Böyle değil de biraz daha romantik düşünsek 😊

Yorumla
    • Sarışıngenc23
      Sarışıngenc23
      +1 yıl

Tabi ki örnek veriyorum evlenecek eşim benim çalışıyor yemek konusundan tutun bütün ev işlerine kadar ortak yapılması kanaatindeyim ben zaten :)

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Ve sarışıngenç ortalığı karıştırır jsjd işler ortak yapılmazsa o evlilik yürümez zatenn.

Yorumla
    • Sarışıngenc23
      Sarışıngenc23
      +1 yıl

Hayır karıştırma yok 😂 kesinlikle ortak yapılmalı zaten :)

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Herkes işe odaklanmış aşkı düşünen yok 😅 yorumuna herkes geldi o yüzden söyledim 😅

Yorumla
    • Sarışıngenc23
      Sarışıngenc23
      +1 yıl

Peki o zaman :) aşk sevgi sadakat bunlar zaten olmalı

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Kesinlikle bunlar en başta 👍

Yorumla
    • Sarışıngenc23
      Sarışıngenc23
      +1 yıl

Evet öyle :)

Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Bekar olmak beni çok da rahatsız etmiyor. Ne yapabilirim ki! 😅

Bekarım yani niye rahatsız olayım hı! 😅

Çok isterdim evli olmayı, eşimle birlikte luna parka denize pikniğe gitmeyi, çeşitli aktivitelere katılmayı, eve geldiğim de kapıyı açanım olmasını ya da uyurken birlikte uyandığımızda yanımda olmasını ama olmuyor! 😅

Mutsuzluk diyebilirim, aşk yoksa aşkım yoksa mutlu değilimdir! 😅

1
    3 Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Sen ve güzel hayallerin umarım birgün gerçek olur 😊

Yorumla
    • Kim-Bilir-Belkidee
      Kim-Bilir-Belkidee
      +1 yıl

Amin inşaAllah cümlemizin hayalleri gerçek olsun 😊

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

İnşallah 🙏

Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

İlişki yapması kolay aslında ama özlenen şey sıradan birisiyle ilişki yapmak değil. Belirli yaştan sonra da sadece hoşlandığın ya da seni heyecanlandıran birisiyle sevgili olmak yeterli değil. O kişiyle devamlılık görmek önemli.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

hiç sevgilim olmadı daha önce. Yalnız yaşıyorum ve bazen yalnızlıktan dolayı evlenmek istiyorum. En kötüsü eve gelince evde konuşacak, gününü paylaşacak kimsenin olmaması. Ilgi ve sevgi gösteren yok...
    Annem babam ablalarım arkadaşlarım var ama hepsi de kendi evlerinde yaşıyor, kendi hayatları var. Ister 100 tane arkadaşın olsun yine de kimsenin seni hep dinleyecek ve ilgi gösterecek vakti yok. Bazen de seviyorum bekarlığı, andan ana ve gündeb güne değişiyor ruh halim

3
    3 Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

İnsan en çok yalnızlığı için istiyor biri olmasını

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet öyle 😕

Yorumla
    • muratduru_1991
      muratduru_1991
      +1 yıl

Yani yalnızlık zor evet dedikleriniz de haklısınız lakin evlilik bambaşka bir kurum değil midir?

Yorumla
  • Uga915
    Uga915 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Aidiyet ve bağlılığı seviyorum. Başı boş kalmak beni sinir ediyor. Sorumluluk duyduğum birini istiyorum. Her fikrine danışıp konuşabildiğim, yanında olup destek verebildiğim. Sevmeyi ve sevilmeyi istiyorum. Bağlı kalmayı seviyorum. Sorumluluk duymayı seviyorum. Bunlar olmadığında gelişimim de duruyor. Kendimi ilerletmekte problemlerim ortaya çıkıyor. 😃 Kendim dışında bir beyine daha ihtiyacım var. Ve o beyini istiyorum. 😃

3
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.

Herşeyi yek başına yapıyor olmak.
    Hayatına anlam katmak istiyor insan.
    Hayatında olmasını istediğin insanla hem üzülmeyi hem de mutluluğu beraber yaşamak istiyor.
    Bir gülün toprakta çiçek açma sahnesini kalbinin diğer yarısıyla beraber şahit olmak istiyor.

