Çok utanarak yazıyorum sabah saat 5.30 oldu ben hala ağlamaktan yatamıyorum. 21 yaşındayım 38 yaşında 1 çocuğu olan evli biriyle sevgiliyim ve gerçekten çok seviyorum her yönden ilkim olduğu için daha çok bağlandım unutamıyorım ne kadar ayrılsakta hemen barışıyoruz onunda sevdiğinden eminim ama eşiylede bir problemi olmadığından eminim. Kendimi çok çaresiz yalnız hissediyorum. Boğuluyor gibiyim çok yorgunum onsuz daha kötüyüm ama bu durum düşünmek kıskanmak herşey beni çok yordu ne yapmalıyım nasıl vazgeçebilirm?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEmin ol bu durum sadece sana kötü hissettiriyor. Karşı taraf evliliğini mutlu mutlu yaşarken sen maalesef bu saatte ağlarsın. Eğer ilerde o adamın eşi öğrenirse resti çekeceği tek kişi sen olursun. Ya eşinin öğrenmesini bekleyeceksin daha da acı çekeceksin, ya da iradeni koruyup hayatından çıkaracak ve yoluna bakacaksın.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok ayrıldım haftalarca konuşmadığımda oldu çok yazdı ama yine sonunda barışıyorum irademe sahip çıkamıyorum psikolojim alt üst oldu 9aydır birlikteyiz eşi ve oğlu yeni yeni şüpheleniyor bu yüzden yanımdan artık erken gidiyor tamamen bitmesindende korkuyorum anlatamıyorum bile düşüncemi yorumun için fikrin için sağol🙏🏻
- +1 yıl
Ben de benzer bir durumu yaşamıştım ve sonuç tamamen anlattığım gibi oldu. Böyle ilişkilerin sonu hep aynı zaten, sen de kendine yazık etme belli ki genç, güzel birisin. Geleceğinin olabileceği kişiler karşına çıkacak ve bu kişileri elinin tersiyle itme. Aksine en büyük pişmanlığı gerçek kişiyi bulunca eskiden böyle bir ilişki yaşadığın için duyuyorsun. Rica ederim. 😊
Soran+1 yılYavaş yavaş uzak kalmaya başladım umarım bende senin gibi tamamen unutabilirim 🙏🏻İyi akşamlar sağol tekrardan🙏🏻
- +1 yıl
İyi akşamlar, umarım. :)
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle üzüntünü anlayabiliyorum, benimde bir sevgilim vardı 30 yaşındaydı, sonradan öğrendim evliymiş, uzun bir süre zaman durdu öyle hislerdeydim ama şunu söyleyebilirim, kendi yaşındaki insanlarla tanışmaya çalış.
04 Yorumla
Soran+1 yılUzun süredir birlikteyiz artık yaşıtlarımla eğlenemiyorum bile çok çocuk geliyorlar bilmiyorum nasıl unutacağım.
- +1 yıl
Zamanla unutacaksın hem iyi yönünden bakmak gerekiyor sen daha 20 yaşındasın, 10 sene sonra o 48 yaşında olucak sen gençken o yaşlı olacak, onun gibi olgun insanlar var yaşıtlarında unutma kimse vazgeçilmez değildir
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumun için🙏🏻
- +1 yıl
ne demek yardımcı olmamı istediğin başka konu olursa buralardayım
Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Sana sadece bir soru sormak istiyorum... Tanıştığınızda veya ilişkinize başlamadan önce bu adamın evli olduğunu biliyormuydun yoksa beraber olduktan sonra mı söyledi?
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordum
Soran+1 yılYalan söylemedi aslında konuşuyorduk ortak tanıdıklarımız vardı evli olduğu aklıma gelmedi samimi olduk sürekli karşılaşarak sonra ilerleyince söyledi ama benim hislerim zaten yoğundu geçer sandım hevestir o an yanlış olduğunu biliyordum ama yinede devam ettim şu an pişmanım ama aradan uzun zaman geçti ayrılmak zor geliyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
50Cevap
+1 yılŞu an yaptığın çok iğrenç.
Ama utanmana sevindim, pişman ol yaptığından.
Resmen adam aldatıyor, sende yardım ediyorsun. O kadına yazık değil mi?
İradeni kullan, kendini zorla. Bence Kadına ne olup bittiğini söyle.
Eğer bunlar kontrol edemeyeceğin düzeyde ise, bir Psikoloğa git.
Ve çözülene kadar bırakma. Kendini utancından anca böyle paklarsın.
Bencil olma, kendini zorla.
"onunda sevdiğinden eminim ama eşiylede bir problemi olmadığından eminim." O seni sevmiyor, sevse ayrılır eşinden, eşinide, senide kullanıyor41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için dün ayrıldım.
