- Aşk İlişkileri konusunda 267,1b cevap paylaştı.
u +1 yılGünaydın :) Ben her zaman için sessiz kalırdım yani tabi ki de hiç ilişkim olmadı ama eğer bir gün sevgilim olursa ya da eşim olursa ben sakin ve sessiz kalmayı tercih ederdim her zaman için. çünkü eşimin ya da sevgilimin üzülmesini hiç istemem hayatımda sadece ve sadece onun mutluluğunu isterdim bu yüzden de ya sessiz kalırdım ya da evet hayatım aşkım sen haklısın derdim
hanımcı olmak öyle kolay değil sonuç olarak :D şimdi ki ilişkiler de erkekler kadınlara hep kötü davranıyorlar çünkü korkak ve karaktersiz oldukları için de güçleri sadece kadınlara yetiyor. ama ben sevdiğim kadına bunu hayatta yapmazdım
14 Yorumla- +1 yıl
Sen başkasın zaten barış 👍
- +1 yıl
Teşekkür ederim şu sözü duymak o kadar güzel ki. :))
- +1 yıl
İnan öylesine değil gerçek. Teşekkür ediyorum yorumun için 🙂
- +1 yıl
Rica ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılKavgayı genellikle eski flört ve sevgililerim başlatırdı ama kavgayı da ilişkiyi de ben bitirirdim. Tartışmayı seven bir yapıya sahip değilim. Tıpkı Dostoyevski'nin yaşadığı durumun benzer olanlarını yaşıyorum. Hakarete hakaretle karşılık vermek istemiyorum çünkü karşı taraftan çok kendi duygusal ve zihinsel sağlığımı önemsiyorum. Bıçak kemiğe dayanmadığı sürece bir pisliğe dönüşmüyorum. Tartışmaya girmeyip cevap vermeyince ve o kişiyi hayatımdan atınca karşı taraf kendisini tamamen haklı bulduğuna dair mesajlar gönderiyor ve imalar da bulunuyor. Bunun benim için hiçbir anlamı yok. Ben kendimi bildikten sonra başkalarının yaptığı algılar ve gerçeği bükme söylem ve hareketleri bana pek tesir etmiyor.
13 Yorumla- +1 yıl
O mesajlardan etkilenmeyecek bir karakterin varsa çok şanslısın ben çabuk etkilenebiliyorum sinirli bir yapım var zaten anında yükselebilirim
- +1 yıl
Geçmişte fabrika ayarlarımla (Duygularımla) fazlaca oynandığı için artık pek etkilenmiyorum. Mantıksal yaklaşımlar, duygularımın önüne geçiyor. Yine de duygusal sağlığımı koruyorum. Aslında çok duygusal biriyim fakat bu duyguları kontrol edebilecek ve mantığımın rehberliğinde soğukkanlılıkla hareket edebilecek bir olgunluk seviyesine ulaştığımı düşünüyorum.
