+1 yılBence senin yazdığını anlamıştır ve ona göre tedbirini almıştır Bu konuda kadınların yazması sıkıntılı erkekler daha çok yazıyor Ondan dolayı kadınların sosyal medyadan bunu bulmasının tek olana takip ettiği kişilerle iletişime geçme olabilir aileden olmayan uzak semtlerde yaşayan kızlar olabilir erkekler için kolay ve kadınlar için zor Bunu anlaman çok zor gibi zamanla ortaya çıkar zaten bir müddet sonra bir kaç ay sonra yine bir deneme yapabilirsin Ama sahte hesaptan değil tanıdık birinin hesabından olabilir kızların yazması genellikle erkeklerde şüphe uyandırır Bunun amacı ne acaba kim gönderdi diye
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım yazdı zaten ona ben değil yani ben olduğumu anlaması biraz zor
- +1 yıl
Tahmin ediyordur erkekler bakma sen saf göründiklerine
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şüphe edersem neler yaparım ben bile bilemiyorum şu an. O şüphe insana neler yaptırmaz.
Bir zamanlar şüphe duyduğum birisi için öyle şeyler yaptım ki şu an ben bile lan bu ne delilik diyorum. Ama bütün kanıtları toplayıp önüne koydum , gık bile diyemedi. Yanına giderken sevgilimdi , çıkarken bir hiç.02 Yorumla- +1 yıl
su an bende sevgilimi fakeden isletiyorum bana defalarca soz vermesine ragmen hala beni aldatıyor ustelik beni davet etmedigi yerlere fakemi davet ediyor cok kirici hazir hissettigimde bende bulusma ayarlayip her seyi yuzune vurucam ama benimki o kadsr yuzsuz bi insanki yine beni suclu durumuna dusurur kesin
Gizli Üye(36-45)+1 yılDostum asla böyle bir şey yapma diyecektim tam. Ayrıca her aldatan insan rastgele birini arıyor olmayadabilir. Tanıdığı biri ile doğaçlama birşeyler gelişip aldatması da mümkün. O yüzden bence akışa bırak. Sahte hesaptan ya da arkadaş hesabından deneme. Zaten şüphende haklıysan bugün olmasa yarın önüne geliyor yaptığı her şey bir bir
00 Yorumla
Hiiiç işim olmaz. İncilerim dökülüyor benim 😂 hesap aç işlet falan filan. Ama arkadaşıma yaptırmıştım. Sevgili olduğum biri değildi öylesine konuşuyoduk. Tanışmayı istediğim ama güven vermeyen biriydi. Arkadaşım da işletelim istersen dedi asıldı kıza 😂 görüşmedim ondan sonra
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
u +1 yılBunu yapmıştım ama şüphelendiğim için değil :D
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki sonuç ne oldu ayrıldınız mi
- +1 yıl
Hayır, benim sevgilim var seviyorum onu falan dedi sjsdh bu olaydan dolayı ayrılmadık.
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sevgilimden şüphelenmem hiç bir şekilde çünkü sevgilime güvenirim sonuna kadar tabi ki de
00 Yorumla
+1 yılHic oyle s. alaks. alak seylerle ugrasamam. Guvenmedigim yerde kalmam. Aklima ne takiliyorsa karsima alir soylerim. İliskilerimde o kadar durust davranirim ki karsimdaki zaten vicdan yapar yalan soylemez😄Ha oldu da kandirildik, aldatildik diyelim cani sag olsun herkes kendine yakisani yapar🙃
00 Yorumla
+1 yılHayır böyle saçma şeylerle uğraşmam karşıma alır onunla net olarak konuşurum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsuphelendim yazdim ve hakli ciktim gonlumu almak icin hastanelik bile oldu ama hala baska kizlarla (fakemle ve belki de bilmedigim baska kisilerle) konusmaya devam ediyor yanlis manlis umrumuzda degil guvenimizi kirmasin onlar da ve ben kesinlikle boyle biri degildim.
00 YorumlaYaptım ve ağzı sulana sulana yazdıydı
Güvenmiyorum ben00 Yorumla
+1 yılGüncellemene katılıyorum ve senin adına mutlu oldum. Duygularıma yenik düşersem yazma ihtimalim var ama pek doğru bir şey olmaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Bende çok korkarak yazdım ama şüpheyle de bir ilişki çok sağlıklı olmazdı. Şu an çok daha iyiyim çok şükür
+1 yılŞüphem varsa mutlaka haklıyımdır, yanılmam. Ve şüphem olduğu bir ilişkide durmadım, giderim yani. Fake hesapla falan uğraşmam , umrumda olmaz. Fake hesap açmakla işim olmaz. Tek hesabım var o da kendimin. Boş işlerle uğraşmam.
