Yapamam, yapamam

Yapamam, yapamam
Hayır uzak kalamazdım zaten sevdiğim bir kişi yok şu an ama aşık olsaydım ve sevdiğim biri olsaydı sürekli onun yanında olmak isterdim bir saniye bile ayrı kalmak istemezdim beni mutsuz ederdi ilgi de çok sevdiğim için merak ederdim onu sürekli veya sürekli sesini duymak ya da mesajlaşmak isterdim
Durabilirim ama durmam. Birini severken arada çözülemeyecek çok büyük bir sorun olmadığı sürece uzak durmanın hayattaki en büyük hatalardan biri olabileceğini düşünüyorum. Hayat ikimiz için de ne kadar sürecek bilmiyorken bunu yapmam.
Cevap
20Cevap
Uzak durmam gerektiğini düşünürsem, uzak dururum..
Çok aceleci ve sabırsız bir tipim ben zaten dolayısıyla beni çok zorluyor bu gibi durumlar.
Fakat insan zorunda kalıyormuş.
Elimde olsa her şeyimi verip sonlandırmak istediğim mevzulara uzaktan bakmak müdehale edememek beni durduruyor işte...
Birbirimize iyi gelmediğimiz düşünüyorsak dururum. Herhangi bir gerekçe yoksa uzak durmanada gerek yok zaten.
Hayır görmeden sesini duymadan uzak kalmam mümkün değildir sevdiğimin beim nefesim se sevdiğim onsuz alınmaz nefes insan sevdiği ile mutludur
Yıllardır uzak duruyorum çünkü zorunda bıraktı bende zamanla alıştım. Bugün rüyama girip özlemim depreşmese daha iyi olurdu tabi...
Hep durdum ki zaten ama elimde olsa uzak kalmam tabi ki
Neden uzak durayım ki. Başka kadınlardan uzak dururum. Onun da içinden hiç çıkmam...
Bazen uzak durmak gerekiyor her ne kadar istemesekte
Hayır ayrı duramam.
Neden kendime böyle bir işkence yapayım ki
Sürekli uzaklastiriyorsa uzak dururum
Duramam ama duruyorum işte
Niye duruyoruz ya durmamaliyim duramam
Yoo duramam, durmamda
2 kızım var ve ikisinden de çok uzağım ama her şeyden daha çok seviyorum onları.
Uzak durmam gereken birsey yaparsa anında soğurum ve tabiki uzak dururum
Evet, dururum.
Neredeyse 6-7 ay birbirimkze baktık ama yakınlaşma olmadı.
@Aslı306
İlk gorudugumde kizil sacliydi ve beyaz tenliydi. O kadar guzeldi ki kendimi alamadim ona bakmaktan😍
Tabi sonrasında her ikisinin de fake oldugunu ogrendim dhsjsjaj
Guzeldi hoştu ilk bakista etkilendim. Zaten diyorum ya hoşlantıydı benimkisi. Sonra onu dusunmeden edemiyordum. Bilmiyorum ya belki de ona ulaşamayacak olmamdan kaynaklıydı benim hoşlantım. O bana bakmazdan ziyade ona bakamam kafasıyla hareket ediyordum. Bilmiyorum ya pek çok şeyi unuttum. Aradan 2 yıl geçti.
Neredeyse her gun ismini internette aratiyordum. Bir umuttur yaşamak diye xd
Sonra buldum onu.
Hesabı gizliydi. Profil fotolarina bakiyordum. Takıntı haline geldi benimkisi. Alışkanlık belki de.
Bir gün yine pp sine baktım. Ne göreyim 😔
Biriyle poz vermişti. Bence sevgilisiydi. Belki akrabası. Bilmiyorum. Sonra emojisini degistirdi. O profil fotografi yerine baska pp koydu. Zaten 2-3 ayda bir degistiriyor. Emoji olayından dolayı sevgilisi oldugunu dusunuyorum ama inanmak istemiyorum çünkü yanındaki eleman bana birini hatırlatıyordu. O muydu emin değildim.
Ben duramam yanımda isterim
Bu pek benlik değil sdkjs
Durmam gerekiyorsa dururum
En İyi Cevap