- +1 yıl
Ne güzel hep bu modda kal kimse senle uğraşmasın umarım 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılSöz o kadar doğru ki anlatamam.. Kavgayı başlatan biri hiç olmadım. Daima huzursuzluk çıkmasın, aramız bozulmasın diye alttan alan taraf oldum. Çözümü arayan kırmadan kırılmadan orta yolu bulmaya çalıştım. Sadece bir kez aklımdan geçenleri söyledim ve karşımdan gelen tepkiye öyle üzüldüm ki ben seni nasıl üzerim diye haftalarca düşünmüştüm. Belki de o yüzden bu ponçik kalbim hep kırılıyor. Karşımızdaki bize bir şeyler söylerken ben susuyorsam haksız olduğumdan değil o bana ağzına geleni sayarken ben hala onu üzmemeyi düşündüğüm içindir. Benimde ağzıma geliyor bazı şeyler ama işte… bırakalım onlar kendilerini haklı görsünler. Canları sağolsun
125 Yorumla- +1 yıl
Canları sağolsun demekle olmuyor işte. Ben kırılıyorsam o da kırılsın demelisin. Neden sen kırılacaksın neden üzüleceksin ki kalbini ve ruhunu korumaya al
- +1 yıl
Aslında o kadar haklısın ki. Ama yapı meselesi işte bu. Yani ben sevgilim için değil sadece insanları kırmayı üzmeyi sevmiyorum ki sevdiğim insanı sen hesap et. Aldım zaten kendimi korumaya komple kapalıyım aşk işlerine. 😂
- +1 yıl
Mantıklı bu arada benim profile gir duvar fotosuna bak tanıdık gelecek mi kdjd
- +1 yıl
Anaaaaa bu geceyi aydınlattığımız gece ❤️💛 süper lige çıktığımız gün dimi oradaydım bende 😂😂 sen demesen hiç o gözle bakmayacaktım 😂😂
- +1 yıl
Hayır ya o gece değil bu seneki kutlamalardan 😄😄❤️💛
- +1 yıl
Bu sene ben gelemedim biraz uzaktım da neyse sen gitmişsin benim yerime anlaşılan 🙏🙏
- +1 yıl
Asla kaçırmam 😅
- +1 yıl
Bir dahakine o zaman tekrar oradayım elimizde bir Göztepe’miz var zaten❤️💛
- +1 yıl
Hiç birşeye değişmeyiz ❤️💛
- +1 yıl
İzmir havası getirdiğin için teşekkür ederim 😇
- +1 yıl
Körfezdenn selamlar 😄 nerdesin ki
- +1 yıl
Bende aslında bir körfezdeyim😂😂 şu an Bakü bir haftaya İzmir 😂
- +1 yıl
Körfeze dönüş 😄😄 iyi bakalım hoş geldin şimdiden
- +1 yıl
Evet evet 😂 teşekkür ederim çok 😇gelinceye kadar İzmir sıcaktan erimez umarım😂😂
- +1 yıl
Eriyecek gibi duruyoruz ya bakalım 😄 kışın dön daha iyi bence
- +1 yıl
At kendini soğuk sulara erime noktasına gelince😂 erisem bile İzmir ayrı ya bilirsin başkası anlamaz o tutkuyu 😇
- +1 yıl
Atıyorum yoksa durulacak gibi değil. Nereye gitsem özlüyorum İzmir bambaşka bişey yaşayan bilir 😄
- +1 yıl
Seni kıskanmadım ki hiç şu an 😂 daha denize bile giremedim ben ama güzel kavruldum bak yalan değil 😂 İzmir bir tutkudur dediklerinde bilmezdim anlamazdım artık anlıyorum😇
- +1 yıl
Biraz uzaklaşınca anlıyor insan nasıl bir şey olduğunu 😄 1 haftaya gelir serin sulara atarsın kendini az kalmış gelmene zaten
- +1 yıl
Direk uçaktan atlayacağım denize öyle bir istiyorum 😂
- +1 yıl
Havadan dalış ha 😂😂😂 yere inmeyi bile bekleyemiyosun o derece özlemişsin güzelmiş 😂😂
- +1 yıl
Tanımlanamayan cisim diye görürsün haberlerde 😂😂😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣 seni çılgın
- +1 yıl
Övgü olarak aldım 😇😇
- +1 yıl
Tabiki de 😊😊
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKavga, trip tarzım değil. Sessiz kalmak da gerilim sebebi. En iyisi kadın ve erkek ayrı ayrı tek başlarına yürüyüş yapıp müzik dinlesinler, eve dönerken de tatlı alıp meseleyi tatlıya bağlasınlar 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir çözüm sevdim 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Sevenlerin kavga etmesi çok saçma. Tartışma esnasında iki kişiden biri susmalı, geri çekilmeli, alttan almalı. Öfke kötüdür. Öfkeli olan ayakta ise otursun. Oturuyor ise uzansın. En iyi pehlivan öfkesini yenendir...
