Her ne kadar kimse fala inanmıyor olsa da 😂 fal baktırdığınızı ve falcının size aldatıldığınızı söylediğini hayal edin.. Bu durumda içinize ufakta olsa bir şüphe düşer mi yoksa önemsemez misiniz?

Her ne kadar kimse fala inanmıyor olsa da 😂 fal baktırdığınızı ve falcının size aldatıldığınızı söylediğini hayal edin.. Bu durumda içinize ufakta olsa bir şüphe düşer mi yoksa önemsemez misiniz?
Hayır tabiki. Benim fallarım hep doğru çıkıyor, tam hayatımda olduğu gibi ama yine de bilmeden etmeden yapamam böyle bir şey. Önce bir az araştırmam gerekir
Fala inanarak ilişki yürütmem...
Teşekkür ederim...
Rica ederim..
Dünyanın en iyi insanıda olsan falcı aldatıyor dediyse aldatiyorsun. ya bu falcilarla burçlara inandıkları kadar insanlar ana babasina inanmıyor..
Hayır tabi ki de fal gibi saçmalıklara inanmıyorum kaldı ki fal için saçımı bile oynatmam
Teşekkür ederim abi
Rica ederim Barış..
Cevap
6Cevap
Önemsemem çünkü işi fala bırakırsak oooo 🥰ben fal baktırmadan önce sevdiğim insan hayatımda ise faldan sonra söylenen uydurmayi asla önemsemem
İşinin erbabı falcı kadınlara saygı duyarım. Dediklerini dikkate alırım. Sevgilim artık sıkı takibimde...
Fala inanma falsız kalma demişler ama o kadar abartmaya gerek yok
Fala göre yapacak değilim ama daha temkinli olurum. Radarıma alırım onu...😄
Fal baktırmam sevmem aslında doğru olduğuna da inanmam yani
fala inanırım eğer sevgilimden şüphe ediyosam açığını bulur sonra ayrılırım fal da ayrılmama yardımcı olur
Gülerim sadece... Beni etkilemez.
Fala inanıp hayatını şekillendirmek kadar saçma bir şey yok, hayır ayrılmam
Hayır tabii ki de sjsjns 😂
😂😂😂 yok artık hayır
Bu devirde aldatmayan kız var mı?
Falcı ile yüzleştiririm ne diyor buuuu😂😂😂
Tabi anında üstüne ağlar mağdur edebiyatı yaparım
Yok be
Yok artık ahaha 😂
Fala inanmam.
E yuh ebesinin nikahi
İnanmıyorum.