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yıl:/ yuva yıkanın yuvası olmaz
Bak şöyle düsünmesilin evet unutmak assırı zor ama gerçekten zaman geçtikçe ne kadar acıtsa da bi süre sonra alışıyorsun Bu adam sevdigi kadın olmasına ragmen ve hatta hic bi sorunu olmamasına rağmen onu senle aldatıyorsa (bu ask gözünü perdeyle örtmesin az mantikli ol) seni de mükemmel bi iliskiniz olmasina ragmen yeri gelcek seni de aldatcak Seni aldattıgını düsün Canın ne kadar yanar.. Bide karısını düşün hele Üzgünüm ama gercekten o kadını kıskanmaya hakkın yok :/ Ve çocuğu bu durumu ilerde öğrendiğinde sence ne hisseder Kendimden biliyorum Dünyanın en büyük hayal kırıklığı Hem babanı cok seviyorsun ona bunu kondurmak istemiyorsun ama annenin üzüntüsüne dayanamayıp içten içe neftet besliyorsun Yani uzattım biraz ama o ailenin yuvasını yıkma cidden.. Aynısını sende yaşarsın ilerde Bence ayrıl :) Hangi bahaneyle ayrılırsın bilmiyorum ama isler daha da kötülesmeden tüm bağlarını koparıp br daha asla görüşmemeye ve konusmamaya calıs :))22 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok teşekkür ederim uzun uzun yazdığın gerçeklerle yüzleştirdiğin için öyle yapacağım kimsenin çocuğunu üzmek yuvasını yıkmak istemem tabi🥺
- +1 yıl
Rica ederim 🥺 Umarım herşey iyi olur ❤️
Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Kimse sınanmadığı günahın masumu değil, buradaki herkes ahlak abidesi kesilip atıp tutmuş ama her insanın başına gelebilir. Senin için zor bi durum ama hangi açıdan bakarsan bak ayrılman ve iletişiminizi komple bitirmen gerek. Herkes için olması gereken bu fakat ondan ayrılmasını da söyleme sadece doğru olmadığını söyle ve ayrıl bitir. Zaten gönlü hangi tarafa akarsa onu yapacaktır o da. Hem gerçekten seni seviyor olsa dahi, eşinden ayrılsa seninle birlikte olsa bile yaş farkınız epey fazla bir süre hissiyatınız geride kalacak hayatın gerçekleriyle acı yüzleşiceksiniz. O yüzden unutulmaz değil kimse bitirmenizde fayda var 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten yorumun çok anlayışlı. Dün o kadar ağladıktan sonra bugünde vazgeçmeyi deneyeceğim 🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılYazık etmiş sin kendine, o şimdi eşine sarılmış uyuyor sen onu düşünüyorsun, şu andan itibaren bırak daha fazla batma hem günaha giriyorsun, o asla bırakmaz eşini ve inan bana yakında duyulur bu iş, yasak şeyler mutlaka çıkar meydana yol yakın ken ayrıl hemen kendini de rezil etme hem etrafa hemde ailene
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Aha sadakatsiz dizisi saka Maka bak yavrum, yaptigin yalnis ama unutmaki her insan hata yapar. Senin su an bu olayi toparlayip ayrilman gerekiyor. Cunku esiyle mutlu sen hep ortada kalan olucaksin ve cok uzuleceksin cok gencsin daha kuzum seninde yuvan olucak yapma bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim🥺🤍
+1 yılilki olman kotu olmuş... yasitlarindan biriyle sevgili olup ilkin olduktan sonra evli biriyle olsan biraz mantıklı olurdu ama böyle hic hoş olmamış... ben bakire bi kiza ilk olmam ama bakire değilse kaçamak icin olabilir
10 Yorumla
+1 yılSana hiç demediler mi kardeşim. Yaptıklarını yasattiklarini yaşarsın diye? Kendi yerine koysana karşındaki hemcinsini? Öğrense neler olur? Herkez dengi ile yaşamalı hayati. Yapmışsın bir hata, hata olduğunu kabul edersen uzaklasman daha kolay olur.
20 Yorumlaİlişkini bitir , bu aşk değil o adam seni sevmiyor seni kullanıyordur emin ol ve empati yap o adamın karısına karşı 🙂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl, şimdi ki acıya dayanamayip ayrılamıyorsun ya, ileride daha fazlasını cekersin, o yüzden hemen ayrıl
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Büyük konusmak istemem ama madem utanıyosun bunu yazarken bile bu ask değil bağımlılık yatıyosunuz sanırım ama bence kendine baska oyalanacak şeyler bul kimseyi üzme sonunda üzülen sen olursun
10 YorumlaSen yanlışı en başta yapmışsın. Eşi ile arası iyi diyorsun hiç şansın yok bulaşma derim.
10 Yorumla
+1 yılyanlış yoldasın. paramparça olmadan toparlan. bu işin sonu belli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılİleride acısını çok çekersin sonu olmayan daima ikinci kişi olacagin bir beraberlik seni üzer
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliyim 35 yaşında. bende de var 25 yaşında biri. sürekli yatmak istiyor. asla olmaz diyorum. biribirimize cinsel arzumu fazla ama sonu böyle olacağına adım gibi eminim. o yüzden uzak durmak lazım. kızlar çok bağlanıyor...