Herşeyin olup aslında hiç birşeyin yokmus gibi yaşamak bence bekar olmak hatta hayatında birinin olmadığı durumları.

Kötü gerçekten kötü.

1
    0 Yorumla
  • JaponnGulu
    JaponnGulu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 125 , eic 99%
    +1 yıl

Bekar olmak en iyisi sanırım. Güvenecek insan yok. Milletin hayatını okudukça kusasım geliyor. Kime güvencez ya kime güvencez.

3
    7 Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Tabiki kimseye

Yorumla
    • JaponnGulu
      JaponnGulu
      +1 yıl

Öyle valla kendini çok düzgün tanıtan birini sapık olduğunu öğrendim iğrênč

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Burdan mı 😆

Yorumla
    • JaponnGulu
      JaponnGulu
      +1 yıl

Niye güldün

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Burdansa çok normal şaşırmam o yüzden. Burdakileri ciddiye alma

Yorumla
    • JaponnGulu
      JaponnGulu
      +1 yıl

Sevgili falan olmadım ki normal muhabbet dönmüştü. Aptal gibi nasıl inandım bilmiyorum

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

boş ver kafaya takma daha dikkatli olursun bundan sonra

Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Bazen canım kavga çekiyor ya valla ne bileyim böyle darlanmak istiyorum yanımda olamadığı için kuduran birini istiyorum ajsjsj diğer türlü bekarlık tam benlik zaten 😃

1
    16 Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Jdjdjd tam kaos adamı yaa istediği şeylere bak

Yorumla
    • MadagaskarAslanı
      MadagaskarAslanı
      +1 yıl

Seviyorum kendimi ajsjs

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Belli oluyo farkındayım hshss

Yorumla
    • MadagaskarAslanı
      MadagaskarAslanı
      +1 yıl

Aferin andjd

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Deli ya 🤣🤣

Yorumla
    • MadagaskarAslanı
      MadagaskarAslanı
      +1 yıl

Teşekkürler güzellik periliçesi teşekkürler sjdkd

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Rica ederiz aslan parçası djndfn

Yorumla
    • MadagaskarAslanı
      MadagaskarAslanı
      +1 yıl

Aslanın tamamı var burada parçası ne yapboz muamelesi yapıyor wjsjss

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Parçaları sen birleştir işte dnndnd aslanın ta kendisi mi diyelim nasıl istersin dndnd

Yorumla
    • MadagaskarAslanı
      MadagaskarAslanı
      +1 yıl

Ayrıştırmayı seviyorum birleştirmeyi değil akdkd

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Ve kavgayı seviyosun sakinliği değil jdjd

Yorumla
    • MadagaskarAslanı
      MadagaskarAslanı
      +1 yıl

Evet çatır çatır kaos ajsjs

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Manyağın birine denk gel zehir etsin hayatı sana gör o zaman kaosu

Yorumla
    • MadagaskarAslanı
      MadagaskarAslanı
      +1 yıl

Bana kimse hayatı zehir edemez 🤪

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Evet bişey yapılacaksa sen yaparsın pardon unuttum 🤣

Yorumla
    • MadagaskarAslanı
      MadagaskarAslanı
      +1 yıl

Bundan sonra unutmazsın ajsjs

Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Toplumun bekar kadınları kolay lokma olarak görmesi. Mesela geçen birisi benim kapıma tehdit notu bırakmış. Bir komşu olduğundan şüpheleniyorum. Polise gittim. Sonra ihtiyacım olunca sarılacak biri olmaması..

3
    0 Yorumla
  • StoneeCold
    StoneeCold Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Saracak biri olmuyor o eksik yoksa onun dışında on numara beş yıldız

3
    5 Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Aynen ya kafam rahat en azından

Yorumla
    • StoneeCold
      StoneeCold
      +1 yıl

Dert yok tasa yok sjsj

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Karışan yok kavga yok nereye gittin yok missss

Yorumla
    • StoneeCold
      StoneeCold
      +1 yıl

Mis mis 🤌

Yorumla
    • SeyyahÖküz1
      SeyyahÖküz1
      +1 yıl

Saracak 🤪😃

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Aslında bekar olmakla ilgili hiç bir sorunum yok. Ancak her açıdan bozuk bir toplum ve ülke olduğumuz için insan kendini çoğu zaman huzursuz hissediyor. Yani düşünsenize şartlar gereği evlenemiyorsunuz ve bu durum üstelik de bu toplum sebebiyle huzursuz olmanıza yol açıyor. Böyle bir durum artık siz düşünün.