Ben ne kavga başlatır ne de sessiz kalırım. Duruma göre değişir mümkün olduğunca orta yolu bulmaya çalışırım ve her türlü bulurum! 😅117 Yorumla- +1 yıl
Kavga da edilir sessiz de kalınır ama orta yolu bulmak başka bir şey bunu herkes yapamaz. Herkes kendini haklı görmeyi bırakırsa dengeler çok güzel kurulur
- +1 yıl
Evet edilir ama bana göre saçma bir şey. Mantıklı değil. Katılıyorum kendimizi haklı görmeyi bırakmalıyız, işimize geleni değil doğru olanı yapmalıyız
- +1 yıl
Sen hiç kavga etmez miydin cidden 😄
- +1 yıl
Etmem 🥰 mümkün mertebede yumuşatırım kavga olmadan çözerim 😅
- +1 yıl
Hmm çok tatlı 😆😆
- +1 yıl
Senin güzelliğin 😅 Yani mutlu olmak varken mutsuzluğun anlamı ne ki 😅
Mesela tatlı tatlı atışmalara varım birbirimizi kırmadan bana naz trip kur gibi geliyor 😅
Tartışma münazara müzakere güzel olur ama acaba nasıl daha mutlu oluruz nasıl daha iyi oluruz diye 😅 - +1 yıl
Doğru söylüyorsun ama insan bazen sinirlenince kalpler kırılabiliyor tabiki keşke hiç olmasa
- +1 yıl
Sinirliyken kalp kırılmamalı, sinir anında insanın ağzından kötü şeyler çıkar çıkabilir bunları normal görmeli sakinleşince ne dediği önemlidir 😊
- +1 yıl
Çokta kötü şeyler çıkmasın ya kalp kırıldı mı geri dönüşü olmayabiliyor bazı şeylerin 🫤
- +1 yıl
Benimki kırılmaz çünkü bilirim sinirden söylemiştir 😊
Sende kırılma bil ki normal bir şeydir
Bende olmaz o - +1 yıl
Kalbimi kazanırsa sorun etmem tabiki 😀
- +1 yıl
Mantıklı 😅
Ama bak sinirli değil normalde kötü söz ediyorsa sıkıntılıdır ona dikkat - +1 yıl
Sinirli değilse ben onu hallederim merak etme kimse bana kötü bir şey diyemez denesin bakalım 😅
- +1 yıl
Hehehe yakışır 😅işte böyle kendini ezdirme😅
Gönlünce olsun 🫡 - +1 yıl
Ezdirmem haklıysam susmam 😊 seninde gönlünce olsun dikkat et kendine
- +1 yıl
Müthiş 😅 Amin inşaAllah 😊 Sende sende 😅
- +1 yıl
🧚🙏
+1 yılGenelde kavgayı başlatan taraf olurum birçok şeyi sessiz kalamam bundan dolayı problemler çıkar bu sadece aşk hayatın değil aile hayatında da böyle oluyor
10 Yorumla
+1 yılAynen resimdeki gibi yapıyorum genelde. Ama senin dediğini yapmak lazım. Sustukça insanın içinde çığ gibi büyür sorunlar. Arkadaşlık ilişkilerinde sustuğumdan dolayı çok sıkıntı çektim. O yüzden artık daha dikkatli davranıyorum, üslubuna uygun bir şekilde rahatsızlıklarını dile getiriyorum
10 YorumlaO an ki ruh halime göre değişiyor. Bu ara her şeyi yakıp yıkasım var. Bir gerginim anlatamam 😅😂
11 Yorumla- +1 yıl
Aman sakin 😅
+1 yılGörsel tam tamına ben.. kirmamak adına ne kadar çok kırılmışim... bazen aslında sessizlik de net bir cevaptır tabi anlayana...
17 Yorumla- +1 yıl
Anlayan varsa sessiz de kalırız ama kendilerini haklı görüyorlar ne yazık ki..