014 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor musun peki kız arkadaşını?
Cevap sahibi+1 yılcinsellik sadece. sevmek, aşk vs yok. olmadığını da söylüyorum bana bağlanmasın diye...
Soran+1 yılPeki evde devam eden cinsel hayatın olmadığı için mi yoksa sıkıldığın için mi başkasına yöneldin?
Cevap sahibi+1 yılEvde cinsel hayat yok
Soran+1 yılNeden kaynaklı peki çok soru sordum yanlış anlamayın
Cevap sahibi+1 yılYoo istediğin kadar sor. Aseksüelliğe varacaknkadar seks sevmiyor. Ayda 1-2 anca
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- +1 yıl
@alfa_centauri @mehmetM3400 doğru mu söyledim
- +1 yıl
@Bey-xdx Knk ben genelde ortada çocuk varsa pek görüş paylaşmam yanlış yönlendirebilirim vs o yüzden bir şey diyemem ben
- +1 yıl
@mehmetM3400 doğrudur abi benimde paylaşmam yanlış oldu sanırım seni etiketliyorum ama rahatsız oluyo musun
- +1 yıl
@Bey-xdx Yok knk rahatsız oluncak bir durum yok benim dikkat ettiğim ve karışmamaya çalıştığım bir konu ondan öyle dedim
- +1 yıl
@mehmetM3400 tamam reis haklısın
+1 yılailenin ve ailesinin duyduğunu düşün..
kendine metresliği nasıl yakıştırıyorsun?
bunları düşün..10 Yorumla
+1 yılKardeşim seni bu durumda zorlayan birisi mi var Zorla mı ilişki yaşıyorsun ya da buna mecbur musun her şey senin kendi elinde Evli biriyle birlikte olmak kadar daha aşağılık bir şey yok bence
00 Yorumla
+1 yılBeter olun sizin gibilere hiç üzülmüyorum. Metresliğin adını da aşk koymuşsunuz
18 Yorumla
Soran+1 yılEn yakınlarının yaşaması dileğiyle o zaman😘
- +1 yıl
Her koyun kendi bacağından asılır en yakınımdakiler yaşarsa onlara da üzülmem. Kendin için dua edip doğru yolu bulacağın yerde başkalarına da beddua ediyorsun senin gibi alçalmaları için yazık..
Soran+1 yılHerkesin cezasını Allah verir sen beter ol diyemezsin. Ben kendim için dua ediyorum merak etme😘
- +1 yıl
Ben beter ol desem ne olur demesem ne olur beter olmuşsun zaten. Neyse ne haliniz varsa görün polemiğe giremem 😀
Soran+1 yılHahaha bence yarası olan beter olan sensin her halinden belli
- +1 yıl
Benim ne yaram olacak allah aşkına utanacağın yerde pişkin pişkin övünüyorsun yaa 😂 sadece sizin gibi karaktersizlere üzülmüyorum dedim üzülmek zorunda mıyım? Bunu bana bağlaman çok saçma
Soran+1 yılSıkıntı yok üzülmen gereken bir durum yok pişkin pişkin değil yazdığım yazıda zaten cümleye utanarak diye girmişim ama senin konuşma tarzın çok rahatsız edici :D
- +1 yıl
Eleştiriye açık değilseniz ben ne yapabilirim ki. Birde kendini o adamın eşinin yerine koy sen kendine karşı hoşgörülü olabilir miydin acaba 😀
Senin de olayı bana bağlaman rahatsız edici ama bu sitedeki çoğu kadın öyle. Eleştiri aldıklarında hemen karşı tarafa saldırıya geçiyorlar yok sen de böyle yapmışsındır, yok senin de başına gelmiştir falan.
Yanlış bir şeyi eleştirmek için illa o durumu yaşamamız gerekmiyor anlayın artık
- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılEminim onun yuvasını yıkmak istemezsin ama eninde sonunda yıkılır sebebi sen olma. yuva yıkanın yuvası olmaz. daha gençsin önüne kimler çıkar onun sana yaşatdıklarını yaşatan
20 Yorumla Haaha o adamin amaci farkli ki sen ne kadar seversen sev zaten adam hayirli biri olsa evliyken senle konusmaz unut onu seni kullanip gidecek
00 YorumlaYaptığın yanlıştan öte eşi duysa yuvası yıkılır çocuğu var dedin o çocuğun vebalini bile veremesin başkasını bul onu sev kimse vaz geçilmez diyildir
00 Yorumla
+1 yılSacmalama seni sevse boşanır bulmuş verecek kızı eşi vermiyor sende isini görüyor
10 Yorumla
+1 yılBir an önce ilişkini sonlandir. Sevgilin seni 2. kadın olarak görüyor. Bu duruma düşme.
