Güncellemeler
+1 yıl
ayrılıcam arkdaaşlar böyle olmıcak..
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar evlendik, geri döndürdüm artık gey değil, hidayete erdik. çok teşekkürler sizde olmasanız... 😔
merhaba ben aysima. arkadaslar bu sşteye bunu sormak için kayıt oldum çok dertleyim nolur yardım edin.
sevgilim son zamanlarda bana pek ilgi göstermiyordu, 3. yılımızın sonundayız neredeyse 4 yıl olacak. bana dokunmaya bile çalışmıyor. normalde asla böyle değildi temas bağımlısıydı süreki hediyyeelr alırdı vs vs
birkaç gün önce bize geldi ve telefonu açıkken uyuya kaldı ben de dayanamadım ve kötü bir şey olsa da telefonunu aldım ve karıştırmaya başladım. başta her şey normaldi taki galersiine girene kadar... bir baktım ki bi klasör var ve adı sadece 'a' anlamadım ve girdim... girmez olaydım. bir sürü erkek fotoğrafı vardı (çıplak ve bir yerlerinin fotosu.. ne olduğunu söylemye utandım) ve sorun şu ki benim sevgilimde erkek... arkdalşar sevgilim gey galiba.. ama o zaman neden üç yıl benimle oldu sevgili? kaç gündür ağlamaktan gözlerim şişti ve yemekten kesildim.. nolur bana akıl verin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ayrıl direk.
Çok geçmiş olsun defolu erkek seçmişsin ama olsun nereden dönsen kârdır
sert adamları beğenmezsiniz sonra böyle ibinelere gider ağlarsınız...
Üzüldüm senin adına çok kötü hissetmişsindir ama en doğrusu ayrılman gay olduğu net bir şekilde ortada
Sevgilin muhtemelen biseksüel. Yani hem kadınlardan hem erkeklerden hoşlanıyor. Bunu onunla konuşabilirsin. Yapıcı ol yalnız.
Sen gele gele gaye denk gel.
nerden bilebilirdim ki hem benş çok seviyordu hep güzel sözzler söylüyodu
Kadın kuaförleri gibi 🤣
Yönelimi değişmiş belli ki geçmiş olsun
ne dşcem ki ona
Yavaş yavaş konusunu aç sor
ilişkiye girdin mi hiç
neden bunu sordun bilmiyorum ama ne zama yakınlaşmaya çalışsam bi bahane buluyodu
o zaman kesin gey hatta ilişkiye de girmiştir hatta pasiftir
ya kafayş yşcem pasif ne rden çıktı şimdi
fotolara bakıyorsa öyledir
Ters çalışmaya başlamış
Şu denk geldiğimiz devire bak🤦
Biseksüel olabilir
of napıcam
Bilmiyorum direk bu konuda konuşman doğru olmaz zaten sana soğuk yapmaya ve fotoğrafları telefonunda tutmaya devam ederse ayrıl bence
Gay dir
bu gey mi
bilmiyorum pek anlamamki ben
Ahahahfjdh 😂
Ayrıl artık