00 YorumlaŞüphelendiğimi, yani bir şeylerin beni rahatsız ettiğini paylaşırdım bu zamanla geçmez ise böyle hissediyorken devam edemeyeceğimi söylerdim ve ayrılırdım. Zorlamamın hiçbir manası yok
00 Yorumla
+1 yılBir kuşu kafeste tutarsan anlayamazsın kaçıp kaçmayacağını serbest bırak eğer hala seninleyse eğer hala kaçmadıysa senindir Sadakat kontrol altına alarak sağlanmaz
00 Yorumlaşüphelenmişsem şüphelerimde haklıyımdır. direkt ayrılırım. kolay kolay şühelenen biri değilimdir çünkü. fake ile uğraşmaya değmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılFake hesap falan açamam.. Ergence geliyor bana bu davranışlar.. Güvenmiyorum demektir ve direkt noktalarım..
00 Yorumla
+1 yılYazmam hiç gerek yok öyle aktrasyonlara.. şüphe duruyorsam gerçektir şimdiye kadar yanıltmadi beni hislerim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, kuzu güven yoksa ilişki yoktur demekki bu duruma kadar süpheye dustuysem ayrilirim gerek yok bu tarz şeylere
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şüpheden dolayı değil de, eğlenmek için yazardım eşime. Hatta güzel fikir deneyim. Cevap yazarsa da hoşuma gider, eğlence olur, kızmam
00 Yorumla
+1 yılben direkt sormak gibi daha medeni bi tercih yaparım
00 YorumlaYazmam şüphe duyarsam alır karşıma konuşurum tepkisine göre ya. Koyarım ya da …
00 YorumlaYazmam. Şüphelenirsem ayrılırım, ruhu duymaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden bu tarz bir şey yapmıştım kaybettim o yüzden artık yapmam sorarım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt kendisiyle konuşurum böyle saçma sapan şeylerle uğraşmak yerine.
00 Yorumla
+1 yılEğer şüphelenirsem yapardım. Sizin adınıza sevindim. Şüpheleriniz doğru çıkmamış.🙂
00 Yorumla
+1 yılBişey varsa ayrılır zaten ne diye şüpheleniyosunuz beyler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Fake hesapla uğraşmam hal hareketlerini takip ederim
00 YorumlaYazmam çünkü ne zaman şüphelensem yakın arkadaşlarım kanka enişte bana yazdı diyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şüphelenirsem bu yollar ile değil ama kendime ispatlar yolları ayırırım.
00 Yorumla
+1 yılŞüphe varsa bitiririm kendimi böyle oyunlarla küçük düşüremem uğraşamam da.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya şüpende yanlişsan en ufak şüpende kanıt olmadan ayrılırsan demekki sen hiç sevmemişsin
- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılBen çok yaptım hepsi de yazdı. Hiç deneme hayal kırıklığı yaşarsın.
00 Yorumla Sınamak şart bu zamanda da herkes aldatır bence
00 Yorumla
+1 yılEvet ayrılmak istemiyorsan eğer bi güven testi yap yaz hemen belli oluyor zaten biliyorum ben yaptım ve çok şeyiini öğrendim aldattığını felan bence yap sonra da için rahat olsun ayrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem badboy olsun istiyorsunuz sonra niye badboy bu diyorsunuz dndjdj
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFake hesaptan yazmam. Direkt olarak onunla bu konuyu konuşurum.