- +1 yıl
O anlık görüyorlar emin ol.. peki sonra bunu idrak ediyorlar tabi idrak. edene kadar neler değişiyor tahmin edilemez.. ama sonuçta idrak bile büyük bir adım:)
- +1 yıl
O anlık görmüyorlar
- +1 yıl
İdrak edene kadar kırılan kırılıyor ama canım ya. Bazen geri dönüşü zor oluyor işte
- +1 yıl
Olmuyor doğru ama kaybeden sen misin hayır... kazanıyorsun bu güzel:)
- +1 yıl
Kesinlikle bu en güzel tarafı işte içimiz rahat 😊
- +1 yıl
:)
+1 yılBen kavga etmeyi seviyorum vallahii. Çıkartan da olurum çıkarttırırım da 😃
16 Yorumla- +1 yıl
Bana tehlike diyene bak shsh kaosla besleniyo adam
- +1 yıl
Ama eğlenceli 😂
- +1 yıl
Bence de 🤣🤣
- +1 yıl
Yaşasın kaos wjdjd
- +1 yıl
Gelsin kavgalar kopsun kıyamet dnjdnd çok fenasın yaa🤣🤣🤣
- +1 yıl
Allah vergisi ne yapalım ajsjs
+1 yılBiz sık kavga etmeyiz edince de genelde ben başlatmam bunu kendisi de kabul ediyor zaten😅
13 Yorumla- +1 yıl
Sessiz kalan tarafsız yani 🙂
- +1 yıl
O daha duygusal haliyle daha fazla tepki gösteriyor ben genelde kriz anlarını iyi yönetirim sonradan canına okurum haklıysam 😂
- +1 yıl
Önemli olan o anlarda yönetebilmek zaten tebrik ediyorum 😆😆
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKavga da başlatmam olumsuz bir durum varsa eğer sessizde kalmam. İlişkide her zaman yapıcı davranır, haklı olsam dahi üstelemek yerine yanlışı göstermeyi ve doğru iletişim kurmayı tercih ederim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre hepsiyim. Benimle normal şekilde ilişki yaşamak pek mümkün değil, zira uçlarda yaşıyorum bir çok duyguyu..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKavga başlamaya çalışan kişiden uzaklaşan, kaçan tarafım. Çünkü bazı kişiler kaostan besleniyor
10 Yorumla Ben kavga, gürültü sevmiyorum ruhuma iyi gelmiyor..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. sessiz kalırım. ağzımdan onu kıracak bir şey çıksın istemem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKavgayı başlatan da benim sessiz kalan da benim bir yere varmıyor birbirimizi anlamadığımızı farkedip susuyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılilişkilerden uzak durunü
sorun yok
problem yok
ama soytarsıız yapamıyorsunzu değil mi05 Yorumla- +1 yıl
Yakın olduğumuzu kim söyledi😂 bunlar uzak durmamızın sebepleri işte
- +1 yıl
kargocua bile sevdalanan var bacım
- +1 yıl
Kargocu gene iyi. Hiç görmediği insanla 2 muhabbet edip aşığım diye dolanan var ona ne diyosun😂
- +1 yıl
makarna ile beslenmenin yan etksii bunalr hep
- +1 yıl
Mantıklı 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSessiz kalan tarafım.
