Arkadaşımla aynı kızdan hoşlanıyoruz, bunu öğrendi ve küstü. Ne yapmalıyım?

Öncelikle arkadaşıma kız arıyorduk instagram'dan bulduk felan, ondan sonra bu arkadaşım yaklaşık 5 6 ay hoşlandı bu kızdan ve peşini bıraktı, başka bir kıza geçti. Bende o sıra rastgele şarkı hikayesi atıyordum bulduğumuz kız bu hikayeyi beğendi, bende merak ettim araştırdım bu kızı neylerden hoşlanır, neyleri oynar, neyleri izler, neyleri dinler falan sonra bir baktım kız benimle aynı şeyleri dinliyor, izliyor, oynuyor benimle aynı düşüncelere sahip benim kız halim gibi. Ondan sonra ben etkilenmeye başladım tam arkadaşıma bu durumu açıklayacaktım ki arkadaşım bu kızdan tekrar hoşlandığını belirtti, bende öylece kalmıştım hislerimi gömmeye çalıştım olmadı türlü türlü şeyler denedim alkol ve tütün ürününe bile sardım kızı unutamadım. Bir yandanda arkadaşıma yardım ediyordum kız için hem onu kazanırsa kızı da alacaktı ben de duygularımı gömmek zorunda kalacaktım ancak olmadı. Son 3 haftadır çok belli ediyordum hoşlandığımı nitekim arkadaşım da anladı zaten hesaplaştık bana yaptığımın ihanet olduğunu söyledi ve benimle arkadaşlığını kesti. Biz bir arkadaş grubundaydık bir kaç kişiye özelden danıştık onu haklı bulan oldu beni haklı bulan oldu ancak benim aklıma takıldı çok ağır konuştu ve içimde kaldı ne yapmalıyım bilmiyorum.

Arkadaşımla aynı kızdan hoşlanıyoruz, bunu öğrendi ve küstü. Ne yapmalıyım?