Arkadaşlar özellikle erkekler, siz sevgili parası yeseniz yani buluşmanızda mazotunuzdan tut yediğiniz içtiğimiz şeyleri bile kız arkadaşınız ödese kendinizi nasıl hissedersiniz? Çalışmıyorsunuz çünkü iş beğenmiyorsunuz böyle düşünün. Sigaraymış oymuş buymuş herşeye paranız var ama buluştuğunuzda masrafları kız arkadaşınıza ödetiyorsunuz üstelik o da çalışmıyor, böyle durumda kendinizi erkek olarak nasıl hissedersiniz?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şu an çalışmıyorum sinava giricem 1 ay sonra 2-3 ay calisip askere gidicem
Sonuc olarak param yoksa sevgilim de olmasin diye dusunurum
Benim de bir yuzun gururum var
Artik babadan para almaya utaniyorum sevgiliden mi alicam
Bence eyv de çek gitsin
Kendi yoluna bak...04 Yorumla
Soran+1 yılBabasından utanır belki ama benden utanmaz :( ben ne yaptım da böyle rahat oldu bilmiyorum erkek bütün herşeyi kıza yüklerse nerede adalet sigarandan vazgeç ya da başka şeylerinden dimi ama
Soran+1 yılOnu düşünebilse zaten bu durumlara gelmezdik, öyle bir insan senin benim dediğimi düşünemez iste :)
En İyi Cevaplar
allah bana bunu yasatmasın.. adammısın l*n sen sorusunu sormayım aynaya baktıgımda... gıt ınsaatda cuval tası tasıdıgın kadına layık ol.. onu yapmam bunu yapmam ama guzel severım ben! hasssitttir ordan...
62 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel anlatmışsın :))
+1 yılBölelerine gevsek denır bacım aynısı bndede vardı btane sorumsuzun tekıydı 1gun olur 10gun olmazdı ıgrenc kısaca erkekten saymıyorum onları
13 Yorumla
Soran+1 yılİş beğenmemek ve çalışmamak üstelik param yok ve kız arkadaşın var o da iyi niyetli seni kırmak istemiyo ama bu nereye kadar gidicek
- +1 yıl
Sureklı böle gıder cunku karakter meselesi emın ol duzelmıo böyleleri 3ay calısır butun kıs evde yatardı mesela benmkisi snrada parasızlktan kafyı yerdi gokten para ygsın ısterdı ıdda vs bos seylerle ugrasırdı
Soran+1 yılAilelerle mi alakalı anlamıyorum çok mu rahat davranmışlar erkek çocuklarını sanki evin ağasıymış gibi büyütüyorlar koca adam oluyo arkasından yayıntılarını topluyorlar böyle erkekler çok rahat oluyo bir kızın sorumluluğunu bile bilmiyolar
Iki meme yaptirsinda evde yemek yapip cocuk baksin bide emzirsin madem calismiyor ise yarasin. Oyle erkek mi olur.
02 Yorumla- +1 yıl
kadinin gorevlerini iyi dile getrmssnz. smdiki zmnda kadnlr ev isi bile yapamam havasindalar. :D
Soran+1 yılÖyle erkek olmaz, ne tembel bir kadın ne de tembel bir erkek evlenmesin bence.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
88Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ne biçim erkek o ya.. Tam bir ASALAK.. Resmen KENE..
"Çalışmayan" diye görünce soruya bakayım dedim ama sandığımdan çok farklıymış..
Ben de çalışmıyorum ama sevdiğimin her türlü şeyini karşılayacak durumdayım zaten.. Parası olmayan adam çalışmıyorsa sorumsuzun tekidir.. Ondan adam olmaz.. Direkt ayrıl..10 Yorumla
+1 yılKendimi bildim bileli çalışıyorum, açıkcası zengin kız arkadaşlarımda oldu para da teklif ettiler kaç defa yanında bulunsun şöyle yaparsın böyle edersin diye hiç almadım almaya da ihtiyacım olmadı, inşallah hiç olmaz :) ikincisi kız çalışmıyorsa nasıl ödetiyor anlamadım, bu reel birşeyse örneklenen kişiye erkek demeyelim hiç
10 YorumlaOnlara "Erkek" mi diyon? Sanırım önde olan penisinden dolayı fakat şunu unutma her penisli "ERKEK" Değil !!! Şu yaşıma geldim oturduğum kalktığım her insanla kız olsun erkek olsun fark etmeden oturduğum masadan her kalkışımda kasaya en çabuk ulaşan kişi ben oldum !!!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılşahsen oğlana birşey demem zaten kişiliksiz olduğu bir hayli ortada.
adam olsa delikanlı olsa azda şerefi olsa bunu yapmaz.
