Severek evlendik cok fedakar ve iyi bir insan kabul ediyorum fakat ben başkasına aşık oldum artik eşime ısınamıyorum, yatağına girmek istemiyorum yaptığı her sey iyi de olsa bana batmaya basladi. Sürekli bana iyi niyetli davranmasi beni tilt ediyor o kivama geldim. Başkasına aşık oldugumu mu diyeyim yoksa direkt ayrılalım mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sana mantıklı insan gibi eleştirmeden bir yorum yapacağım güzel kardeşim. Böyle düşünmeni de taktir ettim sonuçta birine aşık olmuşsun aldatmakta istemiyorsun ayrılıp aşık olduğun adamla beraber olmak istiyorsun sırf eşinden gizli saklı onu aldatmadığın için seni tebrik ediyorum. Sorunun cevabına gelecek olursak eşinle bu durumu konuş fakat eşin bunu öfkeyle sinirlilikle karşılık verebilir yanına 3. Kişiyi dahil et arkadaşın olur komşun olur, eşine önce şunları söyle ben seni gizli saklı senden habersiz hiçbir şekilde seni aldatmadım birine aşık oldum tutuldum seni eskisi gibi sevemiyorum o yüzden de sana ihanet etmek istemediğimden seninle bu konuda anlaşmak istiyorum diyeceksin helalleşip dostça arkadaşça ayrılacaksın. Bu kolay bişey değil dediğim gibi eşin sinir krizi patlamalar geçirebilir ona karşı hepten öfke kin besleyebilirsin sonuçta herkes böyle birşeyi kabul etmez erkek olduğunu düşün o kadar düğün dernek altın bilezik falan filan dünyanın masrafını et sonra bi başkası bedavaya karıyı koynuna alsın bu her adamın kabul edebileceği bişey değil buda hafif bi eleştirim hatta tepkim olsun fazla da ileriye gitmem senin hayatın senin kararın buna saygı duyarım. Ama şunu da bil bu hayat öyle garip ki insana hiç ummadığı yerlerden dersler veriyor belki sende bu yolun yolcususundur. Allah'a emanet.
05 Yorumla- Soran1 yıl
Saygi çerçevesinde olan yorumun icin tesekkurler. Asla bana zarar verecek biri degil aslinda beni gercekten seviyor her insana ve hayvanlara cok fazla deger verir. Bunu aciklama isteme sebebim bosandigimizda baskasindan duymasini istemiyorum, sanki onu boynuzlamisim gibi dusunmesini istemiyorum cunku eminim oyle dusunulecek. Hoslandigim kisinin yuzune bile bakmıyorum aldatmis gibi olmamak için. Sogumak inan elimde olmadi ama bunu aciklamasi da cok zor nasil yapacagim bilmiyorum cok zor bir durum
- 1 yıl
Hayırlısı olsun herşeyin kardeşim her şey gönlünce olsun eşin için de zor bir durum olacak umarım dostça güzelce ayrılırsınız. Şimdi birileri de bana tepki gösterecektir böyle mi zihniyetiniz var diye alakası yok sevgi hissetmiyorsan bişeyleri zorla yapıyorsan bu sana daha çok işkenceli evlilik olacak bu konuda verebileceğim en iyi tavsiyeydi. Ayrılma sevmeye çalış desem zaten içinde bişeyler bitmiş ona karşı biseyker hissetmiyorsun işte o evliliğin bi bereketi olmaz üzülen yine sen olursun.
- Soran1 yıl
Ben aslan o balik
- 1 yıl
Aslan burcu kadınısın sen hayatına müdahale edilmesine karışılmasına asla gelemezsin tahammül edemezsin lüks giyinmeyi seven ilgi görmeye pohpohlanmaya bayılan bir insansın bu özelliklerine cevap vermeyen insana asla sıcak bakmazsın büyük ihtimal balık burcu olan eşinle bu tür sorunlar yaşadın ve bidaha da sevgi hissedemedin. Aslan burcu kadını aşık olduğu güzel giyinen vücutlu yakışıklı erkekleri gözüne kestirir aldatma potansiyeli yüksek olan burçlardır fakat iyi niyetli de olduğunuz için aldatmak yerine bunu karşı tarafa belirtmeyi tercih edersiniz zaten bu konuyu da açmışsın güzel oldu. Aslan kadınları aşk ister ilgi ister sevgi ister ömrünün sonuna kadar romantiklik ister. Bunlardan birini eksik gördüğü zaman geçmiş olsun.
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Bence dürüst ol ve öyle bitir bitireceksen ama o adamı kalbine gömüp de eşini daha farklı enerjide hayal edip hatta yönlendirerek eşini sevmeye çalışmanı daha çok öneririm. Örneğin eşin pasifse ve sen domine edilmeyi seviyorsan ona bunu öner. Etkileneceğin şeyleri yapmasını iste ve evliliğini kurtar. Çünkü böyle bir adamı bu nedenle ağlatırsan bu işin karması olacak. Bu adamı kaybettiğin de cabası.. Bence onarma odaklı ol.
