Diline gelirde hani konusamazsin ya bir yerlerde boğazında düğüm gibi kalırda onu bir tek sen bilirsin ya...

Diline gelirde hani konusamazsin ya bir yerlerde boğazında düğüm gibi kalırda onu bir tek sen bilirsin ya...

Merhaba,
Günaydın, içimde kalan cümlelerim yok. Ağzıma ne gelirse söylerim, içimden ne gelirse söylerim. Yarım kalmış yaşanmamışlıklarım evet var. İçimden ukte olan nice şey var. Belki bir gün olur, umut fakirin ekmeğidir! 😅
Günaydınlar
EyvAllah 🫡
Günaydın abla evet hem de çok var ama söyleyecek kimse yok ya da anlayacak kimse yok bu yüzden bunları söylemek benim için anlamsız ama bunun yerine şu sözleri söylemek isterdim zaten aynı duyguları anlatıyor benim için.
Yalnızlık, aşkın daha derin anlamını keşfetmenin bir yolu olabilir; kendi içsel sevginize yönelin.
Aşk, yalnızlığın ötesine geçen sihirli bir köprüdür; içsel yolculuğunuzu paylaşacağınız bir eşsiz deneyimdir.
Yalnızlık, aşkın daha derin bir yönünü keşfetmenize ve gerçek bağlantıyı anlamanıza yardımcı olabilir.
Aşk, yalnızlık hissini hafifletir ve birlikte olduğunuz kişiyle kalbinizi tamamlayarak sizi güçlendirir.
Yalnızlık, kendinizi sevmeyi öğrenmek için bir fırsattır; bu sevgi, daha anlamlı bir aşkı çekecektir.
Günaydın canısı:)
Var ….
Neden güzellikleri görmez ki insan …? Anlamıyorum iyilik kalmamış.. herkes kötü olmaya mahkum kalmış…
Sormak istediklerim var
herkese tek tek
ne zaman kaybettin sen kendini…?
ilk ne zaman kaybettin içindeki çocuğu…?
ne zaman büyüdün…?
Halbuki bu dünya çocuklar varsa
Sende ki çocuk nerde?
Hayır söylerim içimde bırakamam ödem olur donra😂
En güzeli 😃
Cevap
21Cevap
Var da yazmaya ne cümleler yeter ne de kelimeler.
:(
Bazen bırakmak en iyi yol... Daha iyi hissediyorsun.. en. Azından ben öyle hissediyorum artık
Aynen öyle canısı 🤗
İçimde kalan cümlelerim olmaz, hepsini ilgilisine söylerim...
Biliyoruz 😃
İçimde tutmuyorum hiçbirşeyi. Tutarsam bana yük oluyor.
En güzeli..
Şahsen içime attığım cümleleri söylersem +99 yıl vip fotocu+vadan haini silivri delux paketini nefret dili kullanmaktan ve hakaret ve sövgüden yerdim diyorum
İçimize ata ata, kırmamak için yutkuna yutkuna stres topuna döndük. Sonra niye erken yaşta çöküyoruz, sebep bunlar..
Var ya çok var. Ama genel olarak söylüyorum fazla içimde bırakmıyorum yani. Bazı söyleyemeyeceğin şeyler olduğu için yine de
Zamanında yaşanmayan duyguların yaşanmamışlığı var
Birisine edemediğim bir küfür var. Onun yüzünden bütün insnlara sevgiye aşka inancımı kaybettim.
O kelimeleri hemen iletirim iletilicek yere.. icim'de alan kalmadi.
Ben genelde düşüncelerimi sakınmam ama duygularımı açık etmem.. Keyifli günler..
Her insanın vardır öyle cümleleri bence. Benimde var tabiki.
O düğümleri de zamanı geldikçe söyler olduk. Tutmuyorum içimde
Yok ya. Artık değmeyecek cümleleri kurmuyoruz gereksiz insanlara..
HAYIR bu kelimeyi bazen çok kullanmak istesemde üzmemek için susuyorum..
O cümleler işte kulaklarimi cinlatan sessiz çığlıklarında.
Hayalle yaşarken gerçek dünyada, zamanı içmişiz haberimiz yok..
Sussam acıtır konuşsam kanatır denilen cinsten söylenmemiş cümlelerim var.
Yok elfim, ben direk söyler sonra susarım..
Offff ben söylemiyorum :(
Çatır çatır söylerim valla kız..
😃😃
Söyleyesem neye yarayacak
Elbette.
Hep yarım bıraktılar yarım kaldık 🙁
ben söyleyeceğimi söylerim
ben söylerim içimde tutmam
Ali ata bak
Oya topu tut
Hayır benim dilimin kemiği yok
Varr