Arkadaşlar sevgilimle 1 yıldır birlikteyiz. Hani kız nasıl diyeyim aşırı istekli bi kız belli etmiyo tabi ama ben öpünce kızıyor bana ama geçen dayanamadı kendi beni öptü yani öyle bi kız anlayın. Şimdi dün oturuyoduk işte elini dizimin üstüne atti benimkide dikelmisti orada duruyodu basina dokunmus oldu hissettim o da hissetti bayağı. Bi kaç kez vurur gibi yaptı dokundu yani. Şimdi bu kız istiyor belli ben bu kızı nasıl isteğini getirtebilirim kendi gelsin bana yoksa ben yaklaşınca sorun ediyo. Yani bi taktik ne yapiyim neresine dokunup opuyum mesela? Kendiliğinden olmuş gibi olsun yani
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevdiğin kız biraz çekingen gibi görünüyor. Bu, onun deneyimsiz olmasından veya geçmişte kötü bir deneyim yaşamış olmasından kaynaklanabilir. Ona karşı sabırlı ve anlayışlı olmalısın. Ona baskı yapmamalısın ve onun sınırlarını saygı duymalısın. Onu daha rahat hissettirmek için, ona duygularını ve isteklerini sorabilirsin. Ona dokunmak istediğin yerleri sorabilirsin. Ona dokunurken yavaş ve nazik olmalısın. Onu rahatsız edecek bir şey yaparsan, özür dilemelisin ve ona saygı duyduğunu göstermelisin. Onu daha da rahat hissettirmek için, onunla konuşabilirsin. Ona ilişkin hakkındaki düşüncelerini ve duygularını sorabilirsin.
Önce gidin bi sevgili olun kızı güzel bi kafeye götür orta şekerli bi kahveyle sohbeti başlat birbirinizi tanıyın bulmuşken değerlendir mağara dönemindeki homobodoensisler gibi davranmayın medeni olun.
İşte 1 yıldır sevgiliyiz hani yeni yeni yaklasmaya başladı bana zaten hani ciddi dusunuyoruz ama ufak tefek böyle yaklasma olması için diyeyim öyle yani
Bu zamana kadar hani tabi sarıldık optuk ama asiri bi yakinlasma olmadı hani
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler ciddi düşünüyorsaniz oda seni istiyorda evlilik yoluna girin birbirinjze helal olun öyle yaşayın yoksa dini nikahsız ilişkiden hayır gelmez.
Şimdi abi benim okulum var hem hemde daha 1 yıl yeni oldu yani ondan ayrıca kızla sadece öpmek istiyorum o zaten daha ileri hiç gitmedik hiç de yeltenmedim ama kız da belli istiyo yani ufak tefek bişeyler. Hani ayda yılda bir oluyo zaten. Bi dokunsam rahatlasa yeter o yani derdim
Yoksa operken ben daha bişey olmadan kız titremeye basliyo bosaliyo heralde
Ahahaha son yazdığına sesli güldüm aynen öyle kardeşim orgazm olmuş kız 😂😂 Bazı kadınlar dudaktan uyarılırlar bazıları başka yerlerinden değişiyor senin ki dudaktan uyarılıyor fazla alıştırma çünkü alışırsa bu sefer ilişkiden tat almayabilir.
Ciddi mi diyon dalga mı geciyon anlamadim ama o zaman yapmayim mi tifighgukgjj
Yok valla ciddiyim
Fazla öpüşmeye alıştırma ama dini nikahsız ilişkiye de alıştırma sonu ayrılıkla biter bunu ona söyle kızı biraz doğru yola alıştır evlenip birbirinize helal olunca daha keyifli olur vicdan azabı çekmeden
Abi kız zaten evlenmeden öpüşme bile istemiyo normalde kız çok karşı bu duruma ama dayanamiyo ben yapmasam geliyo o yapisiyo dudagima abi bende diyom ki biraz biraz olsun daha şiddetli ceryan edecek yoksa zevkimizi biraz biraz aliyoz hani bi ileri gitme durumu da yasamadik zaten
Kız zaten pisman oluyo boşaldıktan sonra hani bide kız aşırı istekli abi belli etmiyor falan ama benim gibi birbirimizi çok seviyoruz biz hani sadcee beden değil ruhen de tatmin oluyoz garip bi şey yani sıradan öpme sevme gibj olmuyo ama işte dayanabildigimiz kadar dayaniyoz haftada 2 haftada bir falan oluyo hatta bi ara 1 ay oldu onda da iyice bi gorseydin kız dizimde surtundu heralde ah falan yapmaya başladı o kadar azmis ki
😂😂 kız o zaman ipin ucunu kaçırmış güzel güzel anlaşın umarım evlenirsiniz
İpin ucunu kaçırmış derken artık hani ister mi yani iyice tattigi şeyi sevdi heralde gkfitufjjgj