04 Yorumla- Soran1 yıl
Kurtarmak istedim ama elimde olmayan sebeplerden ötürü itiliyorum. Gerçekten bu his yani herkes sayip sövüyor ama yönetemiyorum yapamiyorum. Yabanci biri ile yataga girmis gibi hissediyorum tiksinmeye başladım cok kotu bir durum inan ki. Kimseyi uzmek istemiyorum
- 1 yıl
Gercekten zor bi durum.. Lütfen tekrar ve daha istikrarlı dene olur mu? Öyle bir adam uzulsun de istemem, öyle birini kaybetmeni de istemem. Bu gece asik oldugun adamin öldüğünü hayal etmeni rica etsem yapar misin? Ama gercekten odaklanarak, derinlemesine düşün. Kapat gozlerini ve gercekmis gibi inandir, eminmiscesine. Kendini aglatacak kadar gercekci olarak inandir kendini.. daha sonra şu soruyu cevapla; Bu adam ölüyken de eşimden ayrilmak istiyor muyum yoksa tamamen yeni adamin tutkusunun etkisinde miydim?
- Soran1 yıl
Önerin icin tesekkurler cok mantıklı bir sey soyledin su an. Bunu deneyeceğim
- 1 yıl
Rica ederim umarim evliligini kurtarabilirsin 💘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
- 1 yıl
Başkasına aşık olduğunu söyleme bence direk ayrılmak istiyorum da deme yani ne biliyim işte hani biraz ara verelim ben düşünmek istiyorum mutlu değilim bu evlilkte falan de birden başkasına aşık oldum denir mi adama
22 Yorumla- Soran1 yıl
Denmez ama daha sonra bunu duyarsa daha fazla yıkılır sanki. Benden duysa daha iyi olmaz mı
- 1 yıl
Böyle biseyi hiç bı erkek kendine yediremez dikkatli ol bence kelimelerini güzelce seçip konuş hakkında hayırlısı olsun
- 1 yıl
Kesinlikle adama başkasına aşık oldum deme. Empati kur bakalm o sana aynı sebebi sunsaydı sen ne hissederdin? Çok kötü bişey bu. Diğer kişiye kesin aşık olduğuna emin misin? Heycan arıyo olmayasın. Sonra yuvanı yıktğnla kalma da iyi düşün bence
02 Yorumla- Soran1 yıl
Ayrildiktan sonra bunu baskasindan duymasindan ve aldatildigini dusunmesinden korkuyorum cunku yemin ederim sevdigimin gozune bile bakmiyorum evliyim diye.
- 1 yıl
Senden duyması da çok ağır bişey ama. İyi düşün bence ya yuva yıkmak kolay pişman olma sonra
Aşk İlişkileri konusunda 954 cevap paylaştı. Şunu okurken küfür etmemek için kendimi zor tuttum umarım boşanırsın senin gibi bir karaktersizden kurtulur
30 Yorumla- 1 yıl
Erkenden derdin neydi de evlendin o zaman te Allahım ya
04 Yorumla- 1 yıl
parası vardı tatlım
- 1 yıl
@jeromipovıl ya bu insanlar şaka mı abi para nasıl kriter olabilir ya yaş aralığı 18 24 duruyor umarım sallamıştır
- 1 yıl
inşallah
- Soran1 yıl
Canim umarım başına gelmez de yaşamazsin. 23 yasinda evlendim. Sevdim ama sonradan elimde olmadan soğudum para bir kriter değildi çünkü zaten parasiz bir aileye sahip degildim ki ben de istedigimde calisabilecek ve iyi paralar kazanacak pozisyondayim
- 1 yıl
Çok zor bir durum ama sakın başkasını karıştırma direk sakin bir Kafa ile ayrılmak istiyorum de
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
O başkası ziker ortada bırakır seni muhtemelen
eşin de senden kurtulmuş olur
10 Yorumla Ayrılalım demen daha az kırıcı olur başkasına aşık olduğunu söylemen onu yetersiz hissetmesine sebep olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Direkt ayrıl bir bahane bul
07 Yorumla- Soran1 yıl
Hayir yok olsa boyle bir halt yemem
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aga :( çok kötüsün be umarim yasattigini yaşarsın
10 Yorumla- 1 yıl
Sen evliyken kalbini aşklara kapatmadın mı
10 Yorumla Öyle bir şey deme adama böyle bir kötülük yapma
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
kaç senedir ewlisiniz
05 Yorumla- Soran1 yıl
2
- Cevap sahibi1 yıl
seni geri çeken neydir
- Soran1 yıl
Sebepsiz
- Cevap sahibi1 yıl