İşte maalesef ben yuvam için ölmeyi göze almışken o anasının sözünden vazgeçmeyi yuvamız yıktı çocugımuzu olsun çok istemiş tim nasip degil iş neler yaptı bana bir roman olur bana yaşattığı tramwalar
Dedigim gibi roman olur en basit ini anlatayım dhaa evliligimizin ikinci haftası annemi özledim gidelim dedi gidelim dedi taksiye bindik takside belim açılmış diye surat astı böyle surat ascaksan gitmeyelim dedim sen misin imdat diye bağırdım 10 kişiye dövdürttü tüp ailesinin yanına gitti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yaptırmak iyi olur. Üzülmemek için yaptırmazsan uzun vâdede daha fazla üzülebilirsin.
Aslında yaptırmak lazım
Zaten devlet yağıyor nikah işlemleri sırasında
Hayır sağlık testş başka birde SMA için başkaymış
Hayır degil ben eskişehirdeyim vermiştim eski eşim için bişi çıkmadı
İstwmiştiler geçen sene haziranda
Yaptırmıştı iyi biliyorum hatta bir ay sonra çıktı
Sonucu
Hmm nekadar güvenilir bu testler oda tartışılır
5 ay sürüyormuş
Bilmiyorum işin içinde olmadıgım için
Bilmiyorum ama olacagı varsa test bile etki etmez Allah İn bilecegi bir iş bence
Bende bir ayda çıktı
Bencede
Bende çocuk olmadan Allah ayırdı işte gerçek yüzünü 4 ayda gösterdi
Şimdi boşanma aşamasındayım iyi ki de kurtuluşun anacı ve paragöz eşimden
Benim de dikkatimi çekti gecen sene haziranda test verip ve şimdi eski eşim yazmanız ama sormak istememeiştim
Bir evlilik okadar kolay kurulmuyor belki yanlış anlşılmalar vardın bir uzmana gidin evliliğinizi kurtarynaya çalısın çabalayın
İşte maalesef ben yuvam için ölmeyi göze almışken o anasının sözünden vazgeçmeyi yuvamız yıktı çocugımuzu olsun çok istemiş tim nasip degil iş neler yaptı bana bir roman olur bana yaşattığı tramwalar
Bakın o testlerim sonucu için bile 1 ay beklemişsiniz 4 ayda nasıl bitirirsiniz
Artık kurtarılacak bir şey kalmadı
Ben bitirmedim o bitirdi anası bulmuştur çoktan daha davamız sürerken eminimki hayatına başkasını alm itır zengin paralı birini
Dedigim gibi roman olur en basit ini anlatayım dhaa evliligimizin ikinci haftası annemi özledim gidelim dedi gidelim dedi taksiye bindik takside belim açılmış diye surat astı böyle surat ascaksan gitmeyelim dedim sen misin imdat diye bağırdım 10 kişiye dövdürttü tüp ailesinin yanına gitti
Ben bunlara ragmen devam ettim sürdürmeye şikayeti bile olmadım
Ama o neler yapmadı
Her şerde vardır bir hayr
Belkide eşin hastadır senden saklamışlardır
Hatta kendi annesinin lafı sen bu cocgu öldürten nasıl bir canım oldu
Allahım herzaman iyi insanlara denk getirsin
Dua et canın sağ,
Hasta olsa söylese Gine çaresine bakar dım yanında olurdum ayıp bir şey değil engelli veya psikolojik bir sıkıntı ben onu herşeyi ile sevdim
Hala seviyorsun belli
Sağ valla rabbim korudu elime baran diken kendiliğinden çıktı
Hayır sevgim kalmadı geçen sene kasımda bitti evet çok zormuydu ayrılık evet ama şu an kalksa gelse git derim çünkü bir daha ölümün kıyısından dönemem
Biten bir ilişki veya evlilikten tekrar hayır gelmez
Psikolojim terle birdi daha yeni kendime geldim bir daha bozamam bçantideorasankara bağlı kalmıcagıma kendime söz verdim
Antideprasan lara
Yapılsa
Yaptırmak gerekli
Tabii ki yaptırırım.
olur yptrcm