Ha biyere gidersin hesap gelir üzerinden okadar çıkmaz sevgilin nişanlın o an yardımcı olmak ister o ayrı konu ama böyle şerefsizlerin yaptıgını herzaman kınamışımdır kınarım...
Ama o kızın aklınada şaşarımki halen onunla beraber ise.10 Yorumla
+1 yılO erkek mi şimdi? nasıl hissedeyim ki bilemedim şimdi yapmayaçağim birşey olduğu için üzerinde pek düşünmüyorum.
Bu konuda birşeyler hissetmesi anlaması? gereken o kızın kendisi öyle bir erkekle nasıl beraber olmaya devam edebilirim diye kendine sorgulaması lazım. seviyorum dersede ne hali varsa görsün diyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılSonuna kadar katılıyorum
Sigara kadar kıymetin yok mu? Doğum günü falan hediyesi nasıl alıyor? Belkide daha çıktığınızın farkında değildir... Bu daha kötü sahiplenme meselesi... Herşeye para varken sana senleyken yoksa , o zaman sende yoksundur... Kaç yaşında 13-14 mü?
015 Yorumla
Soran+1 yılDoğum günüme a kaldı almasın zaten böyle bir erkekle insanın sonu olmaz devam edicek biliyorum ama insanlığımı bir kenara bırakıp artık bir son vericem bu gevşekliğine.
Soran+1 yıl24 yaşında 25 olucak :) lafa geldi mi herkes seviyo ama insan sevdiğine kıyamaz ben mesela çalışmıyorum ama ailem sağolsun para verir bana ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılarlar ama sürekli ailemin parasıyla nereye kadar :( ben deli paralar harcıyorum çalışmadığım halde çalışsam neyse işi bıraktığından beri böyle oldu çalışmaya niyeti yok
- +1 yıl
Bende o kadar varlıklı değilim ama kız arkadaşım tam aksine varlıklı,, Ama ben bir kere bile aklımdan geçirmedim ondan parasal anlamda faydalanmayı.. Bende varsa zaten hep ben karşılıyorum, huyumu bilir o yüzden para teklif etmez.. Eğer yeterince yoksa zaten Alman usulü yapıyoruz... Ama asla 3bucuk yıldır seninki gibi yapmamışımdır...
Soran+1 yılÇabalamamak en kötüsü o çabalamıyo çalış ama paran olmaz borcun olur bir şey olur bırak elinde varsa kız arkadaşın seni idare etsin ama iş beğenmeyip çalışmamazlık asla yapma
Soran+1 yılBu yaz evlencez diyo :) ben senin gibi bir kızı asla bırakmam dünyanın en iyi en masum kızısın diyo :)
Soran+1 yılÇok haklısın bende 1000 kere düşündüm ve beni düşünmeyen insanın hayatımda yerinin olmaması gerektiğine karar verdim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz öyle şey. Çalışmayabilirsin ama, madem çalışmıyorsun ayağını yorganına göre uzatacaksın. Her şey ortaklaşa veya sırayla sistemine varım fakat, tamamen her zaman her şeyi kıza yıkmak yüzsüzlükten öte bir şey değildir..
02 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum sonuna kadar tabiki idare edilir ama sürekli olması ve iş beğenmemesi çok kötü bir durum
- +1 yıl
Ya elbette idare edilir. Edilmesi gerek. Bizlerin de cebinde sürekli parası olacak diye bir şey yok, aksi bir durum olur paran olmaz 1 ay belki. Ama ona göre ya söyle de çıkma, ya da çıkma yani.. Başka bir alternatifi yok..
Umarım bu durumda değilsin?
