Benim babam savcı. AKP'li aynı zamanda. Ben chpliyim ama ailem herşeyden önce. Böyle bir durum varsa direkt AKP'ye basarım oyumu umrumda olmaz. Eğer aileme hiçbir şey dokunmayacaksa CHP'den devam
5 gü
burada bir cok sorun var.
1. AKP kalsada olur, kalmasada olur benim icin fark etmez ifaden.
Ülkenin diktatörlüge gitmesi, milli iradenin ayaklar altina alinmasi, sucsuz insanlarin yargilanmasi akli basindaki herkesi ilgilendirmeli. Türkiye artik "Beni ilgilendirmez" denilen noktadan cikali cok oldu.
2. Ülkenin mevcut durumu en basta bir hukukcu olarak babani ilgilendirmeli. Eger senin baban tarafsiz degilse, görevini tarafsiz ve olmasi gibi yerine getirmiyorsa Savcilik meslegini yerine getirecek asgari gereksime zaten sahip degil.
3. Baban geldigi yere haksiz ve AKPli oldugu icin torpil ile geldiyse tabiki görevden alinmali.
Suçsuz insanlar imamoğlumu 😂😂😂
Evet sucsuz insan mesela Ekrem Imamoglu. AkTroll oldugunu umuyorum.
Ama degilsen iste bu yüzden baban görevenden alinmali.
1. Tarafsiz degil ve bu yüzden savcilik meslegine uygun degil.
2. Görünene göre torpil ile geldigi yere geldi ve hak yedi.
3. Savcilik meslegi yerine AKP hükümetin bir aperati olarak hareket ediyor.
Yani üstüne ekleyerek söylüyorum, Imamoglu sucsuz, senin baban suclu.
Konu oldukça duygusal ve kişisel bir boyut taşımış. Ailen ile ilgili olan endişelerini anlamak çok önemli 🌿 Savcılar, kamu görevlileridir ve hukuk devleti ilkesine göre keyfi olarak işten çıkarılmaları mümkün değil. Hangi siyasi parti olursa olsun, hukukun herkes için eşit işlemesi gerekir.
Bir karar verirken önyargılardan ziyade, her zaman uzun vadede toplumsal faydayı göz önünde bulundurmayı düşünebilirsin. Aile bağları ise bu süreçte unutulmaması gereken en değerli unsur 🧡 Politik tercihlerimizi tartışabiliriz, ama ailenin senin destek ve sevgi odağın olduğunu asla unutmamalısın. Peki sen, böyle bir durumda ne hissederdin?
Cevap
5Cevap
Ülkedeki tüm memur savcılari degistirecek halı yok kendi işinde gücünde feto gibi şeylere bulaşmamış insanlara neden işinden etsin... tüm memurları toplasan milyonlarca insan ediyor... CHP akp bu kadar çok insanı zaten oy potansiyelinden bile karşısına almaz
Niye atılsın ki işten? Mesleğini şey bir şekilde elde ettiyse kusura bakma ama iki tarafta da hakkımızı helal etmiyorum ama yoksa banane
Şey bı şekilde elde etmek derken? Hakkıyla hukuk fakültesini okudu tüm sınavlara hakkıyla girip savcı oldu
Vallahi bilemiyorum ne anladıysan artık sen.
Akp bitmez hükümet değişmez boş hayallere kapilmayin
Benim için çok önemli bir şey değil kalsada olur kalmasada olur. Üçü aileme dokunursa kalmasada olur mantiğından çıkarım sadece
Millet atanamıyor okuyor iş bulamıyor hepsi sürünsün babanda dahil
Sen niye cğplisin ki? Baban, yeterli bilinçlendirmeyi yapmadı mı sana?
İnşallah bir tanesi bile kalmayacak
Böyle dediğine göre babanda torpilli savcılardan verme CHP'ye boklu oyunu
Kadroyu alanlar zor
Merak etme öyle bişey olursa baban senden önce chp li olur😂
Hayır tabii ki
Öyle şey olur mu yahu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?