Birisi ile görüşmeden tanımak mümkün değildir. Peki ilk buluşma sizin için ne zaman olmalıdır?

Birisi ile görüşmeden tanımak mümkün değildir. Peki ilk buluşma sizin için ne zaman olmalıdır?

Merhaba,
İlk buluşma mümkün olduğunca kısa sürede olmalıdır. Örneğin bir iki hafta yeterli ve hatta fazladır. Uzatmanın, beklemenin, ertelemenin zerre kadar anlamı yok. Hayat kısa zaman su misali akıp gidiyor..
Kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafiledir...
Bence ne kadar süre sonra buluşulduğunun bir önemi yok. Tamam tabi ki mesajlaşmayla o insani kanlı canlı görmenin arasındaki fark çok bariz. Ama bazen görmeden de o kişiyle bir çok şey paylaşabiliyorsun en azindan o zaman buluştuğunda konuşacak çok daha şeyin oluyor. Yani ilk buluşma kötü geçti diyelim ki bir sebepten dolayı ikinciye gitmezsin o insani tam taniyamazsin belki. O yüzden bence önceden de belli bir süre mesajlaşılabilir.
Ne kadar güven verdiğine bağlı. 9 ay sonra buluştuğum da oldu 3 ay sonra buluştuum da. Ben biraz eski kafalıyım galiba bugün konuş yarın buluş öbür gün Allah kerim 😂 günümüz ilişkileri bu şekilde ve çok itici
Ben bununla tanışmadan en yakın arkadaşımla kavga etmiştim. Hiç tanimadigim birine anlatmak istedim gittim buna anlattım. Bu da uzun zamandır onunla tanışmıyorum diye bana bilenmiş meğer. Hiç görüşmeyeceğini düşünüp intikam almak isteyerek bir ekran görüntüsünde kızın numaramı unutmakla kıza mesaj attı. Sonra bayağı uzun süre birbirini aramışlar konuşmuşlar. Mesajları atın dedim atmadılar. Sonra ben hesap sormak isteyerek gittim buluştum çocukla sonra sevgili oldum😂 ben de anlamadım çok hızlı gelisti
İlk buluşma zamanına kadın karar vermelidir. Ne zaman hazırsa o zaman olmalı. Heves düşkünü erkeklerin buluşmayı aceleye getirmesine izin vermeyin pişman olursunuz
Cevap
35Cevap
Çok fazla uzatılmadan görüşüp konuşulmalı ve o elektrik denen şey var mı bakılır
Fazla naz aşık usandırır, kaldı ki daha ortada aşk yokken ilişki başlamadan biktirir usandırır.
6 aydan önce kimseyle buluşmam.😀
Kişiler ne zaman isterse güven olduktan sonra.
Çok fazla uzatmadan olabildiğince erken olmalı bana göre
Bulunduğun şehrinde bu sürece etkisi var tabi ama genel olarak 6 ay 1 sene içinde olmalı görüşme
Böbrekleri kıymetsiz olanlar bu süreyi daha da kisaltabilir tabiş
Saf saddov 🥲
1 ay sanaldan konuşma sonra buluşma daha mantıklı olur
Ne zaman buluşmaya karar verilirse o zaman..
Taraflar bırbırını hazır hıssettıgınde ve guven ortamı olustugunda... bunun bır zamanı yok her insan farklı kımı hemen ısınır kımı hayatına bırını alması zordur uzun surer ben gıbı mesela..
Eğer uzak mesafe değilse 1 hafta sonra. Çünkü yüz yüze tanımak daha somut duygulara ulaşmayı sağlar böylece iki taraf için zaman kaybı olmaz.
Heyecaniniz bitene kadar konuşun sonrada mantıklı düşününce buluşun abuk sabuk düşünceleri konuşarak çözün
Hemen 2 kez sölerim 3 olmaz gelirse gelir gelmezse gelmez bayy yani
Bunun zamanı yoktur iki taraf ne zaman isterse o zaman olur..
O zaman kopan kopsun..
Hiç umrumda bile olmaz..
Hak edene ödül gibi..
İşim olmaz..🤔
Gelicem..
İnsanlık hali diyelim..
Küfür edicek de olmuyor oda olmuyor neyse sinirleniyorum enisi buraya veda etmek
3 ay falan tanışılmalı bence, herkese güven olmuyor sonuçta.
Bu duruma göre değişir güven ve karşılıklı buluşmak için istek olursa o zaman olur
Karşı taraf ne zaman yatağa girmeye ikna olursa... (!)
Karşılıklı O güven ne zaman hissedilirse ozaman , bu iki ayda olabilir 6ayda olabilir
İlk fırsatta olanı değer veren kişi olduğunu gösterir savsaklayan yedekliyordur.
Kesinlijle ilk 1 ay içinde olmalı. Bu ilk buluşma olmadan da ilişkinin adı konulmamalı.
Yeterince tanımadığım biriyle buluşmam. Güzel değilse hiç buluşmam
Her iki taraf da birbirlerini yeterince tanıdığına karar verdiği zaman
Bence ilk buluşma şu enflasyonla en uzak zaman ne zamansa ozm 5yıl sonra olabilir.
ilk buluşma sanal için geçerli herhalde ben sıcak bakmiyorum
2 yılımıza az kalmışdı o zaman buluşduk. Daha erken ola bilirdide şartlar izin vermedi
Çok acele de etmemek lazım çok geciktirmemek de lazım başka insanların yani kötü insanlar haberi olursa engel olmaya çalışacaklardır
iki taraf da uygun bir vakit buldugunda.
Bir hafta içinde olmalı
Bir süre yazışılıp, sesli görüntülü konuşulup birbirine alışılıp o uyuma vs ondan sonra buluşulmalı.
bence bir ay içerisinde olmalı insanlar sosyal medyada farklı gerçek hayatta çok farklı
buluşabilecek imkanı olanlar için 1 hafta içinde olmalı
Eşim le ilk buluşmayı ilk msjlastigimiz günün ertesi günü için planladık 🤗
1 yıl 6 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz henüz ilk buluşmayı gerçekleştiremedik.
En kısa sürede.
İsteme olmadan bir ay önce falan ahsdjdjf
1-2 haftada olmalı artık
Yarın olmalıdır
Öbülsügün
Artgünü
2 ay tanışılmalı telefondan konuşulmalı bence
Ne zaman istersen 😂😂
Nasıl
Ne kadar çabuk o kadar iyi
Rulokat mı o?
Ştt ona puro olduğunu söyledim. Duymasın.
Duysun. Arkadaş şöyle fotoğraflar koymayın BİM kapalı
Sjsj stoklaman gerek.
De get ya
Nerden tanıdığına bağlı
İyice güven oturduğu vakit
Bir iki ay en az geçmeli bence
Ne zaman oluesa
ne zaman istersem o zaman olur
Kişiler ne zaman hazır hissederse
1 ay yeterli bence
Konuşmaya başladıktan 3-4 gün belki 1 hafta sonra.
Sevgili olmadan önce en mantıklısı
Aklın varsa hemen yap
İlk ne zaman müsait olursak
1 ay bi konuşmuş olmak lazım
Parnerler hazır olduğu zaman
flörtleşmeye başladıktan hemen sonra
Samimiyete bağlı olarak 1 hafta ile 1 ay içinde
hiç ilk buluşma yaşamamış olan benn
Ortalama 2, 3 ay yeterlidir
Bunun bir tarihi yok ki.
Ciddi konuşuluyor ise uzatmamak lazım
Sanal, bir ay sonra