peysər diye kaydetmiş samimiyet var Aramizda güler yuzluyuz
Bir muhabbet döndü ne diye kaydettin beni dedim peysər diye kaydettim dedi ne demek o dedim okul çocuğu dedi o. c yani dedim evet dedi böyle bir isimle neden beni kaydetti açana hiç bir kötülüğümde yok
Bir muhabbet döndü ne diye kaydettin beni dedim peysər diye kaydettim dedi ne demek o dedim okul çocuğu dedi o. c yani dedim evet dedi böyle bir isimle neden beni kaydetti açana hiç bir kötülüğümde yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
"Peyser" galiba azeri dilinde küfür anlamı taşıyor.. Ensesi kalın diyorlardı 😂😂😂
O. c anlamına geliyor kendisi öyle kaydetti günü söyledi bir şey diyip olayı uzatmak istemedim
Kız arkadaşın azeri mi?
Hayır Türk ama çevresinde ortak azeri arkadaşlarimiz var çok güzel gün geçirdik beraber ama böyle. Bir şey canım i sıktı
Kesin birsey derdinde hahahaha
Ne derdinde olabilir ki ya
Birseyin yakalamis
Sadece is yerinde görüşürDuk ondan sonra ilk defa bugün görüştük yan yana çalışırdik ama neden böyle oldu cidden gereksiz yere kafama taktım.
Demeki takdin
Nasıl yani açık konuşur musun.
Takmisin
Evet ama neden böyle bir şey ummuyordum kızdan.
Peyser azerice ana baci kufur
Biliyorum samimiyet imiz var kötü söz çıkmaz yüz yüze iken böyle kaydetmesi moralimi bozdu
Sana takmistir kafayi ondan yapiyodur
Ne gibi takmış olabilir ki hocam art niyet yok birbimize karşı ama
Benim sevgilim azerbaycanlı oda ilk baslarda boyleydi kufur mufur yoktu tabi boylede oda inadi vardi
dedigim gibi takmistir sana kafayi
guvenmiyodur ya da yanina yaklasmani istemiyodur cunku bi anda kaydetme sekli peyser olmaz
Dediğinde çok haklısın ama samiyetimiz orta seviye görüşmek konuşmak istiyoruz birbimize ile neden böyle kaydettin diye sorduğum da kahkaha atmıştı güldü baya bir bende güldüm ama kafama taktım bunu.