Evin reisi o diyebilirim yani
Bir yere gideceksem izin istiyorum, bulaşıği yikatir yemeği yaptirir. Tuttuğum takımı bile değiştirdim onun için. Bir şey oldugu zaman ona anlatirim, düşünür taşınır fikrini söyler ve onun dediği geçerli olur evde.
Evin reisi o diyebilirim yani
Bir yere gideceksem izin istiyorum, bulaşıği yikatir yemeği yaptirir. Tuttuğum takımı bile değiştirdim onun için. Bir şey oldugu zaman ona anlatirim, düşünür taşınır fikrini söyler ve onun dediği geçerli olur evde.
Sözü geçmek değil bu. Bu başka bir seviye ve biraz da trol gibi geldi bana. Eğer trol değilse çok sakıncalı bir ilişki yaşıyorsunuz. Kişilerden biri bu kadar pasif kalırsa, kaçınılmaz son olan karşı tarafın ona saygısını tamamen yitirmesi ve onu sıradanlaştırması durumu gerçekleşir. Çok talihsiz bir ilişkiniz var.
Bizde de durum benzer. Haftanın 2 günü çalışıyorum işimi evden yapıyorum. Eşim spor salonunda çalışıyor haftanın 6 günü eve 9 gibi geliyor haliyle ev işleri de bende. Bizde de onun sözü geçiyor
İkiniz de mutluysanız bu durumdan sıkıntı yok. Ama hoşuna gitmiyorsa eşinle konuşabilirsin bunu. Tavırlarını bir anda değiştirmen sakıncalı olabilir çünkü
En sevmediğim ilişki tipi kimse kimseyi esir ya da köle almadı her iki tarafında düşünceleri yaşantıları var her iki tarafta buna saygı duymak zorunda..
Cevap
2Cevap
Saçmalık her şey dengeli olmalı eğer bir evliliği sadece tek tarafın sözleri ile yönetilirse bir taraf her zaman mutsuz olur
Sen kendine adamım deme abicim kılıbıksın Hdhshshdf
Kılıbık olunca adam olamıyor muyum
maalesef adam olanlar söz geçirir kılıbıklar ise söz dinler hsyagsydhsf
Söz dinlemek de değerli bir şey
Tabiklkde değerli değil eşin sözünü geçire geçire sen onun oyuncağı olmuşsun bütün kumanda onun elinde senı yönetiyor değer veren insan eşini oyuncak gibi kullanır mı değer vermek senın kararlarına saygı duyan insan değer verir.
Oyuncak olmak diye birsey yokk
Sen nasıl erkeksin be evin reisi erkektir.
Eskidenmiş o
Şimdi öyle bir şey kalmadı
Yoo bizde hala reis eşim.
Cinselliktede öylemi?
Çok güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?