Bir an önce mi zamanla mı? özlemek güzel mi yoksa mesafeleri aşalım sarılalım mı artık dersiniz?
#sarılsak mı artık#🖤

Bir an önce mi zamanla mı? özlemek güzel mi yoksa mesafeleri aşalım sarılalım mı artık dersiniz?
#sarılsak mı artık#🖤
Ben ne zaman güvenirsem ya da karşılıklı güven olursa o zaman olurdu ama zaten bir kızla sevgili olduysam zaten ne zaman istersek o zaman buluşurduk bunların dışında buluşmadan sevgili olmadıysak da o zaman kararımıza göre değişir. genel olarak İlk buluşmaya her iki tarafın da hazır ve istekli olması önemlidir. Eğer bir taraf henüz yüz yüze buluşmaya hazır değilse, acele etmek yerine daha fazla zaman tanınmalıdır. ama Unutmayın, her ilişki ve her kişi farklıdır, bu nedenle doğru zamanlama ve süreci belirlemek için öznel tercihlerinize odaklanmak önemlidir. Eğer her iki taraf da hazır ve istekliyse, sanal başlayan bir ilişkinin yüz yüze buluşmaya geçmesi doğal bir gelişimdir. Ancak, her zaman kendi duygusal ihtiyaçlarınıza ve güven hissinize önem vermeniz ve ilişkiyi aceleye getirmemek önemlidir.
Bence kişilerin kendilerini biraz tanımaları lazım buluşmak için acele etmemek lazım. Yani hemen buluşma olmamalı bence. Bir sene iyice tanıdıktan sonra buluşma olmalı bence yani en azından karşına çıktığı zaman biraz tanıdığın ve huyunu suyunu bildiğin biri olsun derim ben. Hemen buluşma olmaz zaten ilk kez tanıdığın gördüğün biri ile
Cevap
18Cevap
İlk fırsatta buluşulmalı
İlk defa bir konuda hemfikiriz hayret.
Hayretler içinde kalınız 😃
Hiç sorma bu gece gözüme uyku girmez 😏
@DreamGhosters sonraki geceler de girmesin
Ne güzel dua ediyorsun öyle 🌹🌷 Girmesin zaten gece vardiyasındayım. 😂🤣
Ölene kadar uyku girmesin bi yerine
Ağzından bal damlıyor. Ne güzel olur günde ortalama 8 saat daha fazla zamanım olur. 😂🤣
Bol bol amin de
Amin cümlemize İNŞALLAH. 😂😂
Bence biraz zaman sonra olmalı
Sanal başlayan ilişkilerde, reel buluşmanın ne zaman olması gerektiği kişiden kişiye ve ilişkinin dinamiklerine bağlı olarak değişebilir. Fakat ben sürecin çok bekletilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Daha önce buna benzer bir soru cevaplamıştım. Önceden uzun zaman dilimi söylerdim de şimdi mantıksız geliyor. Belki görünce ısınamayacağın adamla 6 ay konuşmak zaman kaybı. 1. Ayda görüşmek en iyisi.😅
İlk olarak asla sanalda ilişki başlamamalı. Bir süre konuşulur, kafa dengi olduğu anlaşılırsa en fasla 1 ay içerisinde buluşulması lazım. İlişki de yüz yüze geldikten sonra başlamalı. Çünkü internet üzerinden kimsenin enerjisini hissedemeyiz.
Aslında çiftler zaman içerisinde biribirlerine olan güven sağlanmışsa vakit kaybedilmemeli
iki tarafta kendini hazır hissettiğinde buluşabilirler
Bence kısa sürede buluşma yaşanmalı yüz yüze görüştükten sonra devam edilmeli diye düşünüyorum. Görüşmeden yıllarca yalnızca telefon ile devam eden insanlarada anlam veremiyorum
Karşılıklı istek varsa ve yeteri kadar güven duyuluyorsa bir süre sonra olabilir. Atıyorum 5 6 ay ya da 1 sene vs. Bu tamamen kişilerin kendi isteğine bağlı..
İki tarafta ne zaman buluşmak istiyorsa... Ortak bir kararla yani. Reelde görmek önemlidir ve bence çok beklememek gerekir tanımak için.
Bence hemen tanışıp düğünü yapmalı 🤣 çünkü erkekler Çarşamba fanilası gibi kapanın elinde kalıyor 😂 bugün bulduğun yarın elinden gidiyor 🤣🤣
Çok beklememek gerek. Reelde de aynı etkilesimin olup olmadigina bakılmalı ve ilişkiye ona göre yön verilmeli
Emin olunduğu zaman. Aceleye gelmemeli. Böylece ilk buluşmada sanki yıllardır tanıyor hissi oluşur.
2 hafta düzenli konuşulduysa ve iyi uyuştuysanız bi kahve içilebilir.
Hemen olsun çünkü arada zaten mesafe var... uzarsa soğukluk olur
Eğer bu bir ilişkiyse bi an önce gerçekleşmesi lazım sanal pek bişey ifade etmiyor çünkü
Çok kısa bir süre olmamalı.. emin güven hissi olusmadan bulusulmamali
İlişkinin amacına göre hemen ya da makul sürede olur
İlk fırsatta, sanal ya da yüzyüze insan insandır, insana insan gibi muamele yapmak gerekiyor.
İlk haftalarda buluşulması gerek ya, ne kadar erken o kadar iyi
zaman müsait olunca 😬
Ya kaçırırsa... Nasıl güvencez sosyal medyada insanlar kendilerini çok kolay bir şekilde başkası gibi tanıtabiliyolar.
2 gün içinde olmalı sanaldan sohbetle bir insanı tanıyamazsın yüz yüze en sağlıklısıdır
Alıştığın da zaten isteyecen ama acale etme beklersin sen ne zaman alirsirsan
Uygun olan ilk fırsatta buluşulmalı
Vakit ne zamna gelirse iki tarafta müsait olunca
Bir sure tanisma olmali iki haftagibi en az
Sanal sanalda kalırsa ilişkiler daha uzun olur :)
hemen bi hafta içinde uzatmak manasız
Görüşmeden nasıl bir ilişki başlıyor?
Çok özleyince buluşulmalı
Sanalda sonu yoktur...
Sanalda aşk olmaz aga 😅
Bir an önce olmalı
Bi kac ay
Bir ay sonra olmalı
ne zaman isterlerse
2 ay
Hemen benim evde
Hiç olmamalı