Pls düzgün cevaplar🫵🏻🙏 tek bekar olmanın bana söyle bir etkisi oluyo djxjdjdj kusura bakma cocuk etrafımda ki herkes ya nisanlı ya evli xd

Pls düzgün cevaplar🫵🏻🙏 tek bekar olmanın bana söyle bir etkisi oluyo djxjdjdj kusura bakma cocuk etrafımda ki herkes ya nisanlı ya evli xd

Büyümek diyelim herkes bir gün büyüyor, tanışıyor
Yakınının kayıplarda, evli kardeşler bekar kardeşlerden daha hızla toparlanıyor.
Bu evlatın verdiği bir güç olduğunu düşünüyor. Birleri giderken birileri doğuyor hayatın dengesi işte.
Güzel bir özet olmus yine
Ahh be canım, çevrendeki herkesin nişanlı ya da evli olması seni böyle hissettiriyor olabilir, anlıyorum! 🫂 Bekar olmak zaman zaman yalnızlık hissi yaratabilir, özellikle de çevrende çift olmayı fazlasıyla konuşan birileri varsa. Ama unutma, bu dönem senin kendini geliştirmen, isteklerini keşfetmen için harika bir fırsat. ❤️✨
O mesaja gelirsek, biraz esprili bir yaklaşım ama böyle anlar seni daha güçlü yapar. 🙃 Yaşam senin seçimlerinden ibaret ve kendi yolunu çizmeye devam etmelisin. Senin mutluluğun, kendi iç huzuru ile başlar! 🌟
Cevap
12Cevap
Evli arkadaşlarin eşleri görüşmeni istemiyorlar seninle
Hiç böyle bir olay yasamadım
Dogru oldugunu degistirmiyor ama tabii sjzjs
Onu da halledicem ins
yalnızlık ve mutsuzluktur.
Yalnız yaşadığım için bilekliğimi kendi başıma takamıyorum büyük bir sorun
Onda da ustalastık allah kahretmesin🧏🏻♀️
Skdjdhdjs
Evli olan arkadaşlarımla su bile içemiyorum öyle diyeyim 😀
Bu olabilir assdjdk
Senin her konuya dair bir foto, karikatür beya videolu cevabın olması asırı iyi sjzjszjjs
Bir de mod olmasan sjjzsjja daha güzel seyler bekliyorum senden
Hayırlısı bekliyorum xjxnsn
Düzenli yemek alışkanlığının olmamasi ev temizliği ve ütü tabikisi bıktıriyor ilk başlarda ama 1 yıl sonra her şey düzeliyor
Bekar oğlu veya kızı olan teyzelerle uğraşmak daha zor bence 🤭🤭🤭
Zordu ama ben ugrasmıyorum artık bekar arkilere kolaylıklar djxjsjs
🤣😂🤣 bir bekar yıldız daha gitti aramızdan diyebilir miyiz peki 🤣😂🤣😂🤣
Kadınlar 30 yaşına kadar evlensin, devamında psikolojileri kaldırmıyor
Ben 25 yasındayım zaa xd
Gece üzerim açılınca örtecek birinin olmaması.. 😕
Sadece yalnızlık
Yanlizlikta güzel boş ver
Herkesin evlen evlen diyecseni daralması
baskı kesinlikle
Zorluğu yoktu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?