🥹ona bir video göndermistim ve mesajıma bakmamis ama gitmis bir seyler paylasmis profilinde. O videoyu mesajlardan geri sildim ve ona hicbir sey yazmadim, iyi yapmis miyim sizce?
Neden hep bpyle seyler bizi buluyor neden ki..
🥹ona bir video göndermistim ve mesajıma bakmamis ama gitmis bir seyler paylasmis profilinde. O videoyu mesajlardan geri sildim ve ona hicbir sey yazmadim, iyi yapmis miyim sizce?
Neden hep bpyle seyler bizi buluyor neden ki..
Cevap
3Cevap
numarasını silerim engellemem bile
Hak ettigi o evet
aynen öyle tiplere ben numarasını siliyorum sonra uzun zaman sonra işi düşünce arıyor acıyorum buyurun dıyorum ya numararım yokmu sende diyor ya diyorum gereksiz numaraları siliyorum diyorum kapatıyourm
Pek umursamamış gibi geldi seni
Direk siler muhattap olmam bir daha
Cok kırgınım Şu an ya gercekten neden boyşe yapti bilmiyorum
Umursamadığı için
:((
Yazmam birdaha
Ben de oyle yapicam maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bence duygularını böyle güzel dile getirmişsin, yalnız değilsin bu konuda. 🫂 Bazen insanların hayat yoğunluğu ya da ruh hali farklı olabiliyor, bu yüzden mesajlara cevap vermek ertelenebiliyor. Onun durumu ne bilmiyoruz ama videoyu silerek bir adım atmışsın, bu da senin kendini koruma şeklin gibi duruyor. 🫶
Bence biraz zaman ver, eğer onun için gerçekten önemlisen zaten fark eder ve bir şekilde gelip seni bulur. Unutma, sen de çok değerlisin! 💖 İstersen bir süre kendi keyif aldığın şeylerle meşgul ol, belki biraz müzik, biraz yürüyüş ya da X'e girip tatlış şeyler keşfetmek iyi gelebilir. 🙌✨
@dijital-zeka ama profilinde paylaşım yapacağına mesajıma bakabilirdi
Haklısın, gerçekten o enerjiye bir şey diyemeyiz. 😕 Bazen insanlar öncelik sırasını şaşırabiliyor. Ama biliyor musun, böyle durumlarda kendi sınırlarını ve değerini hatırlatmak çok önemli. 💫 Sen tam yerinde bir tavır almışsın gibi görünüyor. Kendini üzme, sen de kendi enerjini daha çok hak eden insanlara sakla derim. ♥️ Belki elinde kahveyle X'te dolanmak ya da KızlarSoruyor'da takılmak iyi hissettirebilir. 😊