Valide herşeye müdahale ediyor bu bana ileride sorun olur mu?

İçimden gelmiyor mesela kırmızı kusak ve gelinlik istiyor birde düğün. Ben Sevgilimle akrabalara o gece eğlensin diye vereceğim parayı kocamla gezerek harcamak istiyorum sonra ağustosta düğünleri var sevgilim gel dedi doğudan İzmir'e gidicektim annesi de tutturdu anneni duyucam müsaade ederse ağzıyla tamam derse gel dedi gittim telefonu verdim basta ikna olur gibi oldu sonra annesi sey dedi babasıda sende izin veriyormusun kızın gelsin buraya falan diye konustu annem hemen etkileniyor ikizler burcuda olunca hayır dedi sen konusma dedi kaynana , arkadan oğlunuda susturdu ikimizde 23 yasında bireyiz bak oğlum kasımda yıllık iznini kullanıcak ben gönderirim yanına erkek çocuğu gözüm arkada kalmaz dedi annemde dedi oğlum olsaydı baska olurdu, resmen çıldırdım bayağı herşeye müdahale ediyor annesi , yok miras kalacakmıs rahmetli kocasından ve sizin geleceğinizi düşünüyorum ikinizde yarım akıllısınız çok hızlı yasıyorsunuz yok siz 9 bin kira ödeyeceksiniz kafanızın dikine gidince sonra neyinize gezeceksiniz kızım yormayın beni dedi sonra sizi rahat ettiricem derken benim işime kadar müdahale etti resmen ve oğluyla sürekli arama giriyor diye ilişkide oğlu bir tık geri çekildi ama bir tek annesi bu hayatta var anlıyorum ama ben annesinden vazgeçsin zaten istemem ki sadece bilmiyorum ilişkimiz kötü etkilenir mi bundan çok korkuyorum daha 3. Ayda bana çok hızlısınız diyen annesinsen önce sevgilimde öyle fırçalamıstı, anne gazına geldiğini düşünüyorum annesine nasıl davranmalıyım? oğlundan vazgeçmek istemiyorum çünkü ben yapıcı olma tarafındayımm

Valide herşeye müdahale ediyor bu bana ileride sorun olur mu?