- 12 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😊
+1 yılya vur tekmeyi gitsin öyle erkek mi olur ya... o seni kullanıyor... her buluşmada kız öder mi çok ayıp olur... erkekliğe yakışmaz
10 Yorumla
+1 yılboyle erkegın tek bır amacı olur karsısındakı kısıyı kullanmak bence o sızı kullanıyor veyada cok cahıl kalmıs
10 Yorumlasende kendini kullandırma :D
sen birde arkadaşlarına övüne övüne senin paranı nasıl çitir çitir yediyini anlatmasını dinle ve o ortamda duyulan kahkahaları işit..
o zaman burada yazılan yazıları 3 kere öpüüp başınn üstüne koyarsın. net00 Yorumla
+1 yılAllah etmesin bacım ne diyon sen. Allah böyle bir duruma düşürmesin. sevgili yapma taraftarı değilim ama olur ya karıya bakma yükümlülüğüm erkeğe aittir. bunu da yapamayacaksam yaşamanın ne anlamı var...
10 YorumlaBu tarz anaerkil örnekler var dünyada bazı ülkelerde bazı bölgelerde ev işlerini falan erkekler yapıyor kadınlar çalışıyor vs... Ama ortak özellik şu fakirlik açlık hastalıklar gelişememe düşük standartlar...
10 Yorumlaya buluşmam, ya da ödemenin bir yolunu bulurum. okurken bile utandım.
10 Yorumlasabıkalı olmasam çalışacam ama sabıkalı olmasam bile işe almıyorlar suç bende değil ki onlar beni salak görüyor işe almıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılİşe alıyolar da iş beğenmiyo :)
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. işe yaramaz başka bir kelime yok he bundan gocunmayan varsa helal olsun derim... bir kızada hiçbirşey ödetmem arada kendi isterse öder ama ödemesini beklemem çoğunlukla
00 YorumlaAllah böyle bir duruma düşürmesin beni suana kadar öyle bir durumum olmadı elimi cebime her zaman atarım mazotium olsun biyerde takılma olsun hep odemisimdir ben o durumda kendimi cok aşağılık gibi hissederim sanırım
10 YorumlaFree life free cehennem diye düşünürüm :) ki kızdada sıkıntı var aga ne işi var öyle bir tiple.
10 Yorumlaerkek olarak nasılmı hissederim? bunu yapan bir erkekmi ki erkek değil kancıktır o kancık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. sırtını yaslayacak kapı bulmuş, neden calıssın kı...
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünen insanlar daha doğrusu erkekler ibretler bence :) kadına sırtını yaslamak olmaz
dünyanın en şanslı erkeği ve onu hep mutlu ederdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞanslı ama bir o kadarda aciz değil mi çalışmayan erkek sevgilisi yardım ediyo diye rahata kaçıyo nereye kadar böyle gider?
Erkekleri yolunacak kaz gibi görenlerin konusu. Hayırlı olsun. Bir çay ısmarlamaz konuşuyor merak etme bir kulağımın arkası kaldı. :))
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin o dediğini erkek kıza uyguluyo iste :) valla erkekleri yolunacak kızın başına gelsin ama benim gibi zaten anlayıslı gururlu onurlu insanların başına gelmesin kaç aydır hep idare ettim her buluşmada mazot olsun yeme içme olsun üzerine hediye aldım ama hala giriyim de çalışıyım yok artık kötü hissediyorum
Sevgilin seni sponsor olarak görüyor kardeş... Böyle iyi niyetli melaike gibi kızları mahvediyorlar...
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ama bir yere kadar...
+1 yılBelki parası olmayabilir, zor durumda da olabilir. Bu çok normal...
İş beğenmiyorsun, herşeye paran da var ve yakıta kadar kıza ödetiyorsun. Erkek mi o..!02 Yorumla
Soran+1 yılİş ararsın bulamazsın terslikler yaşarsın bunlar çok normal ama elinden bir sürü iş geliyo gerçekten 25 yaşına giricek artık küçük değil ama iş beğenmiyo kaç ay oldu hala bir şey yaptığı yok bana yüklenmiş durumda kendimi kötü hissediyorum sanki o kız ven erkek 😔
- +1 yıl
Sen de iyi katlanıyorsun. Kusura bakma öyle tiplerden hiçbir halt olmaz. Vakit kaybı...
- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılezik hissederim erkek gibi hissetmem ki boşuna tasiyorum ben bu yükü der keser atarim
00 Yorumla
+1 yılSeref yoksunu kalitesiz biri olarak hissederim bu durumu yasiyosan seni kullaniyo uyan derim
02 Yorumla
Soran+1 yılSence de bu kullanmak mı oluyo?
