Sevdiğinden uzak durabilir misin?

#DeliMavi
29 Temmuz 2023
Sevdiğinden uzak durabilir misin?

#DeliMavi
29 Temmuz 2023
Hayır ben sevdiğimden uzak kalamam tabi ki de çok özlerim çünkü. ama eğer elimizde olmayan nedenlerden dolayı olursa bazen mesela iş için olabilir eğitim için olabilir bu gibi nedenlerden dolayı maalesef ki yapacak hiç bir şey yok ben de sevdiğim kadını sonuna kadar beklerdim yani onu düşünürdüm onu hayal ederdim sürekli sesini duymak isterdim telefon ile arar veya mesaj atardım ama tabi ki de bu beni çok üzerdi saniyeler bile geçmez gibi gelirdi... isteyerek zaten hayatta kalmam bunun dışında genellikle insan sevdiğinden uzak kaldığında üzülme ve duygusal sıkıntılar yaşama eğilimindedir. Sevdiğiniz birinin uzakta olması, özellikle duygusal bağların güçlü olduğu bir ilişkide, özlem duygusunu tetikleyebilir ve kişiyi üzebilir. Uzaklık, iletişim eksikliği veya fiziksel ayrılık gibi nedenlerle ortaya çıkabilir ve her durumda farklı şekillerde etkiler. Uzak kalmak, insanların sevdiği kişiyi görememe, sarılamama, konuşamama gibi duygusal bağların sınandığı bir durumdur. Bu nedenle, özellikle uzun süreli ayrılıklarda kişilerde endişe, özlem, keder ve duygusal zorlanma gibi tepkiler görülebilir.
Özlediğim halde uzak durmuşluğum var, kokusunu içime çekmek istediğim halde uzak durmayı tercih ettiğim anlar oldu , özlüyorum seni diye yazıp o mesajı geri sildim, bazen en doğrusu uzak kalmaktır, sessizce özlemektir
Cevap
42Cevap
Durursam uzaktan ilişki yaşamış olurum ben yakın mesafe severim o yüzden bir nefes kadar yakından severim
Mecbur değilsem bu duruma uzak durmak istemem, mecbur bırakıldıysam dururum.
Bazen şartlar uzaktan sevmeyi nasip eder
Bir insan sevdiğinden uzak duruyorsa zaten o insanı sevmiyor demektir, ama bir de uzak durmanın nedeni burada önemlidir Yani ben neden uzak duruyorum neden konuşmak istemiyorum ya da o benimle neden konuşmak istemiyor bunların sebeplerini bilmeden veya altyapısını inmeden ön yargılı bir şekilde yorum yapmaktan çok doğru olmaz
Merhaba,
İyi akşamlar, sevdiğimden uzan duramam. Durmakta istemem, bunun hiçbir mantığı yok. Yapışık ikizler gibi olmayalım ama mümkün olduğunca birlikte beraber olalım birlikte beraber hareket edelim. Ayrı gayrı sevmiyorum. Madem seviyoruz, mantığı ne olabilir ki! 😅
Dizinin dibinden ayrılmam ben! 😅
Sabah akşam gece gündüz iş haricinde hep aşkımla...
Durdum zaten eski sevdiğim adamla severek ayrılmak zorunda kaldık çünkü şartlar onu gerektiriyordu bazen doğru kişiyi bulursun ama zaman yanlıştır nasipten öte yol yok demişler 💁💁
Üzüldüm, hayırlısı olsun.
Amin canım inşallah 🙏
Duruyorum zaten çok sevsem de evi hemen 2 adımlık yerdeyken bile uzak duruyor geçtiği sokakları ezbere bilip hiç birine girmiyorum her zerresini ezbere de bilsem sesini hatırlayamıyorum belkide artık o kadar umursamıyorum
Karşıma hiç akıllı bir kadın çıkmadı hepsi garip tiplerdi. Şimdi bir kadın çıktı ki yatak düşkünü ve üzülüyorum
Bazen şartlar el vermediğinden dolayı sevdiğimden uzakta olabiliyorum Bunun en basit örneği uzak mesafe ilişkileridir
duramamm yakın olmadan ve temas olmadan asla olmazz
Aramda bir şey olmayacaksa, duygularım varsa uzak dururum.
