Kişilik & Karakter Sizi özetleyen cümleler var mı? YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Anlatmak değil, yaşanmak isterim. Bu benim şahsi düşüncem. Çünkü ön yargı insanı bitirir. Hakkımda fikriniz yoksa zikriniz olmamalı 🖐️Sizi neler özetler? Sizi özetleyen cümleler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
geistim Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Şu sıralar ruh halim aynı böyle. Kızın söyledikleri hayatımı özetliyor resmen ☾ 1 3 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Bu kız şimdiden yorgun Yorumla geistim +1 yıl Evet hatta içine babanne kaçmış diyenler bile var Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Ruhsal yorgunluk, psikolojik çöküntü. İnsanlar bir çok şeyi derler ama içini hissetmezler. Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Vardır elbet :) 1 7 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Geldi bela 😂 Yorumla İrşii +1 yıl Yazıklar olsun , bela mı oldum 🥲 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Aaa. Alınganlık yok. Resimler için dedim 😒 Yorumla İrşii +1 yıl Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Hayda 😅 o nereden çıktı. Yorumla İrşii +1 yıl İstenmiyormuş paylaşımlarım. Bundan sonra mahrum bırakıyorum seni Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Tamam 😅 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl "Sadelik için yaşa." "Tevekkül et, sabret, şükret ve dua et." 2 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Yok, bir cümlelik özetin içine sığabilecek bir insan değilim. 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. yaklaşma kül ederim :D 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Haklı olmak değil mutlu olmak istiyorum , derim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şu sıralar ruh halim aynı böyle. Kızın söyledikleri hayatımı özetliyor resmen ☾
Bu kız şimdiden yorgun
Evet hatta içine babanne kaçmış diyenler bile var
Ruhsal yorgunluk, psikolojik çöküntü. İnsanlar bir çok şeyi derler ama içini hissetmezler.
Vardır elbet :)
Geldi bela 😂
Yazıklar olsun , bela mı oldum 🥲
Aaa. Alınganlık yok. Resimler için dedim 😒
Hayda 😅 o nereden çıktı.
İstenmiyormuş paylaşımlarım. Bundan sonra mahrum bırakıyorum seni
Tamam 😅
"Sadelik için yaşa." "Tevekkül et, sabret, şükret ve dua et."
Yok, bir cümlelik özetin içine sığabilecek bir insan değilim.
yaklaşma kül ederim :D
Haklı olmak değil mutlu olmak istiyorum , derim.