00 Yorumla
+1 yılFake hesaptan yazmam, açık açık konuşurum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHesap aç doğrula birde fake olmadığını kanitla 😂 çok uzun iş en iyisi şüphe varsa ayrılmak
013 Yorumla- +1 yıl
Peki ya yaniliyosa nolacak
Cevap sahibi+1 yıl@hıhıbenyaptim o zaman geçmiş olsun ama şüphe uyandiriyorsa birşeylere vardır onda
- +1 yıl
Hani insanız ya böyle şeyler yapmak yerine konuşma gibi güzel bir yeteneğimiz var oturtur karşısına konuşur
Cevap sahibi+1 yıl@hıhıbenyaptim bacım sen öyle yapmak istiyorsan öyle yap ben böyle yapıyorum. Adam da gizli gizli bunu yapıyorsa sen sorunca he hatun seni aldatıyorum diyecek halı yok ya. İnkar edecek aldatan adam
Cevap sahibi+1 yıl@hıhıbenyaptim sorunca aldatıyorum diyeni hiç görmedim ama sen dene istersen
- +1 yıl
Tamam bacım sende yargısız infaz yap
Cevap sahibi+1 yıl@hıhıbenyaptim şüpheli hareketler yapmasın kadına kıza bakmasın inanayim bende
- +1 yıl
Tabi canım o konuda haklısın ama mesele şu yan yanasın veya görüyorsun ama acaba yapıyomu demek ayri görüyorsan vur tekmeyi
Cevap sahibi+1 yıl@hıhıbenyaptim işte ayrılmam için kanıt lazım öyle sosyal medya hesabıyla uğrasmak çok uğraştirici geliyor bana
- +1 yıl
Ben hiç oyle yapmam sikistiriririm biraz belli eder zaten kendini şöyle doğruyu ama bidaha sakın yapma derim bunu 2 sefer dededim ikiside öttü
- +1 yıl
Sonrası zaten meçhul
Cevap sahibi+1 yıl@hıhıbenyaptim bilmiyorum tercih meselesi ben uğraşmak istemedigimden hemen yol veririm
- +1 yıl
Bu senin düşüncen tabi
+1 yılŞüphe ettiysem açık açık konuşurum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazmam şüphelerimi ona söylerim ona göre yol çizerim
00 Yorumla
+1 yılÖyle şeyler bana göre değil
Onunla açık ve net bir şekilde konuşurum00 Yorumla
+1 yılŞüphe tek gerçek olduğu için ve sevdiğiniz birine şüphe ile bakmanız çok acı olduğu için hislerinizi guvenin ve vaktinizi boşa harcamayın
00 YorumlaYazdım ve benim hakkımda iyi şeyler söylemedi hatta hoşlandığı kıza çıkma teklifi etmesine yardim ettim ve ben deilim o
00 YorumlaDoğrusunu yalnışını boşveririm. İçime en ufak bir süphe düştüyse yaparım baktım dönüyor by derim hayatıma bakarım. Neden kafamı yoracakmışım
00 YorumlaYani bende yapmıştım aldattığını öğrendim tavsiye ederim yapmanı yalnız hesap açarken fake maili kullan yoksa iki hesap birden engel yersin öxşwmwşwh
00 YorumlaEvet bir keresinde denemıstım düştü mal gibi yanılmamışım. Ve hatta buluşma ayarlayıp gidip masasına burada ne yapıyorsun demişliğim var
035 Yorumla- +1 yıl
Ahaha sen aynı benim kafadansin sjsksks aynisinin cok benzerini yaptım. Burcun ne
- +1 yıl
Koç 😀. Çok iyi yapmışsın böylelerine hayatlarında en az bir kere ders vermek gerekiyor benimki de s. k gibi kalmıştı djdke
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Bini görünce tabi sjskwk
@Mericeyn10 aynens sjs - +1 yıl
Sende çok iyi yapmışsın şu anda var mı sevgiliniz?
- +1 yıl
Aynen öyle ustaa.
- +1 yıl
1 yıl 7 gündür sevgilim yok :)
- +1 yıl
ben de yapiyorum su an gonlumu almak icin gunlerce kapimda yatti affettim 2 gundur sevgiliyiz ve hala fakemle konusmaya devam ediyor ne zaman benim sevgilim var diyip kesecek diye bekliyorum
- +1 yıl
hatta bende mi bulusma ayarlasam sizin gibi? bakin cok mantikli hazir hissettigimde bunu yapicam
- +1 yıl
aynen de kaybedecek bi seyim yok Şu an
- +1 yıl
hic zannetmiyorum da neyse
- +1 yıl
olsa nolcak ki bu zamana kadar yaptigi cok sey icin pismanim dedi gunlerce kapima geldi kopek gibi dil doktu ama hicbir sey degismemis
- +1 yıl
cunku ayrildigimda cok aci cekiyorum hicbir sey kafami dagitmiyor zaman gecmiyor bir sekilde yeniden oluyoruz
- +1 yıl
@herseyguzelolacakmis aşkım senin ilişkinin aynısını bende yaşadım sürekli kavga gürültü ayrılma akillanmadan ben ona gidiyordum barisiyorduk 2 sene böyle toxic ayrıl barış gitti. En sonunda işte telefonunda kızı yakalayınca son nokta oldu senin gibi buluşma ayarladım ve o ikisini öyle görünce öyle bir sildim ki hayatımdan şimdi 1 yıl oldu Allah'a çok şükür çok rahat ve mutluyum iyi ki bitmiş.
- +1 yıl
biliyorum bitirsem 1 ay sonra falan bende unutup normal hayatima donerim ama 1 hafta bile cok dayanilmaz geliyor ve zaten unutmama izin vermiyor sayisiz numara engelledim hala farkli numaralardan ariyor yetmiyor evime geliyor simdi isletiyorum iste hazir hissettigimde bende bulusma ayarlayip baskin yapicam zaten gittigi her yere beni davet etmeyip fakemi davet ediyor bunlar cok dayanilmaz bende cok dayanamam yani
- +1 yıl
Sen bütün bunlara nasıl dayanıyorsun? Bak böyle devam edersen bir süre sonra bu durum sana normal gelecek ve belki de affedeceksin. En kısa sürede ona yol vermelisin.
- +1 yıl
dedigim gibi soguyorum hazir hissettigimde fakeden bulusma ayarlayip sucustu yapicam
- +1 yıl
Ben yol verdim zaten
- +1 yıl
En iyisini yaparsın , hayırlı olsun vereceğin karar
- +1 yıl
@herseucokguzel gerçekten nasıl dayandın bütün bunlara ya yani ben sana şunu söyleyeyim ilişkiyi bitirmek için illa baskın yapman gerekmez ki soğumak ilişkiyi bitirmek için gayet geçerli bir sebeptir. Bu çocuktan sana hayatın boyunca hayır gelmeyecek. Bence baskın yapmayı bekleme en yakın zamanda hayatından çıkarmanı şiddetle tavsiye ediyorum. Sonra da silmen lazım. Aşk böyle bişey belki ama böyle bir adamı sevmen seni zaten fazlasıyla yıpratmışken sen hâlâ yıpratmasına göz yumuyorsun göz göre göre. Karar senin tabi ama gözünü açmalısın. Hayırlısı olsun hakkında
- +1 yıl
@usta81 soruyu ben ikinize de yöneltmiştim aslında yazılıyor falan ayıp olmuyor mu biraz 🤔
Evettt yazarım bence doğru Değil ama şüphelendirmicekti..
10 Yorumla
+1 yılYazarım ama güvenemeyeceğim erkekle de beraber olmam
10 YorumlaGenelde fakaler anlaşılıyor ve rezil oluyorlar. Güven bittiyse ilişki de bitmeli diye düşünüyorum..
00 YorumlaŞüphelendiğin her şey doğrudur. Hiç bir kadın durduk yere şüphelenmez
05 Yorumla- +1 yıl
Bu tamamen egoislik ya koca bir yalan her kadın yanilabilir tıpkı tüm insan oğlunun yanılmış olabilecegi gibi kadınların süper gücü yok yani , 😂😂
- +1 yıl
Valla canım benim işim kadinlarla belki günlük 150 kadınla konuşuyorum ve inan senin hayal gücün gibi deyil o işler o kadar çok kocasını suçlayıp ayrılıp veya kavga edipte şupelerinde yanlış çıkan kadın gördum
- +1 yıl
😂😂😂 komik ufaklık kendine iyi bak
+1 yılYaz bence.. etik değil
02 Yorumla
Soran+1 yılEtik değil biliyorum ama içimdeki şüpheyi atmak istiyorum
- +1 yıl
Sen değil ama bi arkadaşına yazdır ;)
+1 yılŞüphe uyandırsa ayrılırım zaten olmaz net
02 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorsanız ve sadece denemek için yazmaz misiniz
- +1 yıl
Yazmam denemek için bile sevgi ayrı bir şey karakter adamlık güven ayrı bir şey yapacağı ihtimalini bile düşünüyorsam olmaz yani devam etmem
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yıl😂vardır oyle huylarım
10 Yorumla Yazmam. Şüphelendiğim ilişkiyi de devam ettirmem.
00 YorumlaGerçekleri yüzüne söylemek en dogrusu
00 YorumlaZaten sevgilim beni aldattı ki^_^
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil ama yapan çok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı yerlerden takip ederim
00 Yorumla
+1 yılHayal kırıklığına uğramaktansa yazmamak daha iyi
01 Yorumla- +1 yıl
Yazarım tabiki
Yazarım. Amma pişman oldum sonra. Sağlıklı değil
00 Yorumla
+1 yılEvet yaparım şimdi ki sevgililer güvenilmiyor
00 Yorumla
+1 yılyazmam direkt ona söylerim
00 YorumlaYapmadığım şey değil, iyi ki yapmışım.
00 Yorumla
+1 yılİşim olmaz şüphem varsa ayrılırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılhesaptan aşk mesajları atarım
00 Yorumla - Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne