Teşekkür ederim @KizlarSoruyor
Sevdiğin insandan ayrılmak mı yoksa aldatmak mı kolaydır?
Teşekkür ederim @KizlarSoruyor

Bence bu sevgi ve karakter ile ilgili bir şey aldatmak en kötü durum ve aldatılmak en kötü duygu, o yüzden ayrılmak olurdu.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#Ayrilik
22 Temmuz, 2023 Cumartesi 18.29
Ben aldatacak kadar karaktersiz bir insan olmadım ve olmam da.. ayrılmak tabi ki de daha kolaydır. çünkü ayrıldığımız zaman sorunları bir arada konuşarak çözebilme şansı olur ama diğer türlü hem eşini ayda sevgilisi aldatmış olur hem de onun günahını almış olur.. Ayrılık ve aldatma, ilişkide ciddi sonuçları olan zorlu ve duygusal süreçlerdir. Ancak genellikle, dürüst ve açık bir şekilde bir ilişkiden ayrılmak, aldatmadan daha etik ve sağlıklı bir seçenek olarak kabul edilir. Bir ilişkide mutluluk ve uyum sağlanamıyorsa, karşılıklı saygı çerçevesinde ayrılmak, uzun vadede daha olumlu sonuçlar doğurabilir ve her iki tarafın da daha sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir. ama işte bazı insanlar bunu yapamıyor maalesef.
Bunun yerine aldatarak o kişinin duyguları ile oynuyorlar..
Eşini hizmetçi gibi kullanan erkekler, eşini banka gibi kullanan kadınlar başka birini sevdiklerinde ayrılmayı değil aldatmayı seçer genelde.
Tecrübe konuştu
Yok başıma gelmedi şükür. Ama uzun gözlemler sonucu bu kanıya vardım.
Sevgilinle ayrıldın mi
Hangisiyle. O senin muhabbeti mi diyorsun yoksa 😅
Aynen hangisi derken?
Hıhım. Bitti.
Ulan Bir kız için beni sildin ya kim olduğunu bile bilmiyordum belki de yanlış anlama vardı
Abi yok ya. Mesajları falan gösterdi kız. Açık açık yürümüştün yani. E seninle de o dönem takipleşince kız uyardı beni. Ben de mecbur hissettim yani.
Ulan ne kinciymişsin 1 yıl oldu nerdeyse 😂
Ben bile unutmuştum yemin ediyorum.
Kız kimdi onu desen yaptım ya da yapmadım derrdim
Söylesem gidip direk ona yazacağından adım gibi eminim. Bu sebeple olmaz. Sonra kız bana yazacak. Sen benden mi bahsediyorsub insanlara diyecek. Uğraş dur. Yeniden onu başıma saramam 😂
Ben unutmadım da birde soruma gelip abaza AKP'li deyince zoruma gitti
Yok ne işim olur düzgün bir kız olsaydı seni de bırakmazdı neyse sen şimdi bir kızı takip ediyorsun umarım aranda bir şey olamaz
Hıhı. Tamam.
Bilmiyorum abiş bence ikisi de zordur.
Rica ediyorum abiş seviliyorsun
Cevap
5Cevap
Sevmeyen insan için ikisi de kolaydır ama aldatmayı hiç bir zaman anlayamam yani sevmiyorsan istemiyorsan ayrıl neden aldatır ki bir insan
Aldatmak kolay olan ayrılmak zor geliyor hayvanlara
Vallahi beni aldatmadım o zaman insan grubuna giriyorum 🤗
Öyle denebilir evet :D
Bazı insanlardan daha şerefli hayvanlar var sözüm meclisten dışarı :) hayvanlara haksızlık olmuş gibi hissettim o yüzden düzelteyim dedim
Zaten benim aşk konusunda şansım olmadı ki sap geldim sap gidiyorum
Seven insan ne ayrılır ne de aldatır... bu sevmeyenler için geçerli
aldatmak ya da ayrılmak.. bilmiyorum çok kararsız kaldım
Sevdiğin insandan ayrılmak zordur, aldatmak ise basit insanlar için çok kolay
Ayrılmak daha zor ama aldatmayı da ikinci bir seçenek olarak tercih etmezdim. Bu sorunun seçenekleri arasında kalmakta istemezdim. İkincisi tarzım değil ilki basarabilecegim birsey değil.
Ayrılmak aldatmayı düşüncek kadar biri ilgimi çekmişse zaten sevmeyi bırakmışımdır ama karşımdaki insanında duygularını düşünüp ayrılmak daha mantıklı
Ayrılmak daha kolay olmalı
Sevdiğin insandan ayrılmak zordur
Aldatmak çok kolay tabii ki
Aldatmak cok kolay gelir bazilarina
Özellikle sevginin ne olduğunu bilmeyene
Kesinlikle
Aşk konusunda çok tecrübeli değilim ama aldatmak bence karaktersizlik
Bende ilk duzgun iliskimde aldatildim ordan tecrube var
Neden aldatmış
Bende bilmiomki cani sikilmis heralde
Ayrılmak
Alxatmak