- +1 yıl
Evet yani bence değil normali bu herseye para var sana yok bu ne demektir bir dusun istersen
erkek olarak görmem sanırım hiç o duruma düşmedim sürekli ben öderim
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek sürekli ödücek diye bir şey yok ama böyle erkekler aciz olmuyo mu kız arkadaşı da çalışmıyo üstelik bir sürü iş var yok uymuyo yok bilmem ne :) sinir oluyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormalde hoş karşılamam ama seni katmıyorum içine " bu devirin " kızlarına böyleleri lazım, hep erkeğin parasını yemek peşindeler hep hazıra konma derdindeler. erkekliğe yakışmıyor ama empati yeteneğini bir hayli geliştirir bazılarının
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ben zaten gururlu ve onurluyum çok şükür ve emin ol benim gibilerin başına gelir zaten senin o dediğin kızlar çok şanslı oluyo para yiyicilere de bonkörler denk geliyo kız erkek farketmiyo iste iş beğenmeyip çalışmamak yan gelip yatmak ve kıza yüklenmek çok adil dimi erkeğe yakısıyo mu sizce?
Cevap sahibi+1 yılhoş değil
İş beğenmemek ne demek ya. Masrafını karşılayamıyorsan yanında manitayla gezmezsin. Kırk yılda bir paran olmayabilir ama. Aman neyse.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın işte bazıları bozuk oluyo gerçekten :)
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılÖlürüm ! Asla kız arkadaşıma para ödetmem param yoksada borç bulurum bir şekilde
10 Yorumla
+1 yılparam yoksa ne işim var dışarda
birine yük olmak adiliktir10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılVay mk iyi ki öyle değilim. Bu arada onlar sevgili değildir yaw iki kız arkadaş olarak takılıyorlardır :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılben kendimi böyle bir durumun içerisine düşürmem asla :)
10 Yorumla
+1 yılKendimi erkek olarak hissetmem ki!!!
Adam olan hesap ödetmez...10 YorumlaÖyle bir şey yaparsam kendimi erkek yerine koymam
10 Yorumlavala ben ne kadar arkadasımla bulussam her buluşmamda 50 lira mutlaka gidiyoo o yuzden boyumumn ölçüsünü aldım
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanı kötü hissettiriyo bu durum dimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek den erkeğe değişir, ama benden sana tavsiye sana o erkekden uzak dur..
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet beni hiç düşünmüyo anlık yaşıyo gibi geliyo bana 😞
Cevap sahibi+1 yılyazık etme kendnie, hiç bir şerefli erkek kızın parasını yemez, ben cebimde para yokken bile kızdan hadi sen öde demedim, ha şu var yokken kız arkadşaım utanmayayım diye parayı masanın altından uzatıp al sen öde dedi.
Soran+1 yılAma senin olayın farklı kız ödemicek diye bir şey yok kız da ödücek ama bir erkeğin iş beğenmeyip çalışmaması ve kıza yüklenmesi çok kötü
Gizli Üye(36-45)+1 yılO durumda anam beni erkek diye doğurmuştu değil mi? sorusu akıldan geçer.
10 Yorumla
+1 yılErkek lige sığmaz zaten böyle bir durumda Hisarı çıkmam sevgilimle buluşmayı geç Onursuz biridri
10 Yorumla
+1 yılErkek arkadas derken. Ben ortada bir erkek goremedim.