Heralde tadı damağında kalıyor ondan böyle oldu heralde isteyip durur galiba artık
Aynen
Şimdi bı hediye al sonra güzelce sarıl boynundan op ellerinden parmaklarından sonra uzun uzun öpüşün öpüşürken yavaş yavaş kıza dokun hafif kareketlerle ama sonra zaten kız istekliyse gerisi gelir
Kız istekli hani zaten geçen kendisi yapıştı dudağıma ama ben yapınca suçu bana atiyo hakim olamiyon kendine diye sjsksksksm kız pişman oluyo yaptıktan sonra heralde
Hani mesela kadını en çok ne tahrik eder kendi gelip öpsün mesela bide dışarda oluyoz tedirgin oluyo kız nasıl bi yer olabilir ben gotururum de bahanem yok hiç olmadı bina siginaklari olur yani dakksksks
Kız bakireyse çekiniyordur ilerisi olur diye sende ona güven ver kulağına tam tutkulu öpüşürken ve dokunurken devam etmemi ister misin sen nasıl istersen o şekilde olucak bana güven istemediğin hiçbir şey yapmicam nerde dur dersen durucam vb de
Evet bakire kız ve dediğin gibi ilerisi olursa diye cekiniyor şimdi ben dedim buna daha önce daha ilerisini düşünmedim kalkismadim da bak öyle biseye falan diye ama genede heralde tam guvenemiyo dediğin gibi dersem derdin bu mu senin diye azar isitirim diye korkuyom bi ara dedi çünkü bana öyle de bişey yapmadım hiç kıza öptüm sadece o da pisman olunca bana patladı
Dışarda tabiki cekinir yani otel olmaz bı ev vb bı yer olabilir ya da karaoke barlar var ya başbaşa kalacağınız güzel bı yer olabilir onu karaokeye gotur hediye al sonra onun seveceği hoşuna gideceği şeyler söyle hop diye mevzuya girme suçlu çıkarsın
Karaoke barlar öyle sessiz sakin oluyo mu ki ya iyiymis öyle bi yer olabilir. Bide vip PlayStation kafeler var basbasa kalinan falan oralar olur mu peki
Şimdi tam libido tavanken opusurken kıza istersen durabiliriz sen nasıl istersen onu yapalim de uzak dur çok hevesli gibi görünme kız dayanamayıp bu kibar hareketin sayesinde seni opucektir
Haa yani biraz kendimi geri çekiyim tam iyice libido tavanken o da daha çok ister öyle
Tabi o arada ben yine saçını oksar işte yanağını falan öperim ufaktan sonra kız gene yapışır heralde
Kız bide benle opusurken titremeye başlıyor zangir zangir sonra birakiyo opmeyi kiz boşalmış mı oluyo orada
Evet evet şimdi sen çok öpmeye kalksan suçlu çıkarsın ama onun kararına saygı duyup durmasını bilirsen iradeli davraniyo benim için deyip güven verir bu durum
O zaman kız ondan çok güvenmiyor anladım irademe yenik dusecem saniyo ama ben öyle yaparsam olsa da olur olmasa da olur kafasında olursam kız daha çok azar sonra iyice yanaşır bana
Peki kız derse ki tamam yapmayalim yeter falan derse napiyim yani benimde libido yükseliyor o ara sonuçta
Kızın bacağına falan dokunsam iyice coşar mı yeniden
Aynen saçını okşa yanagibdan burnundan op dudagina hafif öpücük oondur boynunu bazikce op ellerini tut belindende tut kız zaten zevke gelir aw ndcnd
O zevke gelince zaten heralde zapt edemez de mi kendini zapt ederse de helal olsun yani snaksmkaksks
Peki kız niye titremeye basliyo öpüşürken
Etkileniyo hoşuna gidiyo bu durum ondan onunda libido yükseliyo çünkü
Bir kez o öperken titremeye başladı ben iyice devam ettim ah falan diye biraz inledi orada yine titremeye baslarsa aynısını mı yapiyim devam mı ediyim yoksa birakiyim mi
Bide orada kiz dizimin üstünde oturuyodu heralde surtundu ondan oldu bilmiyorum da
Kızın kulağına devam etmemi ister misin de o da o anki zevkle evett dicek
Yani soruyum kıza öyle olursa daha iyi olur ama taniyom bizim kız yok der yani o zaman da birakiyim de mi direk
Evet kız istemezse bırak zorlama sen nasıl istersen de
Zaten ben öyle yapınca kız kendi yaklasmaya başlar yani öyle mi bende canım gibi ben yapmazsam uzaklaşır sanıyodum snaksjskksks
