Gerekli gereksiz, önemli önemsiz o kadar çok mesaj geliyor ki.
Üstelik ne bir fotoğrafım var, ne adım sanım var, ne de kadın olduğum kesin. Anlamıyorum bu mesajlar hep bir umut kadın çıkar da sizinle konuşur diye mi?
Gerekli gereksiz, önemli önemsiz o kadar çok mesaj geliyor ki.
Üstelik ne bir fotoğrafım var, ne adım sanım var, ne de kadın olduğum kesin. Anlamıyorum bu mesajlar hep bir umut kadın çıkar da sizinle konuşur diye mi?
Mesajlar bölümü benim için yok hükmünde artık bu ön yargılardanda usandım, o mesaj atanlar, bütün erkeklerden bunun onayını almıyor, bunu kendi iradesiyle yapıyor.
Tabi ki öyle.
Ama mesela mesaj var mesaj var.
Örneğin paylaştığım bir soru görüp bununla ilgili tatlı eğlenceli vs bir mesaj atmak var, bir de ya bel altı şeyler ya saçma sapan şeyler ya da deminki örneğimdeki gibi tatlım canım cicim içeren sulu mesajlardan atmak var.
İkisi arasında dağlar var.
Haksız mıyım?
Genel bir ön yargı değil ki, genel bir gerçek.
Hayır bununla ilgili bugün kızlar tarafından durum paylaşıldı ona hitaben, sebebi şuna hitaben burada bulunan belirli bir kesmin bulunma sebebi size gelen mesajlar ile çelişkili, kimisi zaman geçirmek eğlenmek adına burada, bir insan filmi ne niyetle izlerse, önemli olan bunu ayırt edebilmek
Bunu değiştirmek erkek olarak ne benim nede sizin elinizde, hangi platform gidersek gidelim bunlar devamlı önümüze çıkacak olasılıklar, bunlara alternatif olarak degiştiremesekte farkına varılabilir, örneğin sizin mesaj kutunuza dadanan bir 1500 kişinin mesaj kutusunda yer alıyordur, oysa benim yazdığım tek kişi yok, onların bu yaklaşımda olmasının sorumlusu ben değilim onların iradesi.
Cevap
3Cevap
Acaba nedir🤣🤣🤣
Ufaklık ben mi bileyim sana yazıyorlar bana değil
Tamam ufaklık ben sana yazmam zaten
Kriterleri olan bir adamım ben çoluk çocukla muhattap olurmuyum olmam, bilerek yoruma laf olsun diye yazdım tabi ki
Sağol mesaj yazıp durma bildirim gelip duruyo
İyi akşamlar ufaklık
Bana mesaj atan hiç olmadı
Valla bugün 2 tane erkek istek atmış
aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?