Kişilik & Karakter Son zamanlarda sırtınızı yasladığınız cümle nedir? Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Herkesin sığındığı, kendini bulduğu bir söz, bir şiir, bir cümle vardır. Bugünlerde sizi anlatan, sırtınızı dayandığınız cümle nedir?Şu cümle beni ben yapıyor. * Kendine yaslanan dik yürür.* Son zamanlarda sırtınızı yasladığınız cümle nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Ama ben tatildeyim😂😂Kim ne derse desin, cevabım bu oluyor son zamanlarda. Her şeyden kaçmanın kısa yolu.😅 2 0 Yorumla
Jante_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl ''Onu da o zaman düşünürüz'' diyip günü kurtarıyoruz şu an. :) 1 0 Yorumla
ʟεтнε Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Büyük bir hayal kırıklığı yaşayıp ben artık kimseyi sevemem deme! Unutma ki, en güzel çiçekler mezarlıklarda yetişir. 1 0 Yorumla
Balzacc Takip Et Master Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Her ne yapıyor ya da yapmıyorsam yapmadığım şeyin de sonucunun kendime olacağını yaptığım şeyin de sonucunun kendime olacağını tekrarlıyorum kendime. 1 0 Yorumla
Üğpoıu07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl "iyi tamam " bunu çok kullanır oldum ama sırtıma dayanak değil , hüznüme tavan oldu bastırmak için 😣 1 0 Yorumla
Hayat-Güneşi Takip Et Master Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Her zaman kendime söylediğim bir cümle..Rabbim kimseye muhtaç etmesin.. 1 0 Yorumla
YavuzSky Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Allahtan başka ilah yoktur muhammed onun kulu ve elçisidir 1 0 Yorumla
KedimBenVeYatağım Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Geleceğin ne getireceğini asla bilemezsin... bu 1 0 Yorumla
Azra221 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl "Allah'ın izni olmadıkça insanın başına hiçbir bela gelmez." Sırtımı yasladığım cümle kesinlikle bu. Her okuduğumda içimi huzur kaplıyor ✨ 1 0 Yorumla
adatavşanı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Son zamanlarda kim ne derse "Tamam." diyorum, kafam öyle rahat ki🤣 0 0 Yorumla
ÇanakkaleKızanı Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bir Sabahattin Ali Sözüdür ; BU HAYATTA MUTLU OLMANIN, YOLU BEKLENTİYİ DÜŞÜK TUTMAKTIR. YOKSA KANATLARINDAN VURULMUŞ KUŞA DÖNERSİN. 1 0 Yorumla
MagicMirrorOnTheWall Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl "Nasibin varsa yorsa da senin olur." Kendimi yormamayı öğütlüyor bu cümle 2 0 Yorumla
mrspeanutbutter35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl Herşey oluruna varır hayırlısı buymuş demek ki 2 0 Yorumla
DilaOrann Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl “Nasipte varsa olur ya”bu moddayım artık 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Bu da geçer ya Hu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ama ben tatildeyim😂😂
Kim ne derse desin, cevabım bu oluyor son zamanlarda. Her şeyden kaçmanın kısa yolu.😅
''Onu da o zaman düşünürüz'' diyip günü kurtarıyoruz şu an. :)
Büyük bir hayal kırıklığı yaşayıp ben artık kimseyi sevemem deme! Unutma ki, en güzel çiçekler mezarlıklarda yetişir.
Her ne yapıyor ya da yapmıyorsam yapmadığım şeyin de sonucunun kendime olacağını yaptığım şeyin de sonucunun kendime olacağını tekrarlıyorum kendime.
"iyi tamam " bunu çok kullanır oldum ama sırtıma dayanak değil , hüznüme tavan oldu bastırmak için 😣
Her zaman kendime söylediğim bir cümle..
Rabbim kimseye muhtaç etmesin..
Allahtan başka ilah yoktur muhammed onun kulu ve elçisidir
Geleceğin ne getireceğini asla bilemezsin... bu
"Allah'ın izni olmadıkça insanın başına hiçbir bela gelmez." Sırtımı yasladığım cümle kesinlikle bu. Her okuduğumda içimi huzur kaplıyor ✨
Son zamanlarda kim ne derse "Tamam." diyorum, kafam öyle rahat ki🤣
Bir Sabahattin Ali Sözüdür ;
BU HAYATTA MUTLU OLMANIN, YOLU BEKLENTİYİ DÜŞÜK TUTMAKTIR. YOKSA KANATLARINDAN VURULMUŞ KUŞA DÖNERSİN.
"Nasibin varsa yorsa da senin olur." Kendimi yormamayı öğütlüyor bu cümle
Herşey oluruna varır hayırlısı buymuş demek ki
“Nasipte varsa olur ya”bu moddayım artık
Olduğu kadar olmadığı kader jsmmsms
Her şey olacağına varır
her şey güzel olacak..
Bakarız
Herşeyin hayırlısı olsun
Hayatını hayal ederek geçir.
Buda geçecek...
Bu da geçer ya Hu