10 YorumlaO tarz müsveddelerle takılan bayanlara yöneltmek lazım bu soruyu. :) Bence öyle erkek olmaz :)
00 Yorumla
+1 yılBöyle erkek mi olur erkeklik gururu diye bişey var bunda o seyden olmadığı kesin
00 YorumlaAhh ahh keske calismayan bir erkek yetenegim olsa, hicc sevinmeyin hayati belescilier yasar😁
00 Yorumlaerkek bile demem nedmk ya bir kızın parasını yemek valla utanırım yüzüne bakamam
00 Yorumlakız çalışmıyorsa kızın parası o masraflara nasıl yetıyor buna bır acıklık getırsek sonra kafa yorsak bu konu ustunde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. kız parası yemek bana yakışmaz ama şunu diyeceğim sigorta yoksa bende çalışmamm
08 Yorumla
Soran+1 yılSigorta onun umrunda bile değil :)
Soran+1 yılSen sigortayı bahane ediyosun ama o sigortayı düşünmüyo yok saati uygun değil yok az para veriyolar yok düzenim bozuluyo sanki çalışmak çok kolay bir şey sanki bütün işler çok kolay da ona gelenler zormuş gibi :)
Soran+1 yılÜniversite terk :) okumayı sevmiyo hiç o konuları açmıcam. Ailesinden alıyo alabildiğini öyle biliyorum sigarasıymış falan annesinden alıyo diye biliyorum her gün :) neredeyse her akşam arabayla gezer arkadaşında kalır eğlenir hiç mi para harcamıyo onların yanında merak ediyorum sadece bana mı böyle yapıyo arkadaşlar bunu idare eder mi sence kızlar çok etmez ama erkekleri bilmiyorum?
Soran+1 yılAile çok önemli dimi bak mesela taksicilik yapıcaktı annesi yok oğlum yapma yok tehlikeli yok düzenin bozulur git düzgün iş bul dedi yapmadı bir hafta durdu bıraktı :) ailesi şımartmış zateb rahatlık kanına işlemiş arkadaşları da ne biçimlerse insan bir uyarır ya
+1 yılvallahi hic bir erkekin başına gelmez inş gururlu bir adam ama yanliz altini ciziyim ADAM kendine yediremez.
00 Yorumla
+1 yılParan Yok serefin gururun varsa oyle islere bulasmayacaksin
04 Yorumla
Soran+1 yılYa illa çok paran olcak diye bir şey yok ya da hep erkek ödücek diye durumu varsa ödesin ama iş beğenmemek o yüzden çalışmamak çok ayrı bir konu
- +1 yıl
Malesef oda var dogru ama bide cocugun isini kucuk goren kizlar var bu yuzden erkeklerde isinden soguyabiliyor
Soran+1 yılOnun işini küçümsücek kız böyle bir durumda ona bir kuruş harcamaz hiç elini cebine koymaz sürekli herşeyi erkekten bekler, evet haklısın küçümseyen kızlar çok var ama benim için inşaatta çalışsa yine önemli değil sonuçta çalışıyo mu çalışıyo az çok kazanıyo mu kazanıyo ama iş beğenmeyip çalışmamak sürekli kızdan beklemek olmuyo iste
- +1 yıl
Ya orda hemfikiriz zaten ama gercekten helal olsun sana
- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılO herif calismamak için kocayada kaçar 😄😄
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😊
+1 yılBugüne kadar hiç bir kızı kullanmadığım için rahatım resmen kullanıyor seni
00 Yorumla
+1 yılben calısırım kimse bunu yapamaz ama arada hedıey almak ıster veya yabdıgım şeye ortak olur baska
00 Yorumla
+1 yılBen boyle biri degilim ama bunu yapan kendini uyanik sanar.
00 YorumlaErkek olarak hissedemez
ama kız kendisini eşşek gibi hissediyorsa bu onun en doğal hakkıdır00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılYa birak kiz arkadasi ogrenciyken cebimde para yoksa erkek arkadaslarimla bile bulusmuodum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere kız olmak nasıl oluyor onu tatmış olurdum
20 YorumlaBu her zaman oluyosa sorun. Ama dönüşümlü oluyosa normal bişey bence
01 Yorumla
Soran+1 yılDönüşümlü değil işi bıraktı düşün ve iş beğenmiyo o yüzden de çalışmıyor zaten çalışmayı seven biri değil ve artık bütün masraflar sana ait sende çalışmıyorsun böyle bir erkek hakkında ne düsünürdün
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter meselesi aa ben kafama sıkardım sanrım ölsemde yemem
00 Yorumla Gayet iyi hissederler, iyi hayata alışmak kolay.
11 Yorumla- +1 yıl
kızlar da hep olağan bir durum nasılsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini nasıl hisseder bilemem ama gereksiz hissetmeli bence..
00 Yorumla
+1 yılKendimi ezik hissederim ezilirim kızın karsısında.
02 Yorumla
Soran+1 yılRahat insanlar da var iste :(
- +1 yıl
İyi ki öyle rahat olanlarından değilim :) acıyorum onların haline.
- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt