Kadınlar kibirli varlıklar. Sevmiyorum kadınların ettikleri muhabbeti. Bir ortama gittiğimde erkeklerle daha iyi anlaşırım. Erkeklerin dilinden konuşabilirim. Yol sorarken bir erkeğe sorarım. Daha samimi yaklaşıyorlar. Bir kadına sormaya çekiniyorum. Bir de baştan aşağı süzmeleri hemcinslerini, kadınların sevmediğim özelliklerinden. Erkekler daha içten muhabbet ediyor. Sınırımı da biliyorum ve daha çok eğleniyorum.
Erkek muhabbetleri beni daha çok sarıyor çünkü çok açık sözlüler hatta patavatsızlık derecesinde onların çok garip hayal güçleri var her şeyin yerine başka bir kelime koyuyorlar anlamayınca insan kendini bazen kötü hissediyor ama sonra alışıyor beyinleri çok ilkel her şeyle dalga geçip eğlenebiliyorlar rahatça küfür edebiliyorlar bu yüzden erkek muhabbeti severim
İnsan muhabbeti. Karakter cinsiyetten önce gelir. Fakat... Herkes benim gibi düşünmüyor... İşin içine kısa sürede flört virüsü bulaşıyor... Bu sebeple uzun zamandır terkettim ben erkek muhabbetini. Kadın muhabbeti de çok nadir. En çok sevdiğim muhabbet ağaçlara sarılıp sessizlikte hiç konuşmadan yapılan kendi iç sesimle olan muhabbet.🌻💛🙂
aslında bu konuda ikilemdeyim erkek muhabbeti küfürlü olmadıkça hoşuma gidiyor ancak daha önce kızlarla oturup konuşmuşluğum yok en azından denemiş olsam belki bir şeyler bulabilir ama genelde saygısız buluyorum ve kendini beğenmiş (toplum baskısının sonuçları)
Babaannem ve babam seçeneği. Büyük bir çiğdem tabağı, çayları da hazırladıktan sonra, sabahtan akşama kadar bir dedikodu bir muhabbet... Dinlemesi de çok eğlenceli oluyor. O dedikodusunu yaptıkları kişilerle, akrabalarla görüşünce de başkalarının dedikodusunu yapıyorlar srdcgbhjınok Ama genel olarak, tüm baba tarafı birbirlerinden nefret ediyorlar. Miras meselelerinden dolayı fena nefret ediyorlar.
Cok kucukken annemin üniden iş yerinden bir sürü kadın arkadaşları gelirdi bir başlarlardı muhabbete ohoo o günden bu yana hep kadınlarla muhabbetim iyi olmuştur ilkokul lisede arkadaşlarımın anneleri de beni çok severdi mesela 😅
Bu iş cinsiyete bakmaz. Kişinin karakterine bakar ancak genele bakıp konuşacak olursak erkeklerle muhabbet etmek kadınlarla muhabbet etmekten daha zevkli geliyor. Hem de erkek arkadaşlarla daha kolay anlaşılıp eğlenebiliyoruz 🙂
Erkeklerle hep daha iyi anlaşmışımdir. (Flörtöz bir anlaşma değildir ) hep en yakın arkadaşlarım erkek olmuştur. dolayısıyla onlarla muhabbet etmeyi daha çok seviyorum.
Erkek muhabbeti kadar sıkıcı muhabbet yok ya :D Ya işten konuşulur ya spordan ya siyasetten. Ama kadın muhabbetleri her zaman ilgi çekicidir , entrika vardır :D
çoğunluğun aksine ; bir erkek olarak kadınların muhabbetini seviyorum. erkekler ile bir şey tartışamazsın. tartışma başladığı an "sen abdülhamidi savundun. savunmadım. çıkar göster" olduğu için bu tartışmaya engel oluyor. ama bayanlar ile çoğu konuyu tartışabiliyorum
Erkek muhabbeti gibi yok bence. Sabahlara kadar doymuyor insan sohbete.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkek muhabbetini daha cok severim, fazla kufur etmedikleri sürece cogunun mizahı iyi, cinsel muhabbeti ayıp görmezler, bide uzun yıllar suren arkadasliklar onlarda daha cok goruluyo
Bunun cinsiyet ile alakası yok, konuştuğun kişiler ile alakası var bence. 7/24 saat futbol konuşan erkek arkadaşımda var, her ortama ayak uydurabilecek güzel erkek arkadaşlarımda var. Kişiye göre değişir.