Bide o dediğim gibi ah sesi falan çıkardı iyi zevke geldi yani kız şimdi o olay hoşuna gitti sonuçta daha da ister de mi bi kere tattığı için
Kız gözüyle bakmiyosun çünkü fmskff tam yakinlasacakken biraz uzak dur iradeli davran benim için buna katlaniyo diye düşünüp yanaşır yani
Sen ne kadar ileri gitmeyi düşünüyosun kızın kızlık zarına bir şey olmasın sakin
Tamamdır anladım ben kız sonra bana güvencek daha da yaklasmaya baslayacak sonra ben ne yapsam da sıkıntı yok yolunu bulunca gideriz yani sjsksksksks
Yok yok sadece öpme ve dokunma o kadar
Hani dün zaten kız benim gene dikeldigim sira elini bacağıma koydu orada olduğunu bilerek yaptı heralde benimkinin başına dokundu orada ben ses etmedim biraz bacagimla oynadı çekti elini
Hani kendi de dokunmak istiyor belli ki operken aniden elini üstüne koysam benimkinin sorun olur mu
Ha tamam o zaman ilerleyen zamanda guvenirse kıyafetlerle sürtnme de ister memesine dokunmaya da izin verebilir o sirada
Yok o dokunduğunda karışma yoksa hop diye elini çeker
Tamamdır ben o güveni sağlamaya çalışcam yani her öpmede aynısını mı yapıyım soruyum mu yani kıza hep devam edelim mi gibisine
Yok mesela elini tutup benimkinin üstüne koysam eli boşta kaliyo ya ondan dedim
Bide ben ya da elini tutup tişörtun içine soksam falan elini gezdirsin gogsumde sirtimda falan
Dokunmak ister misin deyip gezdirebilirsin
Yani kısaca her şeyi sorarak ona bırakarak ilerletiyim öyle mi şimdi şey düşündüm hani erkek sonuçta harekete geçer hep diye dusunmustum ama öyle değil galiba
Eğer dediklerin olursa var ya sana Çok hayır duası edecem haberin olsun ekskskkwks
Aynen çünkü kızla benzer durumdayım o yüzden ne düşündüğünü daha iyi biliyorum sorucaksin güven vericeksinki gerisi gelsin ona birakicaksin nasıl ilerlicegini kız kontrolün onda olduğunu düşünücek ki öyle zaten o nasıl devam etmek isterse o şekilde olucak nazikçe hareket ediceksin tam ilerlerken sorucaksin devam etmemi ister misin sen ne istersen onu yapicam devam ediyim mi vb diye sorucaksin
Aw bı hediye al bari cimri ya
Tamamdır anladım kıza güven verecem yani demek istiycem ki sen istemedikçe benden zarar gelmez dur dedigin yerde dururum
Her zaman aliyorum zaten de şimdi çiçek gondercem iş yerine haberi yok kızın
Aynen o şekilde davran ilgili ol hediyeyi aksatma çiçek iyi olur güzel tatlı bı notla gonder
Tamamdir hemen gönderiyom zaten şimdi kız sevinsinn biraz
Aferim bu taktiklerimi parayla bulamazsın değerimi bil shffd
He valla ya Allah razı olsun sendne çok hayır duası aldın benden haberin olsun demek ki ağır ağır sora sora gidecekmisiz öğrendim sjakskksksksks
Ahdfdf bu yol hayra mi cikiyo serre mi belli değil ama olsun dua duadır sonuçta
Ya yok hayra çıkıyor yoksa böyle duruyoz bi yerde harbi ikimizde patliyacaz dhaa kötü ceryan edecek ufak ufak birbirimizi tatmin etsek fena olmaz yani
Çok sık olmadigi sürece sorun olmaz tabi insan hormonlarını söz geciremiyo sonuçta ileri gitmeden haz almaya bakin
Ya zaten bende her gün olsun demiyorum ki hani arada bi işte haftada 1 falan iyidir yani gene hadi oldu oldu 2 kez olsun
Aynen olabilir tabi kızın istegine bağlı o sana guvenirse ilerletmek isterse olabilir ancak
Tamamdır teşekkür ederim her şey için yine bişey olursa yazarım olur mu gjfkfjfjkggj
Tamamdır habersiz birakma sakin ancnddn
Bende o iş bendeee gitkyjigkydjrr
Kaç gün oldu bı gelişme yok mu be
Bi gelişme oldu geçen gün öptüm operken dokundum ses etmedi hiç ama bu kızın bi huyu var regl döneminde benden uzaklaşıyor her zaman böyle oluyor bu normal mi
Bide bi ara kendi yapıştı ben çekildim biraz öptükten sonra kendisi de devam etmedi sonra şimdi bide regl dönemi başladı 2 gün önce azgınlık olur mu öpmek ieter mi bu dönemde