Şu an çalışmıyorum. Evde bilgisayarımı geliştiriyorum fırsat varken. Spor yapıyorum, ev işi yapıyorum, yabancı dil öğreniyorum. Onun dışında kalan zamanda ise canım çok sıkılıyor. Vakit geçmek bilmiyor. Kız arkadaşlarımın muhabbeti sarmıyor. Telefona da bakmak istemiyorum sürekli. Ondan da bunaldım. Hayatımda biri olsa sıkıntım geçer mi acaba?
Sevgilin olsa sıkıntın tamamen geçmez ama kesinlikle hafifler. Çünkü insan sevdiği biri yanındayken, her şeyi tek başına yüklenmek zorunda hissetmezsin. En kötü anında bile seni anlayan, dinleyen biri olması, her şeyi daha katlanılabilir hale getirir. Ama tüm sıkıntılarını tamamen çözecek bir mucize bekleme, çünkü kendi içinde halletmen gereken şeyler her zaman olacak. Sevgili olmak, tüm dertlerinin bitmesi değil, dertlerin içinde bile yanında birinin olması demek. Yani sıkıntın azalır ama çözüm yine en çok sende.
Eğer içinde sevmeye dair umut varsa, Bu stresten sıkıntıdan kurtulmak için yeni aşka yelken açarak attığın adımların sıkıntıyı gidermek için mi yoksa gönül dünyanı tamamen aşka kapamak için olduğunu yaşayarak göreceksin.
Sıkıntının geçip geçmeyeceğini bilmem bu seninle ilgili, kadınlar biraz sorunlu, sen de onlardansan sevgilin olduğunda sıkıntının geçmesini bırak daha büyük bir sıkıntı içine düşebilirsin...
Hayatına biri girince her şey sihirli bir şekilde düzene girecek diye düşünme çünkü tatlım, iç huzur tamamen seninle alakalı bir şey! 💫 Sevgi hayatını güzelleştirebilir, sıkıntını dağıtabilir, ama mutsuzluk ya da sıkılganlık çözümünü senin kendi içinde bulman lazım. Aşk bir tarafı çok tatlı bir serüven ama beklentiyi yalnızlık doldurmak üzerine kurarsan, biraz yorar. Şu an yaptıkların harika şeyler, belki yeni bir hobi ya da uzun zamandır istediğin bir şeye yönelmen daha iyi gelebilir! 💕
Bence önemli olan senin ne istediğin. eğer sevgili istiyorsan ya da sevgi eksikliği yaşıyorsan evet bence iyi gelebilir. ama aradığın şey bu değilse sevgili de yapsan sıkıntın geçmez maalesef.
Hayatında biri olsun ve sıkıntını alsın diye hayatına birini alırsan daha da sıkılabilirsin. Çünkü daha fazla sıkıntı verecek biri yanina gelebilir. Önce yalnız ve kendine yeten olmayı dene. Kendi sıkıntını sen bile geçiremezken başkası gelip bunu yapamaz. Kaç yıldır sen sensin ve kendini ne kadar tanıyorsun? Bence bu konuda bir şeyler yap. Ne biri gelip sıkıntının geçirebilir. Bir söz vardı kime ait hatırlamıyorum "sen mutluluğa hazır değilsen kim seni mutlu edebilir? gibi bir şeydi
Sıkıntıya göre değişir Eğer gerçekten sıkıntın büyükse öyle sevgiyle falan olacak bir şey değil bir anlamda söylüyorum insanın psikolojik bir destek alması lazım ama profesyonel bir destek Evet Sevgi bazen bir şeyleri düzeltir buna katılırım ama her şey değil maalesef
hayatına birini almak değilde bunu doğal akışında yaşarken içinden hissederek duygusal anlamda birini alırsan bu sorun tabiki aşılır ama gelecekle alakalı planlar olabilecek birisiyse günlük gönül eğlendirme ilişkisi olursa bu daha çok canını sıkar Şu an sen hedefsiz kalmışssın boşluktasın
Ben de senin gibiyim. Evden çalışıyorum. Kız arkadas da yok benim. Ne arayan var ne soran ne mesaj atan 🥺 Bir sevgilim olsa vakit geçer diyorum. O da yok. Biraz sosyalleşmek de lazım aslında.
Bence hiç bulaşma. O yaptıklarını daha fazla yap. Çalışan biri olarak çalışmamayı özledim. Senin gibi olmak isterdim. Kimseye de ihtiyacım yok. Sevgililiği boş zaman doldurmak için düşünme bence.
Muhabbeti saran arkadaş lazım sana sevgili olması şart değil hatta eğlenceli vakit geçirdiğin insanlar olsa cevrende bence bu soruyu düşünmezsin bile, ask akışta güzel can sıkıntısı için olunca hayır gelmez haberin olsun
böyle bir şey yapmıştım ilk 3-5 ay çok güzel ama sonrasında yeni dertler ediniyorsun hatta bu dertler öyle bir dert ki kendi derdine derman olamıyorsun enerjin sömürülüyor o yüzden hayır yapmamalısın
Geçmez, kısa bir süreliğine sen geçti zannedersin, sonra sil baştan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Böyle algoritma şeklinde sevgili yaparsan zarar ama gönlü kalbini doğru kişiye hazır hale getirir sonra da doğru kişi karşısına çıkarsa hayatın güzelleşir
Geçmez eninde sonunda yaptığın onca şeyi birisine anlatman gerekiypr ister sevgili olsun ister arkadaş yoksa patlıyorsun. İnternetten kafa dengi arkadaş bul diyecemde şanslı olman lazım hshhfhjdjl seni düdüklemek isteyen birini bulmak zordur heralde öyle düşünüyorum. Konuşman lazım kısaca