Beyler acil taktik lazım. Küçük hanımı nasıl tavlayabilirim?

O 20 ben 32 normalde böyle ilişkilere cidden sıcak bakmam öyle küçük kızlara da kardeşim gözüyle bakardım ama bişey oldu işte ne bilim lan çok garip. Öğretim görevlisi olduğum üni nin öğrencisi aynı zamanda bi aile dostumuzun kızı akraba gibi bişey. İlk kayıta geldiği zamanlar babası beni gördü selam verdi falan tanıştık tatlı kızdı ama mevzu ilerlemedi bişey olmadı tabii. Bir yıl sonra kız derslerde çakılınca ailesi benden tavsiye istedi bende kızla bi görüşeyim tavsiye vereyim gerekirse beraber çalışırız dedim sonuçta bende aynı dersleri alıp iyi şekilde mezun olmuştum. Görüştük tavsiyelerimi verdim ama daha fazla yardımcı olmak istedim istersen seni ben çalıştırırım dedim o da ya gerek yok zahmet etmeyin falan dedi ama ben ailesiyle de konuşup biraz emrivaki yaptım haftada iki üç gün bi yerde bazen onların evinde oturup ders çalıştık zamanla muhabbet ilerledi kızda çok güzel sıcak samimi tatlı fena tutuldum kıza randevu teklif edicem ama kabul etmez diye cesaret edemiyorum. Nasıl tavlarım bu kızı acil yardım?
Beyler acil taktik lazım. Küçük hanımı nasıl tavlayabilirim?