Normal şartlarda hayır ama eğer bunu yapmam gerekiyorsa yaparım evet.
Özledikçe huysuzlaşırım ben hiç bana göre değil istediğimde yanımda olmalı.
Fena bir durum
Yaklaşırsan yanarsın, uzaklaşırsan dağılırsın
Normalde duramam da mecbur bırakılınca durmak şart oluyor işte...
şu an durduğuma ve beni terketmesine rağmen acı çekiyor olmama bakarsak zorda olsa evet
Allahtan başka herseyden uzak durabilirim kendimden bile
Sevgi mesafe tanımaz bence … uzakken dağları deler yakın olursun… kapısına vardığında istemiyorum dediğinde uzak olur hatta o dağları tekrar dikersin…
sevgi bunu gerektiri
Durmuştum evet. Sevgi illa yanyana olmak değil bence.
Seviyorsa duramaz insan, çünkü ayrılık bedenle olsa da, yürekle olmaz.🙂
Ben dururum ama kızlar durmuyor. İhanet falan gereği yok.
@snemaumu eskisi gibi değil şimdi kızlar bozuyor olayı genelde. Bir şeyde sunamıyorsun herkesin az buçuk parası var, iyi kötü otomobili malı mülkü var. Uzaktaki porsche kullanan Can ı bekleyeceğim yere yakınımdaki bmwli Emre olsun daha az derdim olsun gibi garip gelgitleri var, kıyaslamalar
Evet durabilirim
Seversem uzak durmam neden uzak durayım :)
Her sevdiğimiz şey bize yarar sağlayacak diye bir şey yok, bana iyi gelmiyorsa evet dururum
Çok zor tabi ama uzak kalmak gerekiyorsa katlanmak da gerek bir şekilde.
Gururumdan dururum evet
Sağolsun onuda öğretiyo
Sevginin derecesine bagli
Öldürmüyor duruyorsun.
Duramam mümkün değil.
Şu anda uzak duruyorum..
Hayır çok üzülürüm
Başka seveiği varsa tabii..
Doğru kişi olduğunu düşünmüyorsam dururum.
Sevdiğim insanlara yakın olmak isterim.
Uzak durulması gerekirse uzak dururum
Çok zor olsa da imkansız değil
Canparelerimden bile uzaklaşabilirim
Dört bir yandan kuşatırım.
Evet uzak durmak zorundayım
Çok duramam ama sıkboğaz da olmamalı
Oda istiyorsa olur
Durduruyor hayat istemesen de
Ozaman sevginin ne anlamı varki uzak olunca
Gerekiyorsa evet
Zarar veriyorsa (toksikse) evet
Ben S, O ise N
Nasıl uzak durayım ☺️
Aşk gözlerimden aktı ruhuma…Ruhların yaratıldığı o an, ilk seni gördü gözlerim…İşte bu yüzden sana olan delice
özlemim…İşte bu yüzden her daim “Vuslata Hasret” çeker bu garip
yüreğim…Rabbim... Ben o anda sana söz verdim Ey Yâr!.. O anda düştü
bedenime sönmeyen har!.. Sensiz geçen her an ömrüme zarar…Beni bensiz
bırak da , sensiz bırakma... Ey Yâr!…
Çok uzak duramam tabikide
Hayır duramam gerekirse kapısın da yatarım.
Sevgi unutulur yeni biri gelince
Durabildim.
Maalesef duramam miknatis gibi çeker beni 🙈🙈
istersem dururum
Evet
Dururum
Uzak duramam
Evet mesal sevmediğim bir sey yaprsa tabiki
İstemem uzak durmam
Wh iste
Duruyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?