10 YorumlaKaç milyon insanın içinden cidden 38 yaşında evli çocuklu birini buldun
00 Yorumla
+1 yılBöyle kadınları toplayıp hitlerin yaptığı gibi yapacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
Toplama kampında toplayıp sırayla gaz odalarında imha
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEsra Erol'da görmüştüm aynı evde yaşayanları. Denemelisin kanka.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Allah belanızı vrsn başka biley demiyorum. Allah mutluluk yüzü gün yüzü göstermesin ikinizede
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKendin ettin kendin buldun ne işin var evli erkelerlenn
00 Yorumla Eşinin yerine kendini koymalısın ve çocuk var ortada eşi öğrenirse o çocuk babasız büyür..
00 YorumlaAyrıl olmaz o iş olsa bile ileride daha çok üzülürsün sana tavsiyem birden bitir
00 YorumlaO kisinin isledigi gunaha ortak oluyorsun yapma kendine bunu yazik sana
10 Yorumla
+1 yılYarin öbür gün o kadinin yerinde sen oldugunu dusun belki buraz etkisi olur..
10 Yorumlayasarken nasıl untuucan ver gıtsın onunda kadına ıhtıyacı var evlılerde seebılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz
Eşinden ayrılması gerekiyor00 Yorumla
+1 yılEvliyse niye seninle çıkıyor nasıl bir devir bu ya evlenmekten korkar oldum artık ya
10 YorumlaBence vazgeç bu sevdadan. Kendi kendini yıpratmanın bir anlamı yok.
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapmışsın, var dön yoluna arkana da bakma, acı da bedeli olsun
00 Yorumla
+1 yılSonuc... boyle devam edersen aynen bu sekilde olucaksin. Dusunmeye gerek var mi
00 YorumlaOnun oyuncağı olduğun gerçeğini düşünerek
50 YorumlaBaban ile iletişimin sıkıntılı mi senin?
02 Yorumla
Soran+1 yılGörüşmüyoruz senelerdir
İlişkiye girdiniz mi hiç?
07 Yorumla- +1 yıl
bence girmişlerdir
çünkü ssevgililer baksana
Soran+1 yılEvet ilkim.
- +1 yıl
şimdi eşinmi?
Soran+1 yıl@Arifolananlar26 hayır?
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Arifolananlar26 9ay önce yeni
- +1 yıl
@pelos99bu yaşa kadar iyi dayanmışsın :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılderin güçlüü sen misin
31 Yorumla
Soran+1 yılSebepsiz güldüm :D
O hanfendinin yerine kendini koy ne hissedersin
00 Yorumla
+1 yılunutma devam et bence
00 Yorumla
+1 yılVazgeçme birini daha bul
00 YorumlaAcilen yeni birini bul derim
00 Yorumlabırak kardes sakın böyle bir kötülük yapma kendine
00 Yorumla
+1 yılBüük konuşmak istemiyorum Allah yardımcın olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Nasil buyuk konusmak istemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılDerin sen misin
Volkan asyanin koynunda30 YorumlaSenle ihtiyacını karşılıyor bundan eminmisin
00 Yorumla
+1 yılYaptığın ahlaksızlığın bedelini ödüyorsun bence
02 Yorumla- +1 yıl
Olabilir uzulme sn
10 Yorumla
+1 yılAdam seni ne güzel kullanıyor
İlkinmiş bir de04 Yorumla
Soran+1 yılSürekli cinsel hayatı olan bir ilişkide değilim öyle olsam bunu hissederdim merak etme.
- +1 yıl
Merak etmiyorum
Çocuğu olan evli bir adam seni nasıl sevsin
Soran+1 yılSevmediğin bir insanla sürekli vakit geçirmek istemezsin, dışarda görüşmek farklı aktiviteler yapmak gezmek sürekli mesaj atmak merak etmek kıskanmak gibi evindeykende sürekli benimle yazışıyor sevgisinden şüphem yok ama yaşadığım hissettiğim farklı anlamazsın neyse
- +1 yıl
Kötü durumdasın farkındayım ama kendine ediyorsun
O ailesini düşünür seninle anında irtibatı keser
Gizli Üye(25-29)+1 yılDön kendine sor bu doğrumu
00 Yorumla
+1 yılYazık ya gerçekten 🤦
02 Yorumla- +1 yıl
Yazık de diğim kişi evli olan adamın eşine 🤦🏻♂️
+1 yılYapma yanarsin
00 YorumlaSenden bi tanede bana lazım
00 Yorumla
+1 yılHemen unut