Varsa bir süre yazıp rahatlayalım mı? Dolduk sanki biraz ülkece
Benim de susmalarım arttı ama hepsi birer kelime deryası oldu taştı içime

İsteyenlerin yazısını okumayadabilirim (bunu isterseniz 🐢 kaplumbağa koyun yazınıza)
Varsa bir süre yazıp rahatlayalım mı? Dolduk sanki biraz ülkece
Benim de susmalarım arttı ama hepsi birer kelime deryası oldu taştı içime

İsteyenlerin yazısını okumayadabilirim (bunu isterseniz 🐢 kaplumbağa koyun yazınıza)
Bir haftadır yeterince konuştum yazdım çizdim rahatladım bi de baktım dostim benden daha fazla üzülüyor gözleri doluyor yeterli bu kadar didim. Dün yepyeni kararlar aldık güpgüçlü kızlarız dedik masadan taptaze kalktık. İnsan sevdikleriyle olunca iyileşiyor çoğu şeyi umursamıyor. Allah başımızdan sevdiklerimizi eksik etmesin, her türlü nazardan fitneciden fücurcudan korusun diyeyim çiçek kız 💫
Bir ağaca sarılmışsın gibi hissettiren insanların çok olsun kitap kız 🫐🐢 Dostluk çok güzel şey ya hem terapisti hem yoldaşı hem arkadaşı oluyor insanın 🤌🤌
Evet ben aslında koşulsuz sevgiye inanmazdım ama tattım bu duyguyu çok şükür 🥲 ağaçları da çok severim bu arada. Geçen ay arkadaşım doğum gününü kutlarken ilk defa ağaçlara sarılan bir arkadaşım oldu diye başlamıştı mesajına ahshaj gerçekten sarılırım bu arada gövdesi beni çok rahatlayı 🥹
Ay ayy bunu duymak beni çok onore etti 🥹 bende fırsat buldukça sarılırım ağaçlara 🥳🥳 Gerçekten iyi ki tanımışım seni ya daha bi sevdim şimdi 😄
Hahsha bilmukabil çiçek kız 💐
Valla 1 sene boyunca yuttuğum sözler oldu. Bu konuda bayağı sabırlıymışım galiba 😄
Maaşallah o zaman size sabretmek pek kolay bazı olaylara tebrik ediyorum 🥳
Nzsnbd onu düşünmemiştim ama doğru uzuun süre susunca minnak bi dokunana volkan olabiliyor insan
Söylemek istediğimi söylemediysem hevesim yoktur
Bazen susmak en büyük çığlık olabilir, değil mi? 🌿 İçinde biriktirdiğin o kelimeler belki de bir sahil kenarında dalgaların sesine karışmalı ya da bir sayfanın derinliğinde anlam bulmalı. Yazıya dökmek huzurun bir yolu, belki o cümleleri özgür bıraktığında kendi yüklerin de hafifleyecek. 🐢 Kaplumbağa koyanların yazılarını okumayı unutma, belki orada kendinden bir parça da bulursun. 🌺
Cevap
2Cevap
evet çok var maalesef
Var tabii ama biraz daha yutmam gerekiyormuş gibi hissediyorum ahsj
Teklif var ısrar yok 😄 kalabalığa bi güruha değil de küçük bi deftere de yazabilirsin bazen insnaın dönüp bakası bile gelmiyor bazı yazılarına
Defterim var yazıyorum ya da tek başımayken gökyüzüne anlatıyorum
En güzeli 🤌🤌
❤️
Bu günler geçecek 🤪🤪( herhalde daha kötülerinin geleceğinden bahsediyorlar)
Ama gerçekten de geliyor her şey bi şekilde mazide kalıyor
Ama şöyle düşün sırları geliyor çünkü onların üstesinden gelecek kuvveti kazanman gerek seni bunun için eğitiyor geliştiriyor gibi düşün 🧚♀️✨
Allah yardımcın olsun ya 🥺 ama ben inanıyorum hepsinin üstesinden geleceksin inşallah
Hepsi içimde kaldı ya
Olsa da buraya mı yazarız de git işine
Yokmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?