Arkadaslar merhaba, sevgilimle birkac aydir sevgiliyiz ve (burayi anlamak biraz zor olabilir) sevgilimin eski sevgilisi, sevgilimin cok sık gorustugu kuzenlerinden birinin karisinin kiz kardesi. Ve sevgilim dogal olarak kuzenleriyle sık sık bulustugunda vesaire kuzeninin karısıyla da muhatap ve hani iyi araları. İleride isler ciddiye bindiginde o kadınla gorusecek olmak vesaire beni rahatsız ediyor boyle bir irtibatin olmasindan cok rahatsız oluyorum. Kızla aynı sehirde degiller su an ama bilmiyorum iliskileri 1 yıldan fazla surmus ve sevgilimin ilk sevgilisi. Elbette sevgilimin beni sevdigine inaniyorum ve bilmiyorum yani boyle bi durumda o kadının bana bakis acisi ne olur eski sevgilisi hala onu seviyor mu ya da biz sevgili olmadan hemen once aralarini falan yapmaya calistilar mi gibi dusunceler beni rahatsız ediyor arkadaslar. Napmalıyım? Eski konuları acmak istemiyorum o da acmaz asla ama bunlari ogrenmeden icim rahat edecek mi bilmiyorum ya da ogrenince de rahat etmeyebilir. Ogrenmek istedigimden de emin olamiyorum. Onlarla alakalı bir etkinlik oldugunda dusuncelere daliyorum yani kendi kendimi huzursuz ediyorum. Sırf bunun icin ileride yasanabilecek seyleri falan dusunuyorum ve diyorum acaba ben yanlis bi durum icinde miyim siz olsaniz napardınız lutfen yardım edin... Ben normalde eski sevgililere takilan biri degilim hicbir eski sevgilimde de eskiye takılmadım arada boyle bi bag olmasi sanirim beni rahatsiz eden sey... yardim edin...
uygun bi zamanda sevgilime sorup her seyi ogrenirdim
buyutulecek bi sey yok kasma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat