Verir
Vermez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet, ilgisizlik ilişkiye zarar verir. İlgisizlik, bir ilişkinin temelini oluşturan sevgi ve bağlılığın yokluğudur. İlgisiz bir partner, ilişkiye yatırım yapmaz ve partnerinin ihtiyaçlarını önemsemez. Bu durum, ilişkide çatışmalara, iletişim sorunlarına ve hatta ayrılığa yol açabilir. İlgisizliğin ilişkiye zarar vermesini önlemek için, partnerinizle iletişim kurmanız ve ona sevginizi ve ilginizi göstermeniz önemlidir. Partnerinizin ihtiyaçlarını önemseyin ve ona destek olun. Ayrıca, ilişkinizi canlı tutmak için birlikte zaman geçirin ve yeni şeyler deneyin. İlgisizlik, bir ilişkinin sonu değildir. İlgisizlikle mücadele ediyorsanız, profesyonel yardım almanız önemlidir. Bir terapist, ilişkinizi güçlendirmenize ve ilgisizliğin üstesinden gelmenize yardımcı olabilir.
yok vermez ilgisizlik ilişkiyi canlı tutar acaba ne bohlar çeviriyor dersin yanaşmıyor dokunmuyor konuşmuyor kafam rahat dersin ne öyle yapış yapış ilişki ıh ıhh olmaz ilgisiz kalacaksın :)
Cevap
9Cevap
Benim açımdan fazlasıyla zarar verir ilgi manyağı birisiyim ben
ilgisizlik herşeyi öldürür yavaş yavaş... bu beslediğin hayvanda da böyle , saksıdaki çiçeğinde de böyle , insanoğlunda da böyle.
Aynen öyle çok doğru dediniz. İlgisizlik bir süre sonra ilişkiye zarar verir. Ben şahsen bir dakika bile katlanamam ilgisiz birine. Yani ne bileyim hem ilişkiye zarar verir hemde kişilere zarar verir...
İlgisiz sevgili asla olmaması gerekir ilişkiyi çok kötü etkiler ayrılması da çok doğru bir karadır
Evet verir ben şöyle düşünürüm benim öyle bi sevgilim yok yolluma bakmalıyım
bence insan sevdiği tarafından ilgi görmeyi daraltılmayı kıskanılmayı sever eğer karşındakini gerçekten sevmiyorsan en ufak darlamada dâhi film kopabilir
İlgisizlik soğutur 😑
Aynen bencede soğutur. İlgisizlik var ise zaten o ilişki bir müddet sonra bitmeye mahkumdur diye düşünüyorum. Kimse istemez hayatında öyle ilgisiz bir erkeği veya kadını.
Bu sefer fenomen olacakmışsın gibi hissediyorum 😄
Ayy inşallah 🥰
Tabi ki ilgi yoksa sevgi de yoktur
Aynen öyle. İlginin olmadığı yerde sevgide yoktur. Bir ilişkide eğer yeteri kadar ilgi yoksa o ilişki bir müddet sonra bitmeye mahkumdur diye düşünüyorum ben.
ilişkiyi soğutur bitirir
Aynen bencede ilişkiyi bitirir. İlişkilerde ilgisizlik zamanla zarar verir ve yıpratır. O yüzden ilgisiz biri ile beraber olmak çok zor ya. İlgisiz erkek şahsen benim ondan aşırı derecede soğumama sebep olur.
bende senin gibiyim ilgi sevgi şevkat olmazsa olmazımdır
Verir tabi ki, ilgi verilen değerin yansımasıdır.
Verir
zarar verir
verir
Evet verir
verir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?