100 dolar vermezsen çıplak fotolarini yayarım diyor ne yapacağım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Pis işlerin sonu da pis biter. Bi daha yapma. Sen ona 100 dolar versende yaymayacaginin garantisi yok. Para yollama
Bro yollamadım cidden hata kabul ediyorum. Ama fake snap ve fake gmail hesabimdi. Sadece numaram onda ulaşır mı kişilerime var mı öyle bir imkan?
Evet snapchatte, rehberindeki insanların hesapları çıkıyor. Ulaşabilir. Bir şekilde fotolarını kurtarmaya bak. Para yollasan da sileceğini sanmıyorum büyük ihtimal seni sömürgeye bağlayacak, isteyipte isteyecek.. Başka bir yol bulman lazım
Bro snapchete rehberimi bağlamadım hiç rehberimi full silsem şimdi nasıl olur?
Öyle olmuyor başkalarında senin numaran varsa onlarda hesabın gözüküyor
Ne hesabim snapchat mı?
Kanka snap hesabımı numarasız açtım ben öyle bir durum var
Evet, numaran kimdeyse snapchatte hesabın gözüküyor
Kanka snapi kapattım hemen. Peki telefon numaramdan kisielrime sosyal hesaplarıma ulaşabilir mi var mı öyle imkan? Mail ve snap hesabımı kapattım zaten faketi şimdi numara sıkıntı numaramı alan kişilerime ulaşabilir mi
Snapcahate numaranı girmediysen bu çok iyi bir şey o zaman göremezler. Kız da sadece numaran varsa sanmıyorum ulaşacağını, ulaşması için bu işlerden anlaması lazım. Fakat sen riske atma numaranı iptal et. Umarım fotolarında yüzün gözükmüyordur
Kısmen gözüküyor. Numaramdan instagram hesabıma falan ulaşır mı ben ondan korkuyorum.
Bilmiyorum knk işin zormuş biraz. Keşke mahrem yerlerini kimseye atmasaydın, hele ki sosyal medya üzerinden. Çok hatalı hareketin olmuş.. Bir daha böyle işler yapma demek dışında bir şey diyemeyeceğim maalesef aklıma söylediklerim dışında bir fikir gelmiyor 😕
Kanka 3 saattir bir şey olmadı. Cidden kabul ediyorum hatamı bilmiyorum yani. Telefon rehberimden çıkardım tüm kişileri şu an rehberimde kayıtlı kimse gözükmüyor ama whatsappta gözüküyor yabancı numaraydı onun ama baya korkuyorum ne yapacam diye.
Numarayi degistirmiyorlar 6 ay sonra ancak değişirmiş maalesef
Dua et knk. En iyi yolu bu
Yurtdışında olduğu için hicbişey yapmazsın. Yayarsa da vücudun Dwayne Johnson vücudu mu sanki kim ilgilenir.
Fake gmail hesabı ve fake snap hesaniydi ama numaram benim. Hocam problem olur mu sence?
Hicbişey olmaz engelle gitsin
Numarami da aldı ama kişilerime ve sosyal hesaplarıma ulaşır mı bilgin var mı?
Tehdit etmek için şantaj yapıyor telefon numarandan o kadar şeye ulaşılır ama onun yapabileceğini zannetmiyorum tehdit etmek için eline koz vermişsin oda 100 dolar istemiş basit bir insan sadece hacker falan değil.
Abi rehberimdeki kişileri de sildim instagram facebook twitter vesaire her yerden telefon numaramı sildim. Şu an ulaşabilir mi sence?
Salla gitsin engelle hicbişey olmayacak. Unut gitsin bunun kabusuyla yaşama başıma bişey gelecek diye. Bidaha da böyle bir hata yapma internetten bişey yaşama varsa şehvet ihtiyacın banyoda tek başına işini hallet.
Abi cidden rahatlattin icimi ama korkuyorum gerçekten ulaşamaz mı? 3 saat geçti bir şey olmadı gibi ama yine de korkuyorum sosyal hesaplarıma ulaşırsa oradan tüm takip ettiklerine yollayabilir.
Hicbişey yapamaz. Direk engelle muhattap olma. Tedbir olsun diye telefon numaranı sosyal medya hesaplarına ekleme.
Ekliydi çıkarttım hemen. Yapamaz mı emin misin?
Yapamaz. O işler kolay değil.
Yurt dışında ne paylaşacak bir şey olmazne güzle işte ünlü olursun djfkkfkg ksurua bakmada çıplak fotoğraf atmadan önce kendi uckuruna hakim olcaktin
Ne yapicam cozun var mı? Numaramı da aldi
Yok maalesef atma para atarsanda paylasir çünkü
Numarami aldı ülkemde ulaşır mı tanıdıklara kişilerime sosyal hesaplarıma?
Aynen ya mit mensubumu bu
Yabkac yaşında insanlarsiniz ben bu yaşla size bu tavsiyeyi veriyorsamb
Abi ne. 22 yaşındayım. Cidden hata ettim kabuk ediyorum. Ama korkum var şu an telefon numaramdan her yere ulaşır mı kişilerime ulaşır mı bilmiyorum
Lan naisl ulascak canım saçma konuşma engelelrsin biter a
Numarami kaydetti abi engellesem de başka numaradan kaydetse falan ulaşamaz mı sence?
Lan sadece sana ulaşır Yurtdışından aranan numara bellidir zaten acmazsin biter bir halt yapmaz korkmayın ya
Abi şimdi rehberine kayıt ettiğin kişiye sosyal medyadan da ulaşama durumu yok mu sence?
