Sevgilim ve arkadaşım arasında kaldım ne yapacagim?

İki gün öncesinde gayet güzel güzel konusuyorken sevgilim birden bire arkadaşına (4 yıllık kız arkadaşım) güvenmiyorum o erkek ayağı samimiyeti kes dedi çünkü o beni etkilermis. Bunun üzerine bende kendisine kızdım ve bana görüldü attı bende bana görüldü atacaksan ayrılalım dedim o da hemen kabullendi. Sonra arkadaşıma ayrıldığımızi söyledim ve sebebini de anlattım, o da haliyle sinirlendi alındı ama ben çocuğu da çok seviyroum arkadasimi da çok seviyorum tabiki aynı değiller ikisiyle de iletişimi kopartmak istemiyroum veya samimiyeti kesmek istemiyroum. Arkadaşım bana onunla bir daha konuşursan konuşmam seninle dedi ve sevgilim beni engellemisti bende merak ettim diye diğer arkadaşıma istek attirdim ve arkadaşım yanlış anladı şimdi benimle samimiyeti kesti mesafe koydu oysaki ben kaç gündür düşünüyorum onu. Sevgilimi çok seviyorum ama arkadaşımı kaybetmemek için barisamam nasıl çözüm bulayım diye arıyorum kaç gündür ama yok şimdi arkadaşımda mesafe koydu sevgilimle de barismadik sürekli tartışıyoruz ben çok arada kaldım birini seçmek istemiyorum ikisini istiyroum ne yapmaliyim, bu durum çok üzüyor beni

Sevgilim ve arkadaşım arasında kaldım ne yapacagim?