Sevgilim önceden daha varlıklıydı arabamı aldığımda parça parça 30 milyar destekte bulundu. Ama öyle biriyken de asla yemedim hesabı bir o öderse bir ben öderdim. Şimdi zor günlerden geçiyor devamlı destek olmam gereken konular oluyor. Bir kere mırın kırın ettim bu sefer söyledi istemeyerek de olsa ben senin arabanın sigortasını da yaptırdım borçta verdim bilmem ne. Ama onları ben ondan istemedim ki yemin ederim elimde kartla koştum hep peşinden kabul etmedi. Şimdi şu an hem araba borcundayım hem ona kredi kartından para çekiyorum borç üstüne borç biniyor. O da beni cimrilikle suçluyor kendince haklı ama olan o değil. Eline 50 bin gelsen bana verdiği 10 bin lirayla elimde sadece borç varken ona verdiğim 10 bin lira aynı mı? Söyleyince suçlu oluyorum cimri oluyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir ilişkide maddiyat konusu açılınca fikir ayrılıkları oluyor umarım bir an önce bu durumu çözersiniz
Kesinlikle keşke bana o zamanlar borç vermeseydi de bu kadar yüz göz olmasaydık. Ya zorla verdi zorla kartla koştum peşinden. E şimdi hepsini bir anda atmak beni zorluyor hep bir şey söylesem gurur yapıyor. Tam bu ay denklestirdim diyorum yine paraya ihtiyacı oluyor of. Ben hiçbir zaman ondan para istemedim zorla attığı şeylerin muhatabı ben oldum ama şu an
En sevmediğim muhabbet insan ne yapacağına şaşırıyor ayrıl desem adam yanlis anlayacak oturup konuşun bu konuyu rahatsız olduğunu dile getir
Allah inşallah kimsenin eline düşürmesin amin. Yazık...
Ayıp mı ediyorum :( offf vallahi üzülüyorum ya.
Tek senin için demedim. Her ikiniz içinde dedim. Para vermek zorunda değilsin ama cimrilik var sende biraz sanırım.
Ya o da böyle söylüyor. O parayı hiç önemsemez. Keşke bana zorla o zamanlar para atmak yerine olan kredi borçlarını ödeseydi bu duruma gelmeseydi. E ben de hiç borca alışık biri değilim birden 200 bin borca girdim ödüyorum da şükür. Ama kıt kanat yetiyor Şu an kredilerime. Kredi kartlarımı da devamlı 5 bin 10 bin ona para verince borç dağ gibi oluyor. Zorunda değilim biliyorum ama o da cebinde 2 olsa birini bana verir. Onun bu kadar umursamaz olup bu hale düşmesine sinir oluyorum arkadaşım paran yoksa bana da para vermeseydin gidip borç ödeseydin hem bu kadar yüz göz olmazdık bu para konularında böyle olunca saygı da azalıyor
Evet böyle konular yüzünden aradaki saygı azalıyor. şu an ne yapmayi düşünüyorsun peki
Adam 30 milyar vermiş sana daha nasılsın yiyen daha 100 alsan mi yemiş olurdun
Abi 10 bin bir ödedim 10 bir ödedim bunlar hep aralıklarla olan şeyler ödüyorum yani. O bana şimdilik kalsın maaşım artınca benimkini ödemeye başlarsın dedi daha maaşıma zam gelmeden hem kredi hem ona olan borçlarımla kaldım
Peki yanlis anlamisim
Seviyorsan ve oda seviyorsa Ozaman iyisiyle kötüsüyle devam edecen🤷🏻♂️
Çok seviyoruz. Sadece verip verip acelesi yok acelesi yok yaptı hepsini 1 2 ay içinde borç içindeyken ödemek zorunda kaldım. Madem böyle olacaktı borca girip araba almazdım ki. Şimdi hem banka borcu hem ona olan borcumu aynı anda ödemek zorunda kalıyorum
Demmeki o an parası vardı elinde şuanda parası kalmamış ama aniden istemekte olmaz kötü olmuş senin için