Yok
Hiç kusura bakma ama haketmişsin 1. herkese güvenip oranı buranı atmayacaksın 2. ise yine oranı buranı telefonunda tutmayacaksın uçkuruna hakim olacaksın ve 100dolar da gör gününü
Telefonumdan kişilerime ulaşır mı?
İstese herşeyine ulaşır sı**n kısacası
Yaysın kanka. Git biraz erotik video da çek. Onu da hediye olarak yollarsın djdhdjjd
Kanka fake snap ve fake gmail hesabimdi aslinda. Ama numara bana ait sadece oradan sorun olur mu?
Ne olucak anasını satim. Sanki sabancı ailesindensin djdhdkdj
Bro yok tabi de aileme arkadaşlarıma ulaşır mo diyorum endişem o.
Ulaşsın ne olacak
Görsünler endamini djdhdjdj
Bro dalga geçme cidden soruyorum ya vallahi kötü durumdayim
Kız mısın? Korktuğun şeye bak hele
Kanka rehberimi full silsem sence ne olur? Instagram hesabim falan filan yok snapchat fake ve rehberim bağlı değil.
Bilemiyorum. Çok önemli değillerse sil. Numara vs her b*ku değiştir
Kız TC uyruklu mu eğer öyleyse en son çare hukuki yola başvurursun. Bir de kızın özel goruntuleri de sen de varsa ona koz olarak kullanırsın
Yabancı maalesef o silmiş ben silene kadar ekran görüntüsü aldı. Yabancı uyruklu yayabilir mi benim aileme çevreme?
Kızın ilk vukuatı değildir büyük ihtimalle, sadece senin telefon numaran varsa ve bunun dışında başka bir bilgi psylasmadiysan pek yayacaginj sanmıyorum. Kız büyük ihtimalle keriz avı yapiyor
Abi aslında mail hesabıma da sahip ama o mail hesabımı hemen sildim numaramı da silecektim ama değiştirilmiyor. Bana da öyle geldi fotoğrafımı koymuş numaramı ve mailimi yazmış fotoğrafın üstüne bunu yayarım diyor. Mail adresimi yanlış yazmış ama yine de korkum var
Numaradan da ne yapabilir ki? Bizim de arkadaşlarımızda, esimizde dostumuzda var onlar ne kadar gorebilirlerse o da o kadar görür. Gidip Dua et ve Allah'a yalvar. Bu işlere Tevbe et. Kızı engelle ve muhatap olma kızın derdi para. Sen onu engelleyince umudunu keser ve hiç uğraşmaz bence.
Abi sorun şu ben numarasını bilmiyorum. Yaptık bir şeyler karşılıklı mailden bir şey atmıştı işte en son numaramı istedi verdim güvendim numaramı alınca şantaj yaptı kısacası. Şimdi pişmanım. Yine de çekincem var bilmiyorum. Numarami bilip benim kişilere ulaşıp atabilir mi acaba fotoğrafları?
Ulaşacağını sanmıyorum ama küçükte olsa öyle bir ihtimal var. Kral ailene soyleyemez misin başına geleni, rahatlarsın belki arkanda dururlar en iyi tavsiyeyi sana onlar verir
Bende kayıtlı olmayan numara engelleyemiyorum o yüzden. Konuştuğumuz yerden engelledim orası anonim olarak takıldıgım bir yerdi. Bahsetmek istemiyorum bilmiyorum ne tepki verirler diye
Kral yapacağın tek şey kızla muhabbetini kes. Tedbirini al ve engelle gitsin. Gidip Tevbe et Dua et Dua gercekten koruyor. Ve bu başına gelen olayı ailenle paylasmani da tavsiye ederim, fakat anlatması kolay değil seni anlayabiliyorum. Ama insanız hepimiz kaç yaşımızda da olsak hata yapıyoruz beşer şaşar demisler. Rahatla, Allah'ın izniyle bir şey olmaz
Dostum hadi ordan et bir daha uyanık ol. Para falanda verme hep isteyecek bu işler böyle
Abi vermedim zaten. Sadece yayar mı ulaşır mı tanıdıklarıma? Cidden şeytana uydum çok pişmanım ama hani korkuyorum. Sadece numaram var onda ne yapabilir?
Yahu bir şey yapamaz iyimisin sen yapamaz merak etme bir daha da şeytana uyma düşünme artık vesvese yapma
Abi numaram onda ve fotografima sahip endişelenmem normal değil mi?
Değil kardeşim çocukmusun sadece numaran onda sadece numaran ya. Sanada vereyim numaramı kardeşim bak düşünme bir cacık olmayacak
Abi sadece numaram değil ki fotoğraflarım var sorun o. Ve telefon numarasından sosyal hesaplara da ulaşabilir mi acaba tedirginlim o
Bak son kez söylüyorum sana bir cacık olmaz! Bir iki ay sonra abi haklıymışsın yazarsın
knk suçlu olan sensin sonuçta çıplak foto atmak nedir hiçmi utanç kalmadı
Pabuç bırakma böyle pacozlara
Numaram var sadece ulaşabilir mi ne yapacağım? Kişilerime sosyal hesaplarıma ulaşır mi
Ulaşabilir ismini biliyorsa
Hayır ismimi bilmiyor ama korkum şu. Numarayi kaydedince instagram hesabıma ulaşır mı acaba? Oradan da ismimi öğrenir? Bildigi şeyler şu fake kullandığım mail hesabim ve numaram
100 dolar ver yay de. 😃😃
Puahhajsjs haketmişsinnn
Boku yedin kanka
Cidden yaş otuz mu
Hayır tabikide
Peki neden otuz yazıyor onu anlayamıyorum bir türlü
Açarken tarihi rastgele seçtim sadece aklımdaki soruları sormak için actım böyle kaldi
Anladım