Sevgili kişisinin fake hesabı olması, sizde şüphe uyandırır mı? Misal, orijinal hesabından engellemişsindir, aranız bozuktur, pat fake hesaptan yazar sana :D peki ya sonra? Şüphelenir misin? İrdeler misin bu konuyu?
Sevgilinizin fake hesapları olması, sizde şüphe uyandırır mı?
Hi hi bunu da yaptık çok şükür ajdjsjd aşkından öldüğüm bittiğim biri vardı. 1 yıl kadar konuşmadık. Sonra şeytan dürttü fakeden takip ettim. Tak kabul etti geri takip etti bi de mesaj attı. Neyse konuşuyoruz falan ertesi gün normal hesaptan ekledim. Tak ona da yazdı. Ben iki hesaptan da konuşuyorum, parmaklarım birbirine girdi çakmasın diye arkadaşa verdim hesabı o yazıyor falan artık neyse. Sonra birdenbire dedi ki fake hesaba "ana hesabından devam edelim zor olmuyor mu iki hesaptan da konuşmak"... ben şok tabi. Nasıl anladın dedim senden başka hangi manyak beni fakeden takip edecek demişti😂 sonra uzunca bi süre fake hesap istek atınca sen misin diye sordu zor ikna ettim zaten takipleşiyoruz ne gerek var fake hesaba diye. Yani güveni kırıyor
Fake hesap olması bende şüphe uyandırır. Sevgilim yok ama olsaydı böyle bir durum yaşasaydım şüphelenirdim ama ona direkt düşüncemi söylemezdim beklerdim nasıl olsa bir gün kokusu meydana çıkar sonsuza kadar hiç bir şey gizli kalmaz. Sırf bana yazmak için o anda yeni fake hesap açtıysa bir şey demezdim ama uzun zamandır böyle sahte bir hesabı varsa o zaman şüphelenirdim. Ona belli etmezdim zamanı gelince ortaya çıkmasını beklerdim, eninde sonunda neden böyle hesap olduğu ortaya çıkar zaten.
Detay kısmındaki gibi seyler yasamiyoruz biz. Wpden konusuyoruz, Instagram kullanmıyor. Yani bir hesaptan engelleme, digerinden yazma olmaz.
Soruya gelirsek sorun fake hesabi olmasi degil bunu benden gizlemesi. Benimde Instagram hesabim var görseniz fake gibi fotosuz isimsiz ancak tek. Böyle bir seyse yine sorun etmem. Zaten fake hesabi oldugunu duyunca şüphelenecegim biriyle birlikte olmam.
Yo uyandırmaz hsjdjd Yani benim ona bu kadar değer vermemdeki aslında amaç Bu çünkü olun Beyin prensibi diğer erkeklere göre baya farklı çalışıyor yani kesin vardır bir bildiği derim bir şey dememjdjfj 🤣 Ama arada tabii ki dalga geçerim kfjfj
Haberim varsa böyle bir durumdan sebebini açıklayabiliyor ve istediğim anda şifre vs verebiliyorsa sıkıntı yok. Diğer türlü ciks. Soğurum. İstemsiz bi şekilde soğumaya meyilli Bi yapım var maalesef...
Evet uyandirir. Ne halt yemeye fake hesap acmis kafamda soru isareti olusturur. Burnundan getiririm yakalarsam. Allahtan oyle seylerle ugrasan biri degil de kafam rahat 😁
Buzz gibi soğudum, sildim, inkar etti hep. Gerçi orjinal hesbında da şu kankam bu da en yakın arkadaşım dedi ama ben yemedim gözümün önünde fingirdeşmesinden huylandım. Böyle diyenlerden korkacaksın esas