nabers🎈 Sevmek, sevilmek güzeldir. Bu güzel şeyleri yaşarken sevgilimizle ne zaman yakınlaşmak daha doğru olacaktır diye soru sorayım dedim.Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
En güzeli cicim ayları oluyor yaa, sevgili olduğun kişiyle samimi, içten konuşmalar, sabaha kadar sohbetin bitmemesi, senin gözünün içine bakması, değerli hissettirmesi. Bunlar güzel şeyler, sonra ilk aylarda ki gibi olmuyor. O sana hep aktif olan, heyecanlı olan adamın heyecanı zamanla geçiyor.
Neyse, sorunun dışına çıktım biraz. Sevgiliyken ilk yakınlaşmadan kastın, sarılmaksa ilk buluşmadan normal. Fazlasıysa bir kaç buluşma sonrası ya da iyice tanıyınca olabilir.
Bunun bir zamanı olmaz. Sevgilin ile kurduğun iletişime sohbete göre bu değişiklik gösterir. Aranızdaki enerji sevgi heyecan tutku ve paylaşımlar çok fazla olunca her an her şey olabilir. Fakat bazen ilişki iyi gider herşey yoğun yaşanır ama temastan kaçınılır tercih edilmez. Bu çiftlerin aralarındaki çekime göre değişkenlik gösterir. Kimi ilk buluşmada yakınlaşır ve herşey mutlu sonla biter ya da bitmez. Yine çiftler aylarca konuşur fakat hiç yakınlaşmazlar o ilişki mutlu sonla biter. Hepsi bir olasılık ve kişilerin karekteri ve birbirlerine olan tutkusu ile doğru orantılıdır.
Bunun bir günü zamanı olacağını sanmıyorum. Aradaki ilişkinin ağırlık boyutu, yaklaşım boyutuna göre bu süre zarfı değişebilir. Güven 2 günde oluşan bir olgu değil. Güvenilmeyen kişiyle yakınlaşan insanların sonrasında bu durumdan sebep çok üzüldüğünü, bu sitede bile günde 100 kez görüyorsundur. O yüzden aradaki iletişim, güvene bağlı yakınlaşma süresi tartışılır.
Her iki taraf kendisini hazir his ederse.. Sevmek sevilmek birbirinizi arzulamak güzel şeylerdir.. buna iki tarafları hazir olduğu zaman yaşanır.. bu bazılarında 1 ay bazılarında 1 sene sonra da olabilir..