Saç olur kılık kıyafet olur bu gibi imaj değişikliği yapar mısınız?

Saç olur kılık kıyafet olur bu gibi imaj değişikliği yapar mısınız?

Ben istersem yaparım, sevgilim isterse yapmam. İkisi arasında baya bir fark var. Ben istersem doğal bir süreçtir o isterse beni değiştirmeye çalıştığı için yapay bir süreç olur. Beni ben olduğum için, her halimle sevecekse sevsin yoksa bye bye
Hayır tabi ki def yapmam. bir insan ne yapıyorsa kendisi için yapmalıdır sevgilisi için değil yani olduğum gibi sevmeli beni ben nasıl sevgilimi olduğum gibi seviyorsam sevgilim de beni her zaman olduğum gibi sevmeli ve kabul etmelidir. zaten bu tür küçük imaj değişiklikleri olmasa da olur. önemli olan kalp ve karakteri sevmektir dışa bakıp sevmek değildir
Muhtemelen hayır. Kılık kıyafetim zaten belli hoşuma giden bişeyse elbette yaparım da giyerim de ama kendim için. Tabi böyle söylenmiyor bu 😄 ufak tefek istekleri olabilir diyeyim
Teşekkür ederim🌸
Yapmam beni kendim olarak sevsin yoksa yoluna devam etsin meşgul etmesin lütfen.
Cevap
12Cevap
İmaj değişikliği yapmak istiyorsa, mani olamam :D çirkinleşirse işime gelir ndjd
Hayır, kıskançlık yapmam ilişkimiz adına çok mükemmel olur 😅
Yaparsam kendim için yaparım ben😸
Orti gelmişsin hoş geldin 🥳
Bu cok saçma bir soru ya. Yargılamak için söylemedim yanlış anlaşılmasın. Değişiklik yapacaksam ben kendim için yaparım bir başkasına beni beğendirmek için değil. Ki zaten biri sizi beğenmişse her halinizle beğenmiş olur..
Yaparım. Eğer benim göremediğimi görüyorsa neden yapmıyım? Kadın stil konusunda ve moda konusunda biz erkeklerden daha iyi anlıyorlar. Bir sevgilim olsa ben modayı takip eden olsun isterim. Ben öyle çok modayı takip edemiyorum. Bence moda da teknoloji gibi bir yerde durmuyor sürekli yenileniyor ve gelişiyor.
Kendimde değişimleri sevgilim yokken bile çok severim, sevgilimin önerisi hoşuma giderse seve seve tabii.
Hayır yapmam ondan da böyle bir şey beklemem
Yaparım evet ama benimde hoşuma gitmesi gerekir öncelik kendim kafama yatmayan hiç birşeyi yapmam...
Buna çoğu kişi hayır der ama ben cidden yapmam. Yapasım varsa bile yapmam.
Benim için çok major bi değişim olmcaksa olabilir tabi bende begenır onaylarsam🤔
Sanmam, bana o kadar müdehale etmesinide sağlıklı bulmam, küçük ricalar olur ama..
Kendim de beğenmişsem evet. Zevkine güvenirim zaten
Hayır yapmam ki böyle bir beklentiye giren biriyle artık ilişkim olmaz
seçtiği imajı bana da beğendirirse değiştirebilirim
Niye beğenmediği adamla sevgili olmuş o halde
sevgilim yok kafam rahat
Yakışacaksa deneyebilirim.
Kendim istiyorsam yaparım
Sevgilim yok ama yapardım
Olabilir yenilk iyidir
Mümkünse yaparım
Yaoarim
yok.