1
    0 Yorumla
  • MrConfused
    MrConfused Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Sadece bazen insan sarılmak, sevildiğini hissetmek hissetmek, bir mesaja bakıp gülümsemek istiyor…. İyi yanları saydım hep 😂

1
    20 Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Pozitif bir insan çok ponçik 😆

Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      +1 yıl

Senin kadar olmasa da bizimde ponçik bir kalbimiz var 😂😂 ama sanki sende daha fazlası var gibi böyle arkalarda farklı bir şeyler 😂

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Ne gibi mesela hshss

Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      +1 yıl

Hafif bir delilik var göstermedin daha bana 😂 bir de daha başka şeyler var bence zamanında seni üzen diyeyim ama bakalım çözmeme izin verirsen çözcem 😂

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

boş ver hiç girme derinlere gerek yok böyle kalsın daha iyi 😆

Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      +1 yıl

Tamam tamam 😇 güleryüzün lazım zaten bana birazda delilik kat araya ben tamam 😂

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

🧚🧚

Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      +1 yıl

Hayat kısa İzmir sıcaktan yanıyor 😂😂

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Yanmıyor yok oldu İzmir öyle bir yer yok🤣

Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      +1 yıl

E uçak nereye inecek 🤔🤔 😂😂

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

İnemicek ki kendine başka yer bul ndjd

Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      +1 yıl

Aaaaa kovulduk 😂😂😂 atlarım bilirsin beni 😂😂

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Ateşe atlama yazık olur djdjmd

Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      +1 yıl

Sen acımazsın bana 😂😂

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Noooo😅😅

Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      +1 yıl

Mesaj alındı 😂😂

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Ne anladın acaba 🤣

Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      +1 yıl

Sen böyle deyince kafam bir daha karışmadı değil 😂😂

Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

İyi kafa karıştırırım üstüme yok

Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      +1 yıl

Farkettim başarılısın vala 😂 hatta bir şey yazdım sildim 😂 başka ne özelliklerin var bilmediğim 😂

Yorumla
  • Sky_Walker
    Sky_Walker Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 91%
    +1 yıl

Hayatı eksik yaşıyorsun bir kere. Sonra evde duvarlar konuşmuyor, insan paylaşımda bulunacağı birini arıyor. Hayat paylaşınca güzel demişler ya işte. Onun eksikliği. Hayatımı paylaşacağım birinin eksikliğini yaşıyorum ve eksik hissediyorum.

2
    0 Yorumla
  • SeyyahÖküz1
    SeyyahÖküz1 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Insanın fıtratında Sevmek ve sevilmek var yine İnsan tek başına yaşayabilecek şekilde yaratılmamış karşı dengini arıyor. Kadın için de erkek için de geçerli bu ifade. Kısacası bekarlık makbul ve tasvip edilecek bir şey değil...

2
    0 Yorumla
  • Just_Peace_of_Mind
    Just_Peace_of_Mind Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

hiçbir şey.. Gerçekten seni senden dinleyip anlamaya çalışan, söylenilen bütün güzel cümleleri sadece lafta kalmayarak her zaman hissettiren biri olmadığı sürece bir önemi yok

3
    0 Yorumla
  • Veratoprak
    Veratoprak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Bekarliktan rahatsiz degilim ancak yaradilisimizda olunan sevmek sevilmeyi gunaha gitmeden yasamak istiyorsanız evlilik olmalı.

Bu yüzden evliliğe sicak bakiyorum.

3
    0 Yorumla
  • Turkuaz88
    Turkuaz88 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl

Kendi başıma bir iş yapasım gelmiyor bazen işten çıkıp eve giderken balkonda kalabalık insanlara kafamı bakıyorum bazen sigaramdan bir fırt çekiyorum içtenlikle bide ara sıra hissediyorsun bazı şeyleri..

