Arkadaş ortamında hepimiz erkektik bak diyip fotoğrafı çekenin sarışın bir kız olduğunu gördüm. Hayır o erkek diyip direttikten sonra itiraf etti :( napmam gerek sizce?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şamarı vur bir tane ne olursa olsun bir daha sakın yalan söylemede
Ayrılırdım İnsanlar değişmez değişen tek şey şartlar ve çıkarlar
Böyle yalanlar artarsa eğer seni çok zedeler ayrılmak için yeterli mi diyecek olursan cevabım evet olur ama ilişkiniz hamkımda pek bi bilgim olmadığı için sadece bu duruma göre yorumladım
Yakalama saydın doğruyu söylemeyecektim sen üzülürsün diye diyor.
Afedersin ama neden böyle yalan işine giriyor bak işte bitti anlıyorsun değil mi? Ona olan güvenin zedelendi, nasıl güveneveksin bundan sonra vicdanın rahat edecek mi sence
Güvenmiyorum zaten her dediği ayrı bir palavra gibi gelmeye başladı ama seviyorum:(((
Yok ya zaman zaman eşim de söylüyor yol basinda. kiz kıza icicez dedi tamam dedim , kızların kuzenleri de. varmis 3 kız 2 erkeklermis. niye yalan söyledin dedim izin vermezdn ki dedi tamam dedim
Anlıyorum teşekkür ederim :')
Neyi anladin
Abartmayayım böyle küçük yalanlar olabilir değil mi anlatmak istediğiniz sjdkdk
Anlamadım ki sayi biseyler yaomamislardir demi kuzenleriyle alkollü ortamda
Yok yok sjsjsjs
Oh içim rahatladi acaba dedim
Ne olmuş kız bunları yemiş mi
Yememiş ama yalan söylemesi ve beni ısrarla aptal yerine koyması beni sinirlendirdi. Kızın yansıması gözüküyor ve sevmediğim de biriydi neyse.
Yalanın büyüğü küçüğü olmaz asla geçerli bir tarafı yok benim için. 1 kez söyleyen için ha 1 defa ha 1000 defa aynıdır: o yüzden ben olsam affetmem. Lakin işin şu boyutuda var sen kız var diye gitme gibi huzursuzluk çıkarıyorsan yani senden sebep bu yanlışı yapıyorsa konusulması gereken şeyler değişir
Benim bir kere olsun böyle bir kısıtlamam olmadı -ki zaten kendisi benden izin alan biri değil. Tek yalanı da bu değildi zaten. Yaptığı hiçbir aktiviteyi kısıtlamadım. O kız da orada olacak deseydi en fazla surat yapardım ama erkek erkeğe gidiyoruz yalanı işin boyutunu değiştirdi.
Çok taviz verip g*tünü kaldıran sensin. Yalan söyleyen bir insanla nasıl ciddi ilişki kurabiliyorsun ki? Ben ilk yalanda tekmeyi basardım. Yalan söylemek karaktersizliktir
Sevince bu kadar kolay kestirip atılmıyor. Kendisi de böyle düşünüyor. Buluştuğumuz zaman daha iyi anlayacağım durumu sanırım.
Allah aşkına yalancının birini seviyorum diyorsun. Defalarca yalan söyledi diyorsun. Adamda karakter denen bir şey yok. Ama ne diyim ota değil b*ka konmuş senin gönlün. O çocuk sana ne yaşatsa hak ediyorsun bence
Doğrudur bir şey diyemiyorum şu an söylediğin bu laflara cidden iyi hissetmiyorum
Kendine saygın olsun saygın. Sen kendine saygı duymuyorsunki çocuk sana saygı gösterip dürüst olsun hoş o istesede değişmez yalan bu basit bir şey değil. Şöyle düşün farketmediğin yalanlarıda olmuştur ayakta uyutuyorum diye gülüyordur içinden hatta. Sorsan yemin eder yalan söylemiyorum diye ;)) o kadarda eminim bak. Erkek erkeğeyiz diye yemin etti mi sana?
Yeminler falan etmedi. Sen birazcık büyütüyor olabilir misin çünkü kendine saygın yok, hakediyosun falan gibi şeylerle de haddini aşıyorsun. İlişkiyi böylece bitiremem ve onu da yalana iten benim baskım mı bunu da anlamak istiyorum. Hatalı olduğunu biliyorum ama tekrarı olursa zaten bu ilişkiye bir şans vereceğimi düşünmüyorum. Diğer yalanları ilişkinin başında olan şeylerdi o kadar da büyütmüyorum. Biraz daha dinlemek ve anlamak istiyorum onu.
Bol şans. Yalanın açıklaması olacağına inanmıyorum.
Anında ayrılırım
Yani üzülmemen için demesi bir şey ifade etmez mi?
Hayır
Soğuk yaparim
Ben ayrılmıstım bu sebepten
Abartmamak gerek