10 Yorumla Genelde başlatan tarafım
10 Yorumla
+1 yılsessiz kalmak bazen en iyi cevap olabiliyo
11 Yorumla- +1 yıl
Kendilerini haklı da zannedebiliyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKavgayı büyüten tarafım 🤣
130 Yorumla- +1 yıl
Senden olumlu bi hareket çıkmaz ki ya başlatırsın ya büyütürsün yaparsın bişiler 🤣
- +1 yıl
Çıkmaz valla haklısın 🤣 gidip bir köşede kendimi döveyim yoksa akıllanmam ben 🤣
- +1 yıl
Dövme ben sana kargo atıcam özel birşeyler çıkacak paketin içinden sen onu bekle jdjddj
- +1 yıl
Arı falan çıkmasın bak paketten korkarım ben arıdan 🤣
- +1 yıl
Ortaya karışık birşeyler yaptırıcam sana özel 😂😂
- +1 yıl
Benim de sana güzel hediyelerim var 🤣
- +1 yıl
Ay çok tatlıymış tişkürler 🤣🤣
- +1 yıl
Günde 3 kilo et yer, et vermezsen seni yer. Benden uyarması 🤣
- +1 yıl
O kadar kapasite yok onda. Bak yine sallıyorsun farketmedim sanma djjdjd
- +1 yıl
Yani kemikli olarak 3 kilo demek istedim 🤣 bende sallama olmaz 🤣
- +1 yıl
Kıvır sen kıvır 🤣 kemikliymiş seni vercem ben ona bütün kış doyar zavallı
- +1 yıl
Ya ben onu yersem? 🤣 ondan sonra beni beslemek zorunda kalırsın. Ben günde 10 kilo kemiksiz yerim ona göre 🤣 hiç böyle bir riske girme bence 🤣
- +1 yıl
Senden beklenir valla yersin tamam öldür bunu yok et istemiyorum 🤣
- +1 yıl
Noooo o artık senin böcüğün 🤣
https://www.youtube.com/watch?v=8-qLYk6otpE - +1 yıl
Sahiplendirebiliyoz mu bunu 🫤
- +1 yıl
Hayır onun sahibi sensin. Ölene kadar seninle ve bu canlı insandan uzun yaşıyor 🤣
- +1 yıl
İyi yolla gelsin en azından sadık olur 😂
- +1 yıl
Çok sadık evet. Adını da sadık koyabilirsin 🤣
- +1 yıl
Hayır yosma koyucam canım öyle istiyo😂
- +1 yıl
🤣🤣 aaaa çok ayıp kırılır böcüş. Damlon koyalım olsun bitsin 🤣
- +1 yıl
Ahahah yaratıcılığın bu kadar mı 😅
- +1 yıl
Vantilatörün rüzgarı yüzüme vurunca düşünemedim birden 🤣 şu vantilatörü kapatayım bir dakika ondan sonra mantıklı şeyler söyleyebilirim 🤣
- +1 yıl
Bekliyoruz mantıklı açıklamanı 😅
- +1 yıl
Yok halen aklıma bişi gelmedi. Vantilatörün günahını almışım 🤣
- +1 yıl
Tamam işte yosma kalsın güzel oldu bence
- +1 yıl
Kalmasın ya bişi bulucam ben. Damzilla olsun 🤣
- +1 yıl
🫤🫤🫤🫤🫤
- +1 yıl
asdflkjdlfjk beğendin de mi 🤣
- +1 yıl
Beğenmek ne kelime hayran oldum 🫤
- +1 yıl
Yesss kafam çalışmaya başladı 🤣
+1 yılHuyum batsın ama ben sessiz kalamam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen başlatılırım heralde ya
10 Yorumla
+1 yılHiç kimseye ilişemedim ki kavga edeyim 🤣
16 Yorumla- +1 yıl
Tamam lan itiraf ediyorum. Bir ilişme girişiminde bulunmuştum ciddi ilişki istiyorum dedim nasıl yani hiç gülmeyecekmiyiz dedi koşarak kaçtım 🤣
- +1 yıl
😂😂😂😂 iyi yapmışsın çok mantıklı bir hareket olmuş bu
- +1 yıl
Öylesine hızlı koşmuşum ki, elli metre sonra niye koşarak kaçıyorum lan ben fakirmiyim ki dedim kendi kendime taksiye bindim mobil uzaklaştım 🤣
- +1 yıl
Kız da öylece kaldı heralde yazık 😂
- +1 yıl
Başak burcuyum aptallığa tahammülüm yok dedim 🤣
- +1 yıl
😂😂😂😂 iyiyimiş
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBaşlatirim😂
10 Yorumla
+1 yılDegilimdir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSessiz kalan kişi
10 Yorumla
+1 yılYerine göre.
10 Yorumla
+1 yılKavga edince sevişen taraftayım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYokki ilişkimiz 😂
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri