Aşk İlişkileri Evli birine aşığım sonu yok nasıl unutacağım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor dün tutamadım kendimi yazdım yine birazda sağlık sorunlarım çıktı modem aşırı düşük duygusal olarak bitiğim Evli birine aşığım sonu yok nasıl unutacağım? Cevapla Evlilik Soruları Modem Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen yazarak akıl karıştırıyorsun, o sana cevap vererek eşine ihanet ediyor. Belki hiç birşeyden haberi olmayan bir insanın da ikiniz ahını alıyorsunuz. Sonu olmayan bir yolda diretmenin mantığı yok. Duygusallıktan arınıp gerçekçi bakman gerekir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çok zor ya Yorumla
Dready Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Bence tam birbirinize göresiniz. Biri evli biri ile takılır diğeri daha g harfi bile kullanamaz. Muhteşem ikili. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evli olmasına rağmen sana yazıyor olması karaktersizliğinin kanıtı 0 0 Yorumla
Batusir Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl q harfini kullanan birine mi aşık oldun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl vallahi oldum :D Yorumla Batusir +1 yıl Ulan şu kadar şanslı olamadık hayatta 😂 Yorumla