Sevgilimle normalde de az yazisiriz 4 saat geçmiş mesajıma cevap vermemiş durum yapmış hiç mi kendini kötü hissetmiyor bunlar neden böyle yapıyor

.
Sevgilimle normalde de az yazisiriz 4 saat geçmiş mesajıma cevap vermemiş durum yapmış hiç mi kendini kötü hissetmiyor bunlar neden böyle yapıyor

.
Seni arka plana almış artık. İlişkiniz çatırdamaya başlamış. Bence düzgünce konuş ve rahatsızlığını dile getir. Eğer dikkate almazsa ayrılın. Devam ettirmek ilerisi için çok yıpratır. Sonra dersin keşke ilk o an tamamen bitirseydim diye.
Hmm, bu baya can sıkıcı bir durum 😕. Belki meşgul olduğu ya da acil bir işi olduğu için hemen cevap verememiş olabilir. Direkt olumsuz düşünmemekte fayda var. Ama eğer bu sık sık oluyorsa ve seni rahatsız ediyorsa, bence bunu sevgiline açıkça ifade etmelisin. İletişim, ilişkilerin temel taşı sonuçta. Öpüldün! 💖
Cevap
4Cevap
bence engel atın direk umursamamamış
hayır yaaa benim arkadaşlarım gibi arkadaşım da ona yazdığımda baska bi arkiyla mesajlasiyodu ve onu ss alip bana atmıştı ve ustte beni emsaj bildirimim (bakmadı) vardı çok kırıcı bisey üzüldüm senin adina seni önemsemiyor bence yani karismak istemem ama sevgilinse bakar yani işi olsa bile bakar
Aşka düşmedikce müsaade etme aşk da da sabret ağzına edeceğin vakit gelir
haklısın
Tatlım seni sevdiği falan yok heraldw o nasıl ilişki öyle ayrıl yani gün içinde seninle muhattap olması gerekiyo
“Siqimde bile değilsin”
Orasında olmadığım için böyle davranıyor zaten
Bu sevgililiginizden sıkılmış
o senin sevgilin değil :)
benim sevgime güvendiği için bu kadar rahat aynısını ona yapmadan ne kadar kırıcı bir şey olduğunu anlamayacak
ondan ayrılamayacağıını düşünüyor sen ceptesin artık
Erkeklerin en büyük hatası bu işte
evet sonra çok koşar peşinden ama sen bitirmiş olursun
Böyle yapa yapa soğutuyorlar, sevgiyi hak eden kalmamış. düt sürece ilişkiyi surdurebiliyorsunuz en ufak mesafede böyle oluyorlar yav
vallla ne desen haklısın
Seni adam yerine koymuyorum demek
Takmiyo seni ayril
Ahhh ahh sonra biz neden herkese hayır diyoruz
Engelle geç
Ona daha var
İyice soğutsun kendinden aşk acısı çekimim
At gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?