Beyler bayanlar acil yardim?

onun sevgisinden hic suphe etmiyorum is yerine yeni hasladim ve birbirimizi ilk gordugumuzden beri birbirimizden hoslaniyoruz ama daha once isyerinde absurt iliskiler yasandigi icin iliski yasamak yasak ve patronlarla cok yakin bana hep onlar benim annem babam gibi diyor konusmaya basladik 1 hafta sonra benden patronlarimiz yuzunden ayrildi gidip ben o kizla konusmaya basladim demis ve patronumuz olumlu bakmamis bu yuzden 1 hafta ayri kaldik 1 hafta sonra tekrar konusmaya basladik ama bu sefer daha deli dolu beraber cok fazla vakit gecirdik ve tatil rezarvasyonlaru yaptik 1 kac ay sonrasina daha sonra bu adam yine benden bu sebeple ayrildi daha iliskimiz ilerlemeden ve seni kirmadan bitirmek istiyorum cunku onlarin arkasindan is cevirmek istemiyorum diyerekten nasil ben bu durumu toparlayabilirim onu sinirden heryerden engelledim ama her gun yuz yuzeyiz onun bana donmesini istiyorum cunku gercekten beni tam bir prenses gibi hissettiriyordu yasanamamis planlar beni cok uzuyor

Güncellemeler
1 yıl
arkadaslar baristik sebebi bi degilmis ven ilk ise basladigimda yanima sevgilim gelmisti sonra ondan ayrildiktan bir kac gun sonra onunla konusmaya baslamistim sebebi buymus yedirememis arkadaslari garip karsilamis kafasi karismis bende biz ayrilali 1 ay olmustu o benimle barismaya calisiyordu o yüzden 2 gun konustuk sonra tekrara ayrildik dedim bizim yine is yerindekiylede bi 1 hafta ayri kalmistik o sure zarfinda benimle iletisime gecmeye calismisti ondan ornek verdim icim rahat degil ama
Beyler bayanlar acil yardim?