Sevgilim benden ayırlacak?

erkek arkadaşımla uzak ilişki yaşıyoruz 2 senedir ve birbirimizle bir gelecek planlıyorduk hep ama benim üniversite muhabbetim açıldığından beri bu sene üniversite tercihi vereceğim ve iki senedir sırf ailemi oyaladım gitmedim ayrılmaktan korktuğum için o da evinde çalışıyor ve bilgisayardan çalışıyor maddi anlamda zorluk çekse bile ilişkimiz için dışarda çalışmamıştı evdeki işinde çalışıyor hep. üniversite tartışmasını sürekli yaşadık ve o hep aynı şeyi söyledi eğer üniversiteye gideceksen şimdi git ama beni hayatından çıkar dedi ailem zorluyor gitmem için ve pes ettiği için artık istediğin bölümü yaz git diyor ama en ufak hatanda seni direkt silerim diyor ve bu en ufak hata 15 dakika yazmamak bile olabilir en ufak yanlış anlaşılma bile olabilir ne benim erkek arkadaşım ne de onun kız arkadaşı yok sadece biz varız birbirimizin hayatında ve gerçekten o kadar mükemmel o kadar akıllı ve çok güzel seven biri ki ama hata yapılmasına gelemiyor ve uzun süredir çok sorunlarınız var çok şey atlattık ayrılıkların eşiklerinden döndük ama bana bu şartı koşuyor gerçekten ne yapacağımı şaşırdım artık ona canımı verecek kadar aşığım.. ama zamanla onun bana karşı sevgisinin de birçok duygusunun da azaldığını hissediyorum..

Sevgilim benden ayırlacak?