Erkekte maskülenlik mi fazla olmalı feminenlik mi? Ben feminen erkek severim ama çok aşırı feminen olanları değil.
Feminen erkek
Maskülen erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekte maskülenlik mi fazla olmalı feminenlik mi? Ben feminen erkek severim ama çok aşırı feminen olanları değil.
Erkek yerine göre hareket edendir. Oturup kalkmasını bilir. Konuşmasını susmasını ve dinlemesini bilir. Gerektiğinde kimseyi tanımaz, gerektiğinde adamlık örneği olur.
Cevap
6Cevap
Feminen erkek baldır.
Bence de
Şıklara benim adimida yazarmisin ben basli basina bi ekolum idolum yaz beni tarzim 😅😅
Onlar neymiş yeni duyuyorum erkek dediğin erkek gibi olur
genel olarak erkek tercih etmem
etek te giysin mi?
Ne alaka Allah aşkına.
@MyGentleman feminenlerin çoğu etek giyer
Etek hoş durmaz yav iğrenç durur. Zaten feminenlerin çoğunda geriz*kalılık var demektir o zaman.
@MyGentleman feminen erkek kız gibi zaten pürüssüz beyaz ten bacak varsa yakışır
bana yakisiyor
@Sirenix_43 senin bacaklar incecik zaten
beni gordun mu daha once paylasimlarimi
@Sirenix_43 gördüm
gordugun zaman begenmismiydin peki
@Sirenix_43 hayır
peki
@Sirenix_43 ben payları beğenmiyorum bazı etekler yakışmış bazıları yakışmamış
@Sirenix_43 diğer tarafı açarsan mini etek ve elbise ile ilgili bişey soracağım
sor
@Sirenix_43 açmamışsın
nasil yani acmaktan kastin neydi ki
@Sirenix_43 etek bedeni soracağım
s ya da m giyerim beden olarak ve kalem etek giyerim
@Sirenix_43 pantolon beeeni 52 olan biri hangi beden etek giymeli
soyle diyeyim eger kalem etek giyecekse yani vucuda oturan seyler giyecekse ya kendi bedenini ya da 1 beden buyugunu alabilir ama boyle kalibi bol olanda bir beden kucukte alabilir ve etek mi giymek istiyorsun
@Sirenix_43 evet
benim gt büyük dolgun
ne tur etek seversin
@Sirenix_43 mini etek dar çiçekli
anladim ben ozellikle kalem etek seviyorum beni kalcali gostermesi icin kalem etegi seviyorum birde ekose modellerde severim ama nadir olur yani
@Sirenix_43 benim lkalça yumuşak giydiğim yerde yürürken sallansın kadınlara domalırken kabak gibi ortaya çıksın istiykrum
hmm guzelmis
@Sirenix_43 kaçbeden alayım
bence 52 beden al sen sey demistin 52 beden giyiyorum diye
@Sirenix_43 iyi de etek seçerken bedeni 52 çıkmıyor xl xxl xxxl xxxxl çıkıyor en fazla 46 beden görüyorum
xl 42 beden xxl 44 beden xxxl 46 xxxxl ise 48 oluyor bildigim kadariyla benim yapabilecegim bir sey yok zor bulursun piysada 52 beden etegi
@Sirenix_43 gtü büyük kadınlar ne giyiyor :)
onu bilemiyecem maalesef
@Sirenix_43 :)
Paralı kadın
Zengin erkek
Denge önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?