1
    0 Yorumla
  • El-josef
    El-josef Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Bekar ve bakir olmak beni rahatsız etmiyor aksine tanrıya beni şu çağda doğru yola yönledirdiği için şükür ediyorum, eğer bir gün evlenirsem tanrı nasip ederse olur. Herşeyden önce tanrının planına güveniyorum

1
    0 Yorumla
  • sveitha
    sveitha Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Sarılma ihtiyacımı giderememek üzüyor. Düzenli cinsel hayatı özlüyorum. Bir de bazı lokantalar veya derli toplu tekne turları falan çift olarak gidince daha iyi servis veriyor veya tek erkeği hiç almayabiliyorlar. Doyasıya gezmeyi de özlüyorum yani.

1
    0 Yorumla
  • PilotAdayınızzz
    PilotAdayınızzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Şu hayat fırtınalı bir deniz misali ve o haşin dalgalar arasında insan kendine sığınacak bir liman istiyor. Kendini güvende hissetmek, zorlu hayat yollarında derdini anlayıp paylaşacak birine ihtiyaç duyuyor. Sevgı gida gibi tıpkı.

1
    0 Yorumla
  • Anil17l
    Anil17l Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 76%
    +1 yıl

Sabahları markete girince diyorum allah'tan yalnızım kimse yok hayatımda. Gece olunca instagram da sevgili post ları görüyorum bi depesyon yaşıyorum ne zaman be falan diyorum

2
    0 Yorumla
  • ŞehadetMakamı
    ŞehadetMakamı Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Güzel bir soru, ev işlerini tek başına yapmak çok sıkıcı yorucu ama evde bir kişi daha yaşasaydı beraber yapardık daha az yorulurduk ve daha keyifli olabilirdi. Ya da hasta olduğun zaman çok halin yoksa o kişi sana sıcak çorba içirebilirdi. Ya da moralin bozuk olduğunda seni teselli edebilirdi.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yani insan çoğu zaman kendisini bekleyen bir sevdiğinin olmasını istiyor. Sen daha konuşmadan senin neler hissettiğini anlayan biri. Bazen bir kavaltıda bazen de bir akşam yemeğinde karşılıklı oturup sohbet edeceği gerçek bir sevgiye ihtiyaç duyabiliyor. Bazen de gece onun kokusunu içine çekerek uyuması, ve bazen de yağan yağmurda birlikte ıslanması.

1
    0 Yorumla
  • Approved
    Approved Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 93%
    +1 yıl

Rahatısın olduğum konuları burada söyleyemem ama genel anlamda mutluyum huzurluyum özgürüm 😇

5
    5 Yorumla
    • GEZGİN5334
      GEZGİN5334
      +1 yıl

Rahatsız olduğun konular herkesin derdi merak etme

Yorumla
    • Approved
      Approved
      +1 yıl

@GEZGİN5334 anladım :)

Yorumla
    • GEZGİN5334
      GEZGİN5334
      +1 yıl

Kimler anlamadı ki ☺️😉

Yorumla
    • Approved
      Approved
      +1 yıl

@GEZGİN5334 😂

Yorumla
    • GEZGİN5334
      GEZGİN5334
      +1 yıl

Gülme gel 😉

Yorumla
  • teflon-_-tava
    teflon-_-tava Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Çok şey var düzenli bi seks hayatın yok düzenli bi eve giriş çıkış saatin yok daha birçok şey sayabilirim
    Seni bağlayan bişey yok bence bekarlık sultanlık değil ya kandırdılar bizi hep

1
    0 Yorumla
  • DeadliftYapGeçer
    DeadliftYapGeçer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Birlikte saçmalayıp çocuk gibi gülüp eğlenecek biri olmaması ve yaşadığımız stresli hayatta eve geldiğinde huzuru yakalayabilecek birinin olmaması derim :)

1
    0 Yorumla
  • Gremholeq
    Gremholeq Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Yalnız kurt olmak iyidir çünkü daha özgürsündür ama ikinci bir kurt yanına katılıcaksa ve özgürlüğünden fedakarlık ediceksen buna değecek biri olmalı.

1
    0 Yorumla
  • Sirtimdakihancer
    Sirtimdakihancer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

Yemek bulaşık falan sorun değil de hem tensel hem ruhsal ve enerjisel olarak bir karşı cinse ihtiyac duyuyor insa.. tabi ki cinsellik bunlara dahil, dediğim gibi tensel manada. Erkek ve kadın yaradılış gereği iç güdüsel olarak bir eşe muhtaç bu sadece cinsellik için değil aynı zamanda sadece muhabbet içinde değil ya da yemeğimi bulaşığımı kıyafetimi ypkasın diye de seğil. bunlar ve diğer tamamladığı her şey için.

1
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.

34 yaşındayım hâlâ bekarım hiç evlenemedim hayatımda hiç kız arkadaşım sevgilim de olmadı gençliğim hep yalnız geçti hiç sevgi ilgi değer görmedim kendimi eksik hissediyorum yalnız yaşlanmak da kötü hissettiriyor

1
    0 Yorumla
  • angelaist
    angelaist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 91%
    +1 yıl

Rahatsızlık duymadığım gibi, oldukça da mutlu ve huzurluyum. ❣️❣️❣️ Canim kendim...

4
    0 Yorumla
  • meduxaaaaaaa
    meduxaaaaaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Hiçbir konuda rahatsız etmiyorum bekar olmaktan çok mutluyum

4
    0 Yorumla
  • Aliasing26
    Aliasing26 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Herşeyi paylaşacağın bir hayat arkadaşı arıyor insan

4
    0 Yorumla
  • ikizterazi
    ikizterazi Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Zinaya sıcak bakmadığım için evlilik daha uygun gibi ancak sırf o sebepten evlenmekte istemem.

4
    0 Yorumla
  • Dready
    Dready Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Karşındakinin gözlerine bakınca heyecanlanmayı özledim diyebilirim. Birde dışarı çıkıp, eve girip ortak keyifler yaşamak, bunları sevgiyle yapmak, mükemmel hisler.

1
    0 Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Bekar olmak beni hiçbir konuda rahatsız etmiyor benim keyfim yerinde çok şükür

3
    2 Yorumla
    • Pelin73748
      Pelin73748
      +1 yıl

Hep bekar kalmak istemem açıkcası vakti gelince evlenmek isterim

Yorumla
    • Pelin73748
      Pelin73748
      +1 yıl

Ne diyorsun sen be canım defol git

Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Karanlıktan korkuyorum ben biraz o konuda birazcık rahatsız ediyor. 2kişi olsan korkmazsın mesela.

3
    1 Yorumla
    • BlackSail
      BlackSail
      +1 yıl

Karanlıkta sana sarılacak sıcaklığıyla güven verip rahatlayacak birinin olması güzel olur senin adına

Yorumla
  • Olgarss
    Olgarss Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.

Yani tek başına yemek alışveriş olmuyor o konularda

3
    0 Yorumla
  • angaralıebe
    angaralıebe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenmek bir düzene sahip olmak evinde özgür olmak kendi kurallarının olması bol bol seks

3
    0 Yorumla
  • Весна9
    Весна9 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Hic bir konuda rahatsiz etmiyor aksine gayet rahatım, elalemin baskısı umrumda bile degil

3
    0 Yorumla
  • jupiterdekiguluncani
    jupiterdekiguluncani Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.

Hiçbir konuda rahatsız etmiyor uzunca bir süre de rahatsız etmeyecek. Mutluyum

3
    0 Yorumla
  • linkerboy1991
    linkerboy1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.

Bekar olmak bana karşı önyargı oluşturan bir unsur olduğu için rahatsızım ama artık evlilik çağına geldim ve evlenmem gerektiğini anladım.

1
    0 Yorumla
  • Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Her insan evladı
    Bir sevgili ister onunla gezmek eğlenmek

Bir ciddi olmayan sevgilim bir de
    Beraber bir ömür yaşlanacak sevgili

1
    0 Yorumla
  • mecrunner
    mecrunner Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 94%
    +1 yıl

Sadece cevap vermek için yazıyorum
    Ailenle yaşamak. zorunda olmak..
    Aksi halde bekarlık candir

1
    0 Yorumla
  • sergenokur
    sergenokur Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Neden hala bir ilişkin yok? veya ne zaman evleneceksin?" gibi sorular ciddi anlamda rahatsızlık uyandırıyor. Hele bir de kova burcuysanız baya bir sıkıntı yaşıyorsunuz:D

1
    2 Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

Özgür burç evlilik karşıtı 😅

Yorumla
    • sergenokur
      sergenokur
      +1 yıl

Evet bunu fazlasıyla yaşıyorum:)

Yorumla
  • AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
    AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Anne babayla geçinmek belli bir zaman sonra sıkıntılı oluyor birde sevişme isteğim de oluyor o açıdan zor

1
    0 Yorumla
  • ggoodvolunteer
    ggoodvolunteer Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.

Hayatı paylaşacağın birisi yok.
    Sürekli tek başına olmak insanı rahatsız ediyor.
    Koca dünyada yalnız hissettiriyor.

1
    0 Yorumla
  • ᏋdᎥ35
    ᏋdᎥ35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenip boşananları daha çok gördükçe rahatsız olamıyorum. 🤔 Özleten bir duygu yok aslında hayırlısı demek daha güzel.

1
    0 Yorumla
  • Cerberus23
    Cerberus23 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

canım sıkkın olduğunda sevdiğim kadına sarılmak 🥲 ömrüm uzuyor ya da gençleşiyor gibi hissettirir bana hep.

1
    0 Yorumla
  • November_
    November_ Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Bekar olmak aslında o özgürluğün içinde hapsolmak gibi bir şey. Her insanın sıcak yuvaya anlamaya anlaşılmaya ihtiyacı var.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Baba olma özlemim çok. 41 yaşındayım ve kimse yok hayatımda

1
    2 Yorumla
    • GüzellikPeriSi_
      GüzellikPeriSi_
      +1 yıl

İnşallah olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnşaAllah

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kız arkadaşımın olmaması konusunda ve kendimi sanki bir asosyal bireymişim gibi hissettiriyor ve çevremde tipsiz erkeklerin bile güzel kızlarla gezmesi benim kendimi sorgulamama neden oluyor. Yani onlarda ne var ben de olmayan?

1
    0 Yorumla
  • herseyguzelolacakmis
    herseyguzelolacakmis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

erkek arkadasimin benimle ciddi dusunmedigi sadece zaman gecirmek istedigi dusuncesi konusunda

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çoğu zaman yalnızlık rahatsız ediyor..
    Düğünlerde, alışverişte, yemek yemekte, ağır eşya kaldırmada, canını sıkan olduğunda yalnız mücadele etmekte, ağlayacak omuzun olmamasından vs vs vs..

2
    0 Yorumla
  • Sanalsevapp
    Sanalsevapp Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Bekar olmak rahatsız etmiyor aksine kendimi daha iyi hissediyorum

2
    1 Yorumla
    • Sanalsevapp
      Sanalsevapp
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

ETmiyor gayet iyi böyle
    aYrıca ilişki içindeyim.

2
    0 Yorumla
  • MasalsızKaldım
    MasalsızKaldım Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

şіmძіᥣіk ᑲі ᥱksіsіᥒі g᥆rmᥱძіm gᥲᥡᥱ𝗍 mᥙ𝗍ᥣᥙᥡᥙz ᥡᥲᥣᥒızᥣığım ᥎ᥱ ᑲᥱᥒ 🤌

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (179)
Devamını Gör(224)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bekar olmak seni hangi konuda rahatsız ediyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Müzmin bekar olmak canınızı sıkıyor mu? 111 cevap verildi
Bekarlığın zorlandığınız yanı nedir? 12 cevap verildi
Bekarlık canınıza tak etmiyor mu? 75 cevap verildi
Bekar olmanın zorluklarından biri nedir? 17 cevap verildi
Bekarlığın en kötü yanı sizce nedir? 175 cevap verildi
Bekarlığın en kötü yanı sizce nedir? 28 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gün içerisinde tatlı krizleriniz ne zaman tutuyor, nasıl bastırıyorsunuz?
  • 65 yaşında ki sevgilim bana evlilik teklifi yaptı sizce kabul etmeliyim?
  • Biraz abarttım galiba ben şimdi bunları nasıl günlere paylaştırıcam?
  • Sevgiliye yiyecek hazırlamak fazla mı romantikleştiriliyor?
  • Film izlemek sevgiliye yazmamak için geçerli bir bahane midir?
  • İlk buluşmada bekleten biriyle ikinci buluşmayı yapar mısınız?
  • Haketmediğin o sözleri unutabildin mi?
  • Hiç arkadaşı olmayan biriyle sevgili olur musunuz?
  • Flört etme yeteneğin nasıl?
  • Soğuk görünen insanlar